Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

Cześć dziewczyny:) zaraz zmykam,bo kolejny miesiąc do zamknięcia. Mikołaja misiowego już mam.Przyjdzie począ,zamówiłam w sklepie intern. A dla reszty rodzinki tradycyjnie nie mam pomysłów:( Może wiecie co dla chłopaka w 1 i 4 kl.podstawówki? Książki kupuję im bez okazji,więc odpada. szam>dzięki za odzew;) Daria>to uwiąd starczy,sorki.Wszystkiego najlepszego:)

witam w środku tygodnia :) majaj 🌻 słonko, nie wiem, gdzie jest salon Zetki :( to o tego masażystę chodziło? hmmm.... rozmarzyłam się ;) malutka, możliwe, że ja tez będę miała Sylwester dwuosobowy, jaki nic innego nie wymyślimy. skąd taki dobry humorek? mam nadzieję, że będzie zaraźliwy :) a, przez faceta, to już rozumiem :) to daleko od siebie mieszkacie? mandragora 🌻 wstukuj się do nas częściej :) magda, ale poimprezowałaś :) nadia, inga, witamy 🌻 szam, dobry pomysł z tym zaproszeniem, tyle miłych osóbek się pojawiło :D sorki, że Cię pominęłam przy książkach, po prostu uśka akurat niedawno o tym wspomniała przy okazji prezentów mikołajkowych. paznokcie po francusku? Ty to musisz kochać ten język ;) częstuj słodyczami.... ja sobie w realu odmawiam, to chociaż wirtualnie posmakuję... marteczka, dlaczego tak długo Cię nie było? już się bałam, że dzieciaki Cię zamęczyły ;) o, widzę, że szam miała taki sam pomysł :) Trzy rodzaje białej śmierci: 1. Sól 2. Cukier 3. Lekarz pierwszego kontaktu Przychodzi kobieta do lekarza i mówi: - Panie doktorze, mam wstydliwy i nieco dziwny problem. Otóż nawewnętrznej stronie ud pojawiły mi się ostatnio tajemnicze, zielone koła. Lekarz kazał jej się rozebrać, obejrzał dokładnie opisane miejsce, poczym zapytał: - Ma pani kochanka Cygana? - Tak, skąd pan wie? - zapytała zawstydzona nieco kobieta. - Proszę mu powiedzieć, że te kolczyki nie są złote.

szam Jak czekoladki i ciacha - to wiesz że do mnie muszą trafić !!!!!:D Ale masz fajowo- od dzisiaj szukam pracy żebym mogła od ran sobie różne francuskie rzeczy robić hehehe;) (żartowałam oczywista!!!) No i bez przeszady - ja wcale tak dużo nie wyrzłopałam !!!! :D:D:D

🖐️ Majaj:-D, moze kilka słów do mikrofonu;-)? Hania, co Ty porabiasz, pojawiasz sie i znikasz, w locie nam coś tylko rzucisz:-( co z mieszkaniem, bo nie wiem na czym staneło? co zamówiłaś misiowi? przyznam ze jeszcze niczego nie kupilam przez internet i na jakie stronie???? nie ma za co dziekowac, lubie ambitne wyzwania;-) 🖐️ justa:-D, salon Zetki jest tu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=54236&id_f=4 kiedyś zywy, teraz rzadko odwiedzany:-) a grancuski kocham nad życie, jak mi go brakuje, jak dopadam kogos kto jest Francuzem, to gadam do upadłego. W ten sposob poznałam znanego DJ z Buddha Bar, hihi hihih rech rech, biała śmierć, hihihi Daria, prosze uprzejmie, czestuj sie kochana, niech Ci wyjda te czekoladki na humor;-) i nie tłumacz sie, wiem ile wypiłaś, bo o tym głośno było nawet w Wawie;-)

hm, to moze podam maila, czy cos....au_dela@o2.pl

gdzieś między zmianą pieluszek , robieniem herbatek i przebieraniem mojego drobiu przeczytałam witam wszystkie nowe osóbki Majaj , Malutka , Mandragara , Nadia , Inga coś pisałyście o mikołajkach i gwiazdce u mnie mikołajki to impreza poważna :) - mój mąż ma urodziny , a synio imieniny a gwiazdka - no cóż najczęściej święta są u teściowej , ą mój mąż ma 3 rodzeństwa , obdarować całe to bractwo i nie zbankrutować jest trudno :D :D :D już od listopada myślę o prezentach a mnie coś grypka biebierze i chyba zaraz położę Kingę spać , a sama poleżę z Mikołajkiem

szam, dzięki za linka. dziewczyny, nie tylko malutka, ale wszystkie nasze nowe kobietki, czekamy na fotki - mój mail pod nickiem. odwdzięczymy się swoimi.

marteczka Fakt - z tymi prezentami można zbańczyć !!!! Sama na razie nie mam pojecia co kupić - najwięcej problemów mam z moim M. - może powiecie kobietki co kupujecie swoim menom na gwiazdorka to po was coś spapuguję :)

Marteczka, od razu zakup sobie TABCIN, słyszysz!!!!!!!!!!! koniecznie, zbija grype...na śmierć! sprawdzone:-) justa, U welcome czy ja wam pisałam o pnieniadzach, i mojej znimi przygodzie sprzed trzech tygodni???

bo jestem szam tak,un peu;) a konkretnie to nie zajmuję się wyłącznie księgowością,tylko bywa akcja przetarg,albo szukamy w internecie czegośtam,albo komputery siadły,trzeba naprawić itd;) a żebym mogła wejść do swojego programu muszę się wylogować z windowsa,więc nie mogę być i tu i tam. często robię zakupy przez internet,bo nie mam czasu na inne,prezent kupiłam (a jakże w papierku prezentowym będzie) w sklepie dziecinnym www.bobomarket.pl a czasem kupuję w klubie dla ciebie,czyli www.kdc.pl a moja koleżanka namiętnie robi zakupy na allegro i też jest zadowolona

malutka:) a z mieszkaniem kicha,szukam dalej no i sobie tak zajrzałam do kalendarza i wymyśliłam,że Tomek może mieć imieniny 21 grudnia:)

No to ja też czekam na foteczki :) szam Nie mówiłaś - więc opowiadaj !!!!!:) Hanka :)

mój jeszce nie miał imienin.Urodzin też nie:D Miesięcznice dopiero;)

malutka dziekuje za fotki, milo Cie poznac, nasze tez wyslama:-) Hania, rozumiem, ja na razie mam dostep, ale moze sie okazac ze juz niedlugo, zamierzaja mnie wyslac do pewnej firmy i tam nie uswiadcze kompa stacjonarnego, wiec pewnie swoj laptop przyjdzie mi dzwigac (zwasze zakamuflowany w plecaku, zeby sie kto nie zainteresowal;-) co do mieszkania, to wspolczuje, my tez wynajmujemy, duze pieniadze, fakt, ale ciagle nas nie stac nawet na kredyt, coz, takie zycie:-( A Tomki to dobre chlopaki, co to i dusze iserce posiadaja, wspaniali przyjaciele:-) Daria, zaraz opwoeim

Justa - nie było mnie bo faktycznie dzieci mnie pochłonęły , a poza tym andrzejki trochę mi się przeciągnęły i jak zwykle były u mnie , przyjechała koleżanka , której nie widziałam 2 lata i musiałyśmy się nagadać Daria ja mężowi kupuję najczęściej sweter , a on się cieszy , więc jest oki :) teraz na mikołaja dostanie kubek do pracy na kawkę , bo mu się zbił

szam, opowiadaj! :) malutka, dzięki za fotki. daria, to ja tu czekam na pomysły, Ty mi podpowiedz. sweter już dostał na imieniny, więc odpada, szalik w zeszłym roku. myślę o koszuli...

Otóż było tak...była niedziela, ja byłam skacowana (balowałam przez dwie noce z rzedu), niewyspana - w zwiazku z balowaniem spalam 3 godziny od czwartku i tym samym roztargniona nieuwazna i zamyslona. poszlam do bankomatu i wyplacilam resztke pensji, sie znaczy 500 zl. wizelam wydruk i calosc wsunelam do plytkiej kieszeni plaszcza. przeszlam duzy kawalek i wchodze do sklepu, mam placic - patrze kasy nie ma! zgubilam prez wlasna glupote i nieostroznosc, raz mi sie zdarzylo i od razu wpadka. w domu sie oczywiscie poryczalam, spuchlam od tego nawet. nie musze pisac ze w naszym budzecie taka strata bardzo sie liczyla. Nastepnego dnia pojechalam na aplikacje. gdzies w trakcie wykladow odbieram telefon: - Przepraszam, Pani mnie nie zna, ale zaraz wytlumacze o co chodzi. czy nie zgubila pani wczoraj jakiejs kwoty pieniedzy? nie musze pisac jakie uczucia mna wtedy szarpaly - Tak - A ile? - 500zl - To ja te pieniadze mam! sluchajcie myslalam ze walca zatancze i kankana i sluchawke ucaluje! Wyobrazcie sobie, ze jakas starsza pani szla za mna, z zupelnie innej dzielnicy, znalazla sie tam przypadkiem(;-)) i podniosla pieniadze i wydruk. zaniosla do sasaida wydruk, ten poszedł do banku i znalezli mnie! dostał nr telefonu i zadzwonił do mnie!!!!! pozniej pani z banku potwierdzila to dzwoniac do mnie. P. poszedł do niej i chcial dac znalezne ale nie chciała, kwiaty przyjeła. Nieżle co????

marteczka No fakt sweterek może bym i kupiła - zawsze dobrze mieć nowy ciuszek ( ja to przynajmniej najbardziej lubię dostawać sweterki, bluzeczki, b i e l i z n ę !!! i perfumy):) malutka W takim razie czekam i zaraz odeślę moje :) Hanka Rzeczywiście TOMKI - to fajne chłopaki ( do rany przyłóż) - mam brata Tomka i kumpla i obaj są super !(bardzo uczuciowi i poszli by za swoimi kobietami w ogień:))

Witam wszystkie kobietki:):):) Mam nadzieję, że jeszcze o mnie pamiętacie??? ;) Cześć Malutka - witamy - prześlij mi też swoją fotkę :) Mam nadzieję, że niedługo nawał się skończy i będę tu częściej zaglądać.

Szam...masz szczescie..jednak istnieja jeszcze uciwi ludzie na tym swecie.. :) Dziekuje za fotki :)

szam No to rzeczywiście miałaś szczęście - ale to tylko dlatego że była to starsza kobieta !!! Myślę że w młodym pokoleniu nie ma już tak uczciwych ludzi - oczywiście wyjątki są ale co starsze pokolenie to starsze - ludzie byli kiedyś inni - nie było takiej gonitwy za forsą jak teraz.

Daria to prawda,w imienniku moich kolegów Tomki są w miażdżącej przewadze;) dlatego właśnie tak dałam mu na imię.

Czarnota..witaj 🌻 fotki juz poszły :) A Tomki to fajne chłopaki..popieram.. Ja sie ucze robic na drutach i starm sie Mu szaliczek zrobic..ale cos mi nie wychodzi..wiec kupilam taki ladny w razie czaego! :)

Gość zmykam
tymczasem borem lasem Hanka ps.cholera,chyba muszą mi wyciąć ten las za oknem,bo mam jakąś nerwicę natręctw;)