Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

szam No właśnie - mam pytanko co do tego Bodymaxa - jak długo można go brać- ja biorę jakieś 2 m-ce i niewiem czy powinnam zrobić jakąś przerwę, jak długo można go pochłaniać????

A do mnie... uuuups......... ten kalendarz już zielone łapki wyciąga... i czułkami dziwnie rusza...

szam, wznoszę toast za zdrowie założycielki topiku i wspaniałych dziewczyn! szampan... tego mi było trzeba ;) daria, oni by tego bólu nie wytrzymali :) jamniczek, co się przejmujesz, noga do góry i olać... ;) hanka, gratuluję, pozdrówki dla Miśka :)

uśka, witaj, witaj i o zdrowie sie nie pytaj;-) Daria, ja tu taki humor mam (co z histeria juz graniczy) a Ty takie poważne pytania;-) wiesz, tego nie wiem, ja biore miesiac potem przerwa i znowu biore, ale lepiej zapytaj w aptece, ok? i mi napisz wtedy

Uffffffffffffffffffff Kobietki ratujcie!!!!!!!!! Nie mam chwili wytchnienia w pracy. Dlatego dopiero teraz się witam i o zdrowie pytam ;) Co za dzień! Ale widzę, że tu sporo nowych twarzyczek przybyło. :D No to 🌼 dla Wszystkich! Nie, no na dzisiaj mam dość - zostaję z Wami :)

Karina Nie martw się - przez to samo dziś przechodzę !!!:( Może dzisiaj jest \"dzień gnoma\"? hihih:D

szam, jamniczek JAKI KALENDARZ z łapkami zielonymi ????? ( bo umrę z ciekawości!!!!!! )

Daria, jak sobie kielicha golniesz, to nie tylko łapki zobaczysz, hihihi 🖐️ Karina!!! PIiiiiiiiiiiiiiijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

odpływam, papapapa, bądźcie jutro, ok???????????? jesteście the best offff❤️

zdrówko , zdrówko - wypijcie proszę i moje bo coraz gorzej , wprawdzie katar jakby mniejszy , ale za to mięśnie bolą i gardło Justa a z tą ciążą przed kompem to nie mam zielonego pojęcia :) bo ja mam kompa od sierpnia ( zresztą nie nasz tylko wypożyczony na rok od teściowej ) , tak więc podczas rzadnej ciąży nie miałam styczności aHanka - gratulacje dla Tomcia ode mnie , moja Kinga wspina się już przy wszystkim i wstaje , jak doraczkuje do czyjejś nogi to też się wspina :) Robaczku wprawdzie dziś ma mi zrobić mąż rosołek , ale zanim on mi go zrobi chętnie załapię się na TAKIE danie

szam Na razie niestety to mam jeszcze wstręt do alkoholu brrrrr :D Następnym razem może golnę:D

co mi...na...uff...starosc.....ufff...przyszlo....uf...strony.....przepychac....co ja....O2 kaczka.......

Daria >> tam chyba cos pisalo że po pół roku przerwa miesięczna ma być (chodzi o bodymax) a kalendarz >> no noromalny zielony z różkami i patrzy (na mnie z wyrzutem na przykład...) i oczkami mruga :D he he odbija babom... :P szam... polej...

dobra, tylko na moment, Karina, pijemy, bo dzis po długiej nieobecnosci, pojawiły sie: Majesta, jamniczek, Czarnota, Ayla...poza tym gości miałyśmy dużo, zwłaszcza wczoraj i tak wogóle tez pijemy... idę po Zuzie, zebym tylko, ep, pion, ep, trzymać umiała;-)

No i nadeszła oczekiwana tak długo chwila wyjścia z tej klatki !!! A tak mi się miło dzisiaj z wami klikało :) Ale jutro się nagadamy więc idę do domciu i papatki do jutra !!! 👄 ( Tylko nie upijcie się za mocno - żebyście jutro wstawiły się na topik !!!!:D )

czy trzeba mieć powody do picia? szam... poooolej... i dlaczego już uciekacie sobie wszystkie...?! 🌻

Ale sobie z Wami długo pisiedziałam, nie ma co. :( Juz się musze powoli zbierać. Mam nadzieję, że \"do jutra!\"

Uciekam już dzisiaj dzisiaj wychodzę z moim Tygryskiem do Teatru Narodowego na \"Kartotekę\" będzie pewnie bardzo miło :) Jutro będę miała trochę wiecej czasu bo tego Goluma nie będzie Buzuiaczki 👄 👄👄

Dzien dobry !!! Tak jak pisałam będe do Was zagladac popołudniami ,troche szkoda ,bo Was jest mało ,ale czytam, czytam Szam -miałas szczescie ze trafiłas na taka uczciwa kobiecine , inny by wzioł i cieszył sie ze sie obłowił. Ale z czytania wynika że nie tylko ja taka zarobiona i nie tylko u mnie w pracy nerwowa atmosfera, dzisiaj własnie tak myslałam taka ładna pogoda ,a człowiek siedzi w tej robocie i sie wscieka i jeszcze nikt Ci nie powie dobrego słowa. Ale widac taki los kobiety pracujacej. Zycze powrotów do zdrówka -połamanym i zagrypionym. Ide poprasowa c ,bo mój chłopek ma górnicze swieto i trza go przygotowac na imprezke Barbórkowa. Miłego popołudnia.

już jestem, prąd włączyli. z kolei Wy się zwijacie. w międzyczasie byłamw sklepie i co się okazało? zlikwidowali sklep z moją ulubioną herbatą, ja się nie zgadzam, prostestuję! buuuu ja chcę moją herbatę... magda, zapomniałam, że jutro Barbórka, nie may tu chyba żadnej Basi? to Twój facet pod ziemią pracuje? mój tata też kiedyś był górnikiem.

to mnie nie było dwa dni, dwa dni a wy tyle napisałyście? to jest kara? za to że mnie nie bylo? znęcacie się nade mną ja sobie zapamiętam żadnej kawy nie będzie zadnego ciasta same ryby wam zrobię, pierogi, barszcze i grzybowe, mnóstwo makiełek i łamańców, a potem pieczenie, pyzy na parze, blachy ciast typu makowiec , szarlotki mnóstwo herbaty i kaw ze śmietanką pożałujecie tych 7 stron będę was gnębić powoli i z rozkoszą dobra a teraz na poważnie nie było mnie dwa dni , dwa dni a wy tyle nagadałyście :( wczoraj imprezy sie udały a dziś niestety znowu stronek www nie mogłam otworzyć więc i kafe teraz siadam i czytam a mam nadzieje że jutro pogadamy

Mary oni jak nie gadaja to nie ale jak sie rozgadaja to jest co czytac ,wogóle dzisiaj ile było stron do czytania,ale dobrze przynajmniej Szam nie ma co sie martwic że tropik umrze. Wiecie jak tak wczas sie robi ciemno ,to mnie sie non stop chce spac ,teraz tez siedze i ziewam i pewnie za chwile pójde do łożeczka. Mój mšż już nie pracuje na dole ,ale jest pracownikiem umysłowym. Co do imienia Tomek to w dalekiej przeszłosci znałam takiego Tomcia i nawet troche sie podkochiwałam w nim miał i ma takie duże niebieskie oczy,ale on juz był zonaty,ale do tej pory jak sie spotyka z moja kolezanka ,to sie pyta co u mnie. Zapraszam na herbatke zioława -przed snem wskazana Miłego wieczorku.

Wstawać lenie i opijusy !!!!!!!!!!!!!!! :D Mówiłam żebyście nie upiły się wczoraj ( tylko jamniczek mnie posłuchał - chociaż też nie do końca bo jakoś tak skomli od rana;) )! Dzisiaj dla mnie jest koniec tygodnia ( bo jutro mam wolne - a co pozazdrościć troszkę mi możecie !!!!;) ), więc jak zwykle w dobrym humorku jestem !!!:):) A co u was \"pijaki \" ????;) :D:D:D

Dzień doberek@!!! dopiero teraz bo byłam na pobraniu krwi, brrr. A wiecie, wczoraj byłam na tej imprezie w Sali KOngresowej, Gala Integracji:-) nie wytrzymałam, musiałam się pochwalić;-)