Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieumiejąca 29

Nauczcie mnie robić loda!!!

Polecane posty

Gość nieumiejąca 29

Od razu zaznaczam 1. temat jest na poważnie 2. nie, dziękuję Panom za propozycje nauki bezpośredniej Dziewczyny, mam problem. Mam prawie 30 lat i nie umiem robić loda :-( do tej pory byłam z jednym facetem, miłość jeszcze z gimnazjum, seks zaczęliśmy uprawiać po kilku latach znajomości, kiedy chyba takie zafascynowanie sobą już mijało i dlatego nie było jakiejś wielkiej namiętności w tym, dlatego chyba tzw. "loda" robiłam od wielkiego święta i nie lubiłam tego, on też nie nalegał. I tak było prze wiele lat. Jednak ostatnio rozstałam się z moją pierwszą miłością i poznałam niedawno faceta, który strasznie mnie kręci, w łóżku prawdziwy ogień, jakiego wcześniej nie znałam. Dlatego i do takich pieszczot chętnie się zabieram, ale... chyba mi to nie idzie, chyba brak doświadczenia. Jak to przećwiczyć? Co zrobić by to dobrze robić?

Gość gość
To nic trudnego. Musisz tylko ssać główkę penisa i jednocześnie masować rękę trzon penisa. Rób to intensywnie i konsekwentnie, aż facet wytryśnie ci do ust. Spermę wypluj do toalety. Nie należy jej połykać z uwagi na zawartość trupiego jadu (produktów rozkładu białek).

Gość gość
ssać? nie bedzie go to bolało?

Gość gość
czy dobrym pomysłem jest poćwiczyć na czymś? :-D czy to nie to samo?

Gość gość
Autorko nie jesteś sama, też nie umiem i mam gorzej od Ciebie, nigdy tego nie robiłam, a mam 27 lat.

Gość gość
Brzydzisz się? czy nie miałaś okazji?

Gość gość
Nie będzie bolało. Ściągnij z główki skórę, obejmij ją ustami i ssij. Jednocześnie masuj ręką trzon penisa w ten sposób, żeby "pompować" krew do wnętrza główki. Główka będzie pęcznieć i w końcu nastąpi wytrysk.

Gość gość
jak sie robi loda, no normalnie. mus z owocow mieszasz z jogurtem naturalnym do tego miod i do zamrazalnika. lody gotowe. he he he smacznego

Gość gość
co to za baba co loda nie umie zrobic. zal chlopa. daj mu odejsc do bardziej doswiadczonej daj mu poczuc co to prawdziwa przyjemnosc

Gość gość
ale ja go wcale przy sobie nie trzymam :-D będzie chciał, to odejdzie. A może się wprawię i mu się spodoba :-P

Gość nie technika lecz psychika
To co napiszę, dotyczy tylko takich par w których Ona naprawdę chce dać mu największą rozkosz, a On ma skrupuły. Dziewczyna czasem zbędnie kombinuje nad sposobem jak pieścić oralnie. Tymczasem jeśli penis czuje ruchy warg i języka, to konkretne szczegóły tego są dokładnie obojętne. Dziewczyny na ogół nie zdają sobie sprawy z czegoś zupełnie innego. Że facet, co prawda nie może się powstrzymać od przyjęcia tak rozkosznego DARU, ale tą rozkosz mu zatruwa myśl, że to nieprzyjemne dla Niej. Kilka miesięcy temu powiedziałem o tym żonie. Nie wiem, czy byłem w błędzie, że jest to aż tak dla Niej nieprzyjemne, czy też do swego wielkiego DARU postanowiła dodać "dodatek uzupełniający" - taki teatrzyk, grę aktorską. Wolałem się nie dopytywać. Zaczęła PROSIĆ, abym Jej wytrysnął w ustach. Łakomie się przy tym oblizuje. Gdy po wytrysku chcę się wycofać z jej ust, to nie pozwala. Mocno mnie obejmuje i trzyma. Głośno przełyka i mruczy z zadowoleniem. Potem jeszcze go skrupulatnie wylizuje, jakby Jej było jeszcze mało. Przedtem nie znałem PRAWDZIWEJ rozkoszy oralnej. Docierają do mnie teraz nie takie, czy owakie jej ruchy. To demonstrowane przez Nią pragnienie (prawdziwe, albo udawane) jest tym, co mi daje największą rozkosz. Jeśli nawet udaje, to jej postanowienie, jej wola aby tym udawaniem sprawić mi rozkosz, są PRAWDZIWYMI!

Gość gość
podaj maila to nauczę :)

Gość Nie technika
Jak powyżej napisałem, to wszelkie nauczanie jest kompletnie ZBĘDNE

Gość gość
Odgryż mu h u j a ...

Gość gość
Uważaj tylko na jedno: nie dotykaj zębami i absolutnie nie gryź. Penis we wzwodzie jest bardzo wrażliwy i dotknięcie zębami po prostu boli, jest wręcz zniechęcające do dalszej zabawy. Rób to delikatniej i mocniej wg opisu w powyższych postach, zmieniaj tempo, ssij. Najbardziej wrażliwe miejsca to obwód żołądzi, jej spodnia część Wczuj się i rób tak jakbyś chciała żeby ktoś pieścił twoją myszkę. Reakcje faceta same Ci powiedzą co robisz dobrze. wczuj się i rób to z wyczuciem tu nie ma jednej recepty

Gość NAJWAŻNIEJSZEEE
Najważniejsze jest żebyś go przekonywała, że to ty bardzo chcesz go ssać, że to dla ciebie przyjemne. Wszystko inne nie ma znaczenia. To jest podobne do tego, jak ty chcesz, żeby on ciebie kochał. A bardzo możliwe, że będzie ciebie kochał bardziej. Wiem to po sobie!