Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

marteczka dzieki za Hertbatke już pewnie ostygła:) ale zarobiona byłam i jestem brrrrr Uśka trafiłam tyle ze jakoś się tam nie mogę odnaleźć :o tu jest jakoś przejzyściej a tam nie wiem o co się rozchodzi:o majesta widze ze dołas zakopany :D

do Szam! Dzień dobry. Pozwolę sobie na odrobinę prywaty. Droga Szam, pilnie poszukuję kontaktu z Tobą. Nie podałaś swojego maila, spróbuję więc na ogólnej stronie forum. Chodzi o miłość, a dokładniej o historię Twojej miłości. Bardzo proszę, napisz do mnie... chciałoby się powiedzieć chociaż krótki list:) a w detalach wyjaśnię Ci, co zmusiło mnie do poszukiwań. Bardzo bardzo proszę. Pozdrawiam bardzo serdecznie M

Wstawać Śpiochy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! toż to już ranek mamy :) kawusia czeka :D no to narazie tyle :)

dzień dobry u mnie leje i to od wczoraj a u was? niby wiosenna pogoda prawda ale ja chce słońce!!! kochani dziś mam imieninki dlatego stawiam kawę, herbatę, pysznego torcika, roladę z kaimakiem, coś mocniejszego jeśli komuś zimno ( jak mnie) a po kafce małe co nieco konkretniejsze podam częstujcie się

Dzien dobry !!!!! Marysienko droga wszystkiego najlepszego duzo radości i spełnienia najskrytszych marzen (hotel) ,wiele usmiechu i zdrówka !!!!!!!!!!(kwiat) U mnie pogoda okropna zimno i cały czas pada ,ale my z koleżanką wypiłyśmy już kawkę i drinka ,aby móc przy tej barowej pogodzie jakoś funkcjonować ,oblewaliśmy wczorańsze zakupy ja kupiłam sobie super ciuch na wesele ,a koleżanka super kostiumik . Ja w pracy jeszcze dzisiaj ,bo jutro jeszcze zaległy urlop i wypad do fryzjera .po czesci tez na poprawienie sobie humorku . ooooooooo ja chcę ssssssłonnnnnnka !!!!!!!!!!

Gość a to dlaczego nie widać wpisu

maryś no to na imieninki życzę dużo radości w życiu i samych pieknych słonecznych dni🌻🌻🌻🌻 marteczka juz nie śpie Qurcze wstałam przed budzikiem 30 minut a teraz zjadłam chałeczke z mlekiem kto sobie życzy na późne śniadanko:) u mnie też ponuro i zimno i jakos tak nieprzyjemnie blllle:o

Gość a kto tam jest znowu nie widac
stronki a tu imieniny dzieją się !!!!!!!!!!

Gość nooooo co jest brrrrrrrrrrrr

Gość ale uparta ta stronka

Mery no właśnie ja zapomniałam , a jeszcze wczoraj pamiętałam :( 100 LAT 100 LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM ........... Dużo zdrówka , szczęścia i spełnienia marzeń 👄 i bukiecik 🌻 🌻 🌻

dziekuję ślicznie wybywam na miasto szukać sukni slubnej ...dla kuzynki rzecz jasna ja ...ja przestałam się łudzić że ...kiedys i taki dzień dla mnie przyjdzie....chyba będę starą panną z siecią najlepszych hoteli w polsce taaa nie pocieszajcie to nie ma sensu - tak jakoś wyszło i tak zostanie

mary, hop, hop, jest tu nasza solenizantka? masz fajny opis na gg, czyżby to oznaczało, że jakieś marzenie już Ci się spełniło? :)

mary, nie chcesz, to nie, nie będę Cię pocieszać... powiem Ci tylko, że miałam kilka koleżanek, już po 20-tce, które nigdy w życiu nie miały chłopaka. teraz jedna z nich jest już mężatką :) a druga też znalazła chłopaka. po prostu każdy ma swój czas... i nie można go przyspieszyć.

Qurcze ale sie dzisiaj nudzę a jak sie nudze to chce mi sie jeść jeszcze walcze ale mój żołądek zaczyna mi marsza grac wiec go chyba zaspokoję:o nie ma wyjścia:p maryś nie smęć w tej kwestii bo przyjdzie kryska na matyska

witajcie! mary wszystkiego naj naj.....od ciebie zyczeń nie dostałam nie wiem czemu ale ja ci składam najlepsze. i nie narzekaj bo inni maja wielkie problemy i to na całe zycie a w wieku 20 paru lat narzekać na staropanienstwo to grzech moze zrób cos w tej sprawie a nie uzalaj sie bo samo nie przyjdzie do ciebie. ......u mnie pada od rana koszmarna pogoda, wiecie co ja sie przekonałam juz jakis czas temu ze nie warto być dobrym dla ludzi to źle chyba sie dzieje.

majesta nie mów tak, że nie warto, bo strasznie lubię być dobra dla ludzi i daje mi to satysfakcję to prawda, że wiele razy moja dobroć nie została wynagrodzona a wręcz przeciwnie ale to mnie nie zraza, ważne ze mi było z tym dobrze. Ciągle robię cos dla kogos dobrego pewnie wiecej niż dla siebie takam matka Teresa i co z tego:o

majesta, nie mów tak... wiem, jak się czujesz, ale musisz mieć świadomość, że każdy ma problemy i te własne są zawsze dla niego największe... nie trzeba od razu wartościować, kto ma większe czy lepsze, bardziej warte martwienia się nimi.

Mery moja miła , weź no nie pierdziel :D że tak się brzydko wyrażę :) ja tam w Twoim wieku miałam już męża i dziecko i myślisz , że tak fajnie było ? :) z perspektywy czasu patrząc , wiele bym dała , żeby to mogło być inaczej , żebym miała czas dorosnąć i przygotować się do dorosłego zycia Magda , ale Ci fajnie z tym fryzjerem , ja też się wybieram , tylko że jak to zwykle u mnie bywa , zanim się wybiorę jeszcze wiele wody w Wiśle upłynie :) Justa Ayla , to może pomidorowej Ci nalać , skoro żołądek marsza wygrywa :) Majesta , nie no bez przesady , może nie dla wszystkich , ale dobrym ogólnie być warto :)

no ja nie mówie ze nagle stałam sie zła i nieczuła ale powoli zaczynam sie przekonywac ze nie warto czasem byc dobrym. Justa uzalanie sie nad soba do niczego dobrego nie prowadzi a problem ze sie nie ma chłopaka w tym wieku jest dla mnie smieszny poprostu, bo to nie jest cos co sie przydarzyło i tak juz zostanie tylko mozna to zmienić, a nie narzekać, ja miałam 26 jak wyszłam za maz i co źle!

marteczka trafiłaś w 10 bo pomidorowa to moja ulubiona zupka jak jadę do domu to mama mi ja zawsze gotuje uwiejbiam pomidorową to ja poproszę dwa talerze:) jeden od razu z dokładką:) jak tam twoje bombelki rozrabiaki:)

majesta, ja nie mówię, żeby się spieszyć ze ślubem, ale niektórzy źle się czują w samotności... dla mnie też to był problem, po prostu potrzebowałam kogoś, potrzebowałam miłości... i jej brak b. mi doskwierał, dlatego rozumiem Mary. a jak człowiek tak czeka kilka lat, to naprawdę dochodzi do takich wniosków, że już nigdy itd. ale cóż.. każdy wiek i każdy stan cywilny ma swoje zmartwienia. marteczka :) jak tam, cieszysz się już na staż? to już pewne, że zaczynasz od kwietnia? ayla, ja też mam w domu pomidorową... po raz pierwszy ugotowałam :) może nie wyszła jakaś super, ale ważne, że przypomina w smaku pomidorową ;)

Justa to zamiast czekać to trzeba sie wziąźc w garśc i działać a nie czekać i mówić ze do konca bedzie sie samemó, jak już pisałao samo szczęscie nie przyjdzie ani za mery nikt tego nie zrobi by była szczesliwa, ja tam wole szybkie i konkretne działanie, trzeba iśc na zywioł i wykorzystać szanse! i tyle

Majesta - no ale czasem i poużalać się trzeba , tak po prostu , sztuka dla sztuki , żeby się uzewnętrznić i pozbyć złych nastrojów , żeby się poskarżyć , jak małe dziecko , kiedy się uderzy , wystarczy pogłaskać po głowie i już jest lepiej z tego co zauważyłam , wiele dorosłych też czasem tego potrzebuje Ayla - no to się bardzo cieszę , że trafiłam , to już nalewam 2 talerze odrazu :D a bombelki tradycyjnie rozrabiaja , teraz akurat synio śpi , więc tak jakby troszkę spokojniej :) Justa - kurcze , no właśnie mam nadzieję , że staż od kwietnia , ale wiesz jak to z urzędem pracy :) nigdy nic nie wiadomo :D no ale wszystkie dokumenty juz dawno złożone i teraz czekam z niecierpliwością oj bardzo bym się cieszyła , gdyby się udało :) a jeśli chodzi o pomidorową , to jak przypomina w smaku pomidorki to właśnie o to chodzi :D , no i oki

dzien dobry :) mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie :-o mam w pracy stale łacze ale i siostre szefa na karku 😭 nie bardzo moge pisac ale czytam regularnie :) Marys - spoznione ale szczere zyczonka - spelnienia marzen 🌻 buzka 👄

o ! Hubka !!!! pewnie , że pamiętamy może kawkę , właśnie robię u mnie pada śnieg piękną mamy zimę tej wiosny :D ale w domku ciepło i przytulnie

dzień dobry napisałam wam jak jest i jak będzie a wy ostrą dyskuję prowadziłyscie i gotowe mnie zlinczować za to że napisalam prawdę dla waszej informacji - ciesze się z tego co mam cieszę się że wiem co chce w życiu robić i dążę do tego nawet jeśli połowie narodu się to nie podoba lub z pogardą patrzą cieszę się bo ja wiem co kocham i co chce robić a większość ludzi niestety albo nie wie i nie chce i żyją sobie albo jeszcze nie doszli do celu podróży myślę że jak każdy mam prawo do jednego dnia smutku i żalu i przesadzania z problemami które dla innych są śmieszne czy maloskowe dla mnie problemu innych ludzi są śmieszne czy małoskowe bo nie są moje i nie wiem co przeżywają na co dzień co czują co myślą co robią nie oceniamm ludzi i nie stawiam kresek krzyżyków każdy ma prawo do bycia razem ze swoimi problemami jakiekolwiek by onie nie były dziecka nie wyzywa się za to ze nie umie liczyć a wręcz odwrotnie pomaga się mu więc dlaczego ludzi dorosłych oceniamy i wyzywamy a nie potrafimy im pomóc? znacie tylko to co wam napisałam na dzień dzisiejszy będę sama z siecia hoteli jutro może nie będę sama nie wiem nie powiedziałam że nie i nie oceniajcie na przyszłość problemów innych przymierzając do swoich bo to do niczego nie prowadzi a tylko może zranić i takim sposobem wrogów sobie narobicie nie jestem na was zła bo nie mam o co być zła każda wyraziła swoje zdanie i wszystkie przeczytałam nie chciałam nikogo urazić ale ja tez wyraziłam swoje zdanie justa opis może i piękny ale nie wiem czy prawdziwy ja wiem ze marzenia sie spelniają moje na razie pojedyńczo oby wasze szly hurtowo dziękuję za wszystkie życzenia miło gdy ktoś pamięta

zima zima zima..... mary jak juz to nikt tutaj cie nie obrazał i nie miał takiego zamiaru inie wiem czemu piszesz w liczbie mnogiej bo dziewczyny raczej rozumiały cie a za ja pisałam zeby wziasc sie w garść itp to ty odbierasz ze juz nikt nic nie rozumie i wogóle. zastanów się ile razy na forum jak ktos miał doła albo problemik to nie raz słyszał słowa mobilizujace a nie \"ojej biedactwo jak mi cie szkoda\". mi sama szam tak dowaliła troszke kiedyś i co wielce sie na nia nie obraziłam ani nie komentowałam tego w ten sposób. na koniec tak mery miło ze ktoś pamieta o zyczeniach....