Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

hej kochani moi wszyscy - Justa, Jam, Hanka, Ayla, Robal, Mary i ... ❤️ i 🌻 dla Was no tak faktycznie wczoraj był 13-ty... to dlatego mój męśczyzna wziął i rozbił samochód firmowy hehe, wjechał facetowi w tył(ek) :O Moim skromnym zdaniem, to iż nie jest się mężatką, wcale jeszcze nie świadczy o staropanieństwie, raczej zestaw pewnych cech charakteru, których wcale u was nie widzę Jam i Haniu. No i co Wy na to...? :P Ja też jakoś nie mam w styczniu dobrego nastroju... niby jest wszystko w porządku ale... nic więcej. tak jakoś szaro i przygnębiająco. trzeba coś zrobić.. tylko co?!

Ha! W dodatku rozpisałam się tam jak nie ja! Ale to dlatego, że własnie mam świeżo zrobioną, spałam z chną od 20.00 do 24.00 i mam dziś łeb jak nie przymierzając pewien wokalista w długim białym gieźle bądź płaszczyku... Miało mi to dobrze zrobić na doła, ale nie zrobiło.

jam, i z poświęceniem wstałaś o północy, żeby to zmyć? o ja.... podziwiam :) ale czego się nie robi dla urody :) to mnie odpada na razie ten sposób poprawiania sobie humoru, bo chcę powrócić do naturalności w kwestii koloru włosów. ciekawe, jak dugo wytrwam, bo korci mnie, oj, korci ;) szkoda, żefryzura to jedyne, co może tak znacząco odmienić kobietę... może jeszcze zrzucenie iluśtam kg, ale nie mam takiego nadmiaru... a innych pomysłów na odmianę siebie nie mam. uśka :)

cześć już się poedukowałam wiecie jak śmiesznie jest wrócić do szkoły średniej? oj miałam wrażenie że mam znowu z 15 lat :D ( wypowiedź bardzo starej baby hi hi hi) jam ja już jestem zamówiłam u panów budowlańców solidną kopartkę więc proszę wskaż gdzie ten dół zasypywać? tzn jaki zakątek polski aby czasami jakiejś dolinki geograficznej nie zasypali hihi hi :D częstuje bułkami drozdzowymi z franfurterkami, bułeczki robiła moja mama i proszę chwalić i podziwiać ( pani w sklepie była bardzo zdziwiona ze sami bułki robimy) cieplutkie z ketchupem muszczarda czy bez dodatków

Qurcze ale zarobiona jestem nawet nie mam czasu z wami pogadać :o jam to załatw sobie jeszcze dwie osoby i zakładaj zespół fryz już masz:o ja chcę do domu 😭

Maryś, to ja bez tego dodatku, co to sie franfurterki zwie... (brrr!), bułeczki sa palce lizac! Uśka, a jak Twój facet zniósł ten zmiażdżony cudzy zad?

maryś, chcesz powiedzieć, że cały dzień uczyłaś się geografii? podziwiam :) a bułeczki domowej roboty są najlepsze.... muszę się kiedyś nauczyć je piec. apropos gotowania, ugotowałam w końcu to mleko skondensowane tak, jak mi radziłaś, było przepyszne! tylko zapomniałam, jak to się nazywa :)

kaimak K-A-I-M-A-K no gratuluję a dodałaś gdzieś czy zjadłaś sam? gegografii to ja się przez godzinkę i to przysłuchiwałam oj dopiero zacznę naukę a raczej opracowanie tematów zagadnień i t d w środę będe dołączała do fakultetów mojej siostry która zdaje maturę i egzaminy wstępne z geografi więc wykorzystuję możliwość bułeczki z frankfurterkami - cieńkie kiełbaki lekko podwędzane pyszne ze surowe się zjada ale mozna ugotować upiec zapiec uspamżyć wygladają jak kabanoski ale są mniejsze i lepsze i nie takie pikantne skoro wam tak smakują to dorzucam kolejny talerz coś jeszcze chciałam wam napisać i zapomniałam aaa juz mam właśnie dzwonilam do tej uczelni i się pozmieniało tak przypuszczałam i odeszli od tej wstretnej historii na egzaminie jest do wyboru matma, geografia przy której zostanę lub ekonomia całe szczeście że nie ma języka i rozmowy no w lutym se pójdę pooglądać co i jak wy i wypytać się kogo tam trzeba i moze coś więcej będę wiedzieć ehhh czuję się ( za przeproszeniem wszystkich starszych szczególnie pań) czuję się jak babcia wracajaca na uczelnie taka jakie niedawno pokazywali w wiadomościach ale co tam

Witam po raz trzeci dzisiaj;) Jamniczku to mnie takze nie.............:( uuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!

marysieńka, aaaa, kaimak! wiedziałam, że coś na k :) jadłam i sam, i z kanapkami :) mojemu Skarbowi też bardzo smakował, więc podejrzewam, że będziemy robić częściej. nie chcę wiedzieć, ile to ma kalorii ;) a, jeszcze jedno pytanie, bo są 2 rodzaje mleka kondesowanego, słodzone i niesłodzone. nie wiedziałam, które kupić, więc kupiłam to słodzone, dobrze zrobiłam? którego Ty używasz? a co do powrotu na uczelnię, to wiem, jak się czujesz, bo ja też 2 razy zdawałam, będąc już w wieku starszym niż przeciętny maturzysta i śmiać mi się chciało, jak osoby młodsze ode mnie mówiły na mnie \"kot\" itp. ;)

justa bardzo dobrze zrobiłaś z tym mlekiem gratuluję pomysłu slodzone i tylko słodzone niesłodzone nie ugotuje się a lekko zagęści - sprawdałyśmy z mamą jeśli umiesz upiec biszkopt to możesz potem dodać kaimak i zjadać jak kanapki albo dorzucić coś jeszcze i elegancki placek masz co do uczelni to faktycznie dziwnie będę się czuła jeśłi ktoś ze starszych roczników powie na mnie kot a okaże sie że jest z choćby marca to i tak będę od niego starsza ten kierunek ma dopiero dwa lata czyli gdybym wtedy zdała dziś bylabym na drugim roku no wszyscy podziwiaja i gratulują mi decyzji i trzymają kciuki abym dała radę z obrzydliwą geografią naprawde jak dziś słuchałam tej babki to zastanawiałam się kiedy ja to wszystko wchłonę no i uświadomiłam sobie że mam tylko 6 miesięcy dobra kochani lece poosładzć ludziom życie usłyszymy się jutro ale też króciótko bo idę na kawę do koleżanki która podobno się zareczyła ehh kolejna z zamiarem - ja chyba naprawde tą starą panną zostanę hi hi hi:D:D:D:D:D

ja dopiero teraz się mogę z Wami przywitać :) cały dzień w biegu nie miałam jak przeczytać co tam dziś naklikałyście , ale wieczorkiem nadrobię zaległości śniło mi się dziś , że jestem znowu w ciąży , brrr....

Gość pchać
pcham pcham pcham pcham........ppppccccchhhhhaaaaammmmm.....

Gość pcham znowu
pcham

Gość nic nie widzę
nic nie widzę , może dlatego , że jest ciemno..........

Gość ciemność
widzę ciemność

witajckie kobity i facety :D kawa na stole a do tego wafelki torcikowe wedla. mniam mniam, zlatujcie się tu i częstujcie dla każdego wystarczy 🌻 Ayla, dostałas meila ode mnie?, bo nie wiem czy dotarł

Wraca dresiarz z Paryza i opowiada swojej zonie, co tam widzial: Wiesz, Zocha, ide, patrze, a tu wielki plac! Patrze na lewo...ochujec mozna!!! Patrze przed siebie...O zesz kurwa mac!!! Patrze na prawo...O ja cie pierdole... Zocha zaczyna plakac.. Dres pyta: Zocha, co Ci sie stalo? Ta odpowiada: O Boze, jak tam musi byc pieknie... !!!!

Robal Hubka Jamniczek chętnie kawkę wypiję , co do wafelków , to muszę pomuśleć , bo znowu przyszło mi do głowy trochę się poodchudzać :) wkur... się dziś z samego rana i dalej mnie nerw trzyma poskarżyło mi się dziś rano moje dziecko , że ją pani ostatnio uderzyła w głowę , bo coś tam wkleiła nie tam gdzie trzeba no przecież pójdę i ja babę w łeb pusty strzelę Ada mówi , że lekko , ale co z tego , że lekko , co to się dzieje , co to ma być , no mówię wam nerwa mam zaraz pójdę do kuchni jakąś szklanke stłuc to może mi chwilowo trochę ulży i będę mogła spokojnie pomyśleć

Marteczka,nie lepiej tę szklankę w torebkę i pani na głowie? Ja sobie nie wyobrażam,jak moje dziecko pójdzie do szkoły,bo nie zapowiada się na aniołka,a ja dosyć nerwowa jestem:))))

Jasne, Marteczka, na bezproduktywny łomot we własnej kuchni to szklanicy szkoda, Anka racyją ma śfintom i dac Jej wódki! Ja Miśkowej pani nie raz i nie dwa rzekłam, że widac ona kończyła pedagogikę otwocką, a ja falenicką (bądź odwrotnie). A teraz żyjemy se we zgodzie!

szklanki na wredne babsko szkoda , użuję wredności i inteligencji własnej dobrze do tej pory skrywanej Hanka - wódka dla Ciebie , polej i nam , mnie szczególnie bo mi się ręce na klawiaturze trzęsą

Wyskoczyłem z pod prysznica,a tu prosze wódka ;) he to i ja poprosze .

La la laaaa la la la [pysk w klawiaturze] lalala la laaaaaaaaaaa oooooooo [szklanicę wznoszę] lalalala laaaaaaaaauououo lalalalaaaaaaa...

Jam..... Potrzebujesz wsparcia ....to służe ramieniem ....;)

Phy, wsparcia to ja wczoraj potrzebowałam, dziś jest kaszaneczka z miodziem i łokiej! Wyryczałam się za wszystkie czasy, wyspałam w ciepełku z dzieckiem i z pieskiem i już mogę funkcjonowac! Polej, polej, polej, polej, trza wymienić w glowie olej... lalala laaaaaaaaa... lalala