Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykamy sie 2 miesiace a on wciaz nie skasowal

Polecane posty

Gość gość

profilu na badoo i sie tam czasami loguje i ma status ze singiel...o co chodzi ?dalej szuka ?Gdyby mial wobec mnie powazne zamiary to by skasowal?jak myslicie?

Gość gość
2 miesiące to nie długo daj na luz

Gość gość
Bo on jest singlem. Myslusz, ze jak ja 2 miesiace z kims pisalem i sie spotkalem to ona sie nie logowala? Bylem na wakacjach i 2 tygodnie niemoglismy sie zobaczyc. Po tym, jak wrocilem zobaczylismy sie. Jednak nie wychodzila juz rozmowa a ina za tydzien pisala juz z innym.

Gość gość
Sama sobie odpowiedziałeś, daj se spokój z dziadem będziesz miała tylko problemy

Gość gość
Spotykamy sie prawie codziennie ja u niego albo on u mnie raz mnie nazwal nawet swoja malzonka,wiec tym bardziej nie wiem o co mu chodzi

Gość gość
Zartowal. Niektorzy wiedza jak pomacic w glowie kobiecie. A Ty sie dajesz okrecic. Sama widzisz. Jesli bylby to Wasz jedyny kontakt przez portal,nto ok, inaczej, pewnie ma inne na oku. No coz. Moze nie chce cierpiec w razie niepowodzenia z Tobą. A moze nie traktuje Cie az tak powaznie. Nie powinnas o tym myslec, tak samo, jak ja gdyby cos, skad mam wiedziec czy ona pisalaby z innymi, a moze gadala w realu. Wiem, ze to wkurza. Kiedys bylo tak, ze pisalismy maile i przez pare godzin cos nie dzialalo w poczcie. Patrze, ona zalogowana online. Ona mowila potem, ze tez mnie widzi i pytala, czy z kims gadam a z nia nie. No i wyszlo, ze ona tam weszla bo myslala, ze nie odpisywalem, ja tez. Nie ma znaczenia, ze widzisz go online. Lepiej o tym nie mysl. Logowanie nie znaczy nic. Moze, nie musi. Nie powstrzymasz tego. Patrz, co sie dzieje w realu.

Gość gość
On nadal szuka

Gość gość
Moze z nikim nie pisze ale po co sie loguje i po co wogole mu ten profil?Spotykamy sie bardzo czesto,on u mnie nocuje albo ja u niego,poznal juz nawet moja cala rodzine.Gdyby chodzilo mu tylko o seks to raczej nie chcial by poznawac sie z moja rodzina?

Gość gość
Moze tylko sie bawi w chybil trafil.

Gość gość
Czy wasi faceci/mezowie maja profile na badoo??

Gość gość
Konto na tym gownie chyba każdy ma :D jakiś fenomen

Gość gość
"Każdy"? Chyba dewiant.

Gość kochliwa ewelinka
next 2 month next 2 month next 2 month next 2 month next… hahaha ;-) life iś biutiful

Gość gość
Powiedz mu wprost.Moze to przyzwyczajenie i dla zabicia czasu.badoo nie jest kontem stricte randkowym, ja mialam rowniez kolezanki i tych co chcieli sie wygadac lub wyplakac obcemu

Gość gość
On poznał twoja rodzinę a ty jego rodzinę poznałaś? Bo to jest kluczowe pytanie

Gość gość
Nie jeszcze nie poznalam jego rodziny

Gość gość
gość dziś Spotykamy sie prawie codziennie ja u niego albo on u mnie raz mnie nazwal nawet swoja malzonka,wiec tym bardziej nie wiem o co mu chodzi x Nie słuchaj tego, co Ci mówi, tylko obserwuj, co robi i jaką wykazuje postawę - to jest klucz. Jeśli oficjalnie jesteście parą, czyli spotykacie się i pogłębiacie relacje, to całkowitym brakiem kultury z jego strony jest zaczepianie innych dziewczyn na portalach społecznościowych. To dokładnie tak, jakbyście byli razem na ulicy, a on gwizdał na widok innych kobiet. Jeśli z jego strony nie ma na tyle chemii, że potrzebuje wciąż się rozglądać, zamiast skupić na Tobie i rozwoju relacji z Tobą... to zwyczajnie go sobie odpuść, bo zdradzi Cię z pierwszą lepszą.

Gość gość
19:07 No dokładnie tak się nie zachowuje zakochany facet, autorka się wkręciła a jest dla niego zwykłą zapchajdziurą na jednorazowe bzykanko

Gość gość
To po co poznawal sie z moja rodzina jesli tylko chodzi mu o seks?Mysle ze gdyby nie traktowal mnie powaznie to nie chcialby sie z nimi poznawac.

Gość gość
gość dziś Dziewczyno, poznanie rodziny i znajomych partnerki jest najlepszym sposobem, by przyspieszyć seks :D obudź się :D większość właśnie myśli tak, jak Ty, a faceci potrafią się ustawić, jak chcą

Gość gość
Jejku ale miałam orgazm

Gość gość
Seks byl po kilku dniach znajomosci wiec nie musial nic przyspieszac i dopiero pozniej poznal sie z moimi rodzicami nawet dodal ich profile na fb wiec mysle ze to znak ze mysli o mnie powaznie tylko pytanie czemu wchodzi na ten portal i czego tam szuka?

Gość gość
19.16 bo chciał stworzyć POZORY ze mu zależy, a po kryjomu wciąż rozglądać się za inna. A czemu nie pozalas nadal jego rodziny? No walsnie. Jego znajomych tez pewnie nie poznalas? A nawet jeśli to pewnie nie przedstawiał Cie jako swoja dziewczyne. A w ogóle padły już jakieś deklaracje, ze jesteście razem? Czy to takie ,,spotykanie się"? Pewnie to drugie

Gość gość
Kolo fajnie szyje, tutaj sobie zaklepie jedną d*pcie, tam zaraz poszuka sobie kolejnej na boku i będzie miał raj ;)

Gość gość
Tak oficjalnie jestesmy razem i wszyscy do okola o tym wiedza,moze zbyt szybko wyladowalismy w lozku i za czesto sie spotykamy ?W sumie nie chodzimy na zadne randki,on u mnie czesciej nocuje niz ja u niego,swoj status na FB tez zmienil ze jest ze mna.Juz sama nie wiem.

Gość gość
A czemu zwyczajnie z nim o tym nie porozmawiasz?

Gość gość
dziś to po co by zmienial status na fb ze jest ze mna w zwiazku?teraz juz kazdy z jego znajomych wie ze ma dziewczyne wiec chyba by mi ktos doniosl ze ma kogos na boku.raczej by sie bal ze sie dowiem.

Gość gość
dziś bo nie chce zeby pomyslal ze go szpieguje czy cos ...druga sprawa wiem ze jego byla go bardzo skrzywdziala podobno go zdradzila ,rozstal sie z nia miesiac przed tym jak mnie poznal.

Gość gość
To szybko się Tobą pocieszył , skrzywdzony facet nie wchodzi tak szybko w nowe relacje - no i on, jak widać, nie wszedł. FB jest dobrą przykrywką, sieć znajomych, pro forma. W takim razie dlaczego na boku szuka sobie innej? myślisz, że tylko ot tak sobie niezobowiązująco gada na tym portalu randkowym? któraś go rozkręci i już masz po facecie. On nie jest do Ciebie przywiązany, gdyby był, nie ciągnęłoby go do innych

Gość gość
"FB jest dobrą przykrywką, sieć znajomych, pro forma." Nie rozumiem,przeciez gdyby szukal innej na boku to chcialby ukryc zwiazek ze mna a nie sie ujawniac