Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

no i widzę rozchodzi się towarzystwo powoli.. dzięki wszystkim za maile - superek ja powysyłam też cośik ale już w poniedziałek , bo wiecie jak to przed weselem - czasu nie ma zaraz idę kupić prezent no a potem wieczór doprowadzenia się do stanu używalności i jeszcze w mieszkanku trzeba zrobić porządek , żeby się kolezanka , która zostaje z dziećmi nie załamała i ewentualnie cokolwiek znalazła i jeszcze prasowanie...ech... no ale pewnie jeszcze zajrzę do was wieczorkiem a tym którzy znikaja na weekend - miłego , zabawnego , spokojnego , rozrywkowego , miłosnego , bezpiecznego , udanego - dla każdego coś dobrego - weekendu życzę

no, uporałam się z tym w końcu... a tu wszyscy uciekli. Robal, miłego weekendu, bo ja w poniedziałek zajrzę dopiero. Maryś, miłej pracy, no baw się dobrze w tym hotelu, nie siedź dziś za długo, żebyś jutro nie zasnęła w pracy ;)

Witaj marteczka :) dawno z toba nie rozmawiałam, ja jyz pisałam wczesniej ze wesel niecierpie... Uśka no zimno u nas okropnie brr ja łaziłam dzisiaj po Grafice i po Rejtanie i wielkie \"NIC\" kupiłam! Miłego dnia dla wszystkich :) Robal ja mam jedna rybke w akwarium :)

marteczka, baw się dobrze na weselu. coś mi kafe strajkowało, ale chyba już działa.

jakie macie plany na weekend? ja dziś po prostu chyba odpocznę po całym tygodniu... gingers, dobra książka, świeczka, kadzidełko... :) jutro od rana planuję buszowanie po mieście, tzn. jakieś targi medycyny naturalnej zaliczyć, poszukaj fajnych ciuszków, iść na koncert... gdzies tam w międzyczasie zwykłe zajątka domowe - sprzątanie, gotowanie z moim lubym... może jakiś filmik. a Wy?

Robal, właśnie, piątek... i powinni wiedzieć, że człowiek marzy już tylko o tym, żeby się zrelaksować ;) mam nadzieję, że zaraz nie każą mi tego przerobić w Accessie ;)

znów pustki.....ja zaniedługo wybieram sie na piwko ze znajomymi. Miłego wieczoru wszystkim

Witajcie już wieczorkiem zaczšł sie upragniony weekend justa -fajne masz plany zycze aby Ci się wszystko udało kup sobie coœ fajnego . Majesta- co z toba piatkiem wszyscy żyja a ty co mylisz piatek z czwartkiem (usmiech) Ja troche odrobiłam się z papierków w pracy ale konca nie widac,stwierdzam ze u nas w Polsce biurokracja przekracza wszelkie normy a tyle sie mówi o zwalczaniu jej. --------okropnosc. A niech strace ide upiec ciasto aby jutro miec mniej roboty. miłego wieczorku.

dzięki dziewczynki mam nadzieję że będzie nienajgorzej często jest tak że jak się człowiek nastawi na niezbyt zabawę to okazuje się oki - hej Majesta - jakoś nie możemy się zgrać w czasie no to papa do poniedziałku

No fakt marteczka, wczesniej jak nie mialam uczelni na głowie to byłam częściej a tak to tylko czasami wieczorkiem.....no trudno sie mówi. A jak tam dzieciaczki nadal rozrabiają?? ;)

Kochane już wróciłem z rybek :) powiodlo nam się ale wbrew opini ,ż e jak się polewa to jest ciepło L:to jest błędne bo zmarznęliśmy nie samowicie - 3 stopnie łał ,ale była jazda. A wY pANIE CO Z wAMI GDZIE SIĘ PODZIEWACIE W TEN SŁONECZNY SOBOTNI DZIONEK:):):) Będe dopiero w poniedziałek około 13. 🌻🌻

NO widze ,ze żadney Kobietki nie ma no to tródno się mówi i pije sie daley ,Wasze zdrówko Kofane Dziewczyny🌻

dzień dobry wieczór wszystkim wkońcu mam chwilę spokoju bo bal się zacząl i goście zajęci są jedzeniem piciem i tańcami a i persolen trochę mi marudzi więc jeszcze mam co robić ja myślałam że będzie jakaś niewielka grupka na konferencje i będzie ogólny spokój i luz a tu wielka feta bal na 180 osób dobrze że koleżanka przyjechała i jeszcze jedna dziewczyna bo z rozprowadzaniem gosci byłby problem ale wszystko się udało i zaczęli imprezę a ja biedna sama siedzę do rana i tylko radio mi przygrywa bo orkiestra jeszcze milczy jak zawalę kafe swoimi wypowiedziami to tylko dlatego że próbuję nie zasnąć a trzeba tu wspomniec ze wstałam dziś o 4 rano i chyba zacznę rusztowanie na oczka budować aby wytrzymać tę noc pozdrawiam wszystkich marteczka baw się dobrze na weselisku robaczku ja rano zmarzłam choć wierzę że ty bardziej ale już jesteś w cieplym domku i co karpika dla mnie masz? justa jak tam wieczorek przy książce i gingersie minął? majesta odpoczywaj po szkole bo czasami się należy do kogo moge jeszcze coś napisać? trzymajcie się wszyscy ciepło

Witam! Ja ogladam boks....uwielbiam ten sport!!!!! tak Mary odpoczęłam az za bardzo bo sie rozleniwiłam tylko i nic więcej no ale raz sie zyje. Miłego wieczoru 🌻

a juz myslałam ze nikt nie zagladnie tu no tak przypuszczalam ze bedziesz majeto dopingowac malczewskiego ale slyszalam ze przegral choc mysle ze walka byla pasjonujaca mozesz opowiedziec jak to bylo czekam na jedzonko z kuchni nie chce robic kawy bo wypije ja prawie na pusty zoladek a do rana jeszcze daleko co tu robić? jablko zjem to moze troche czekanie umili

Mary ja boks uwielbiam no ale niestety Darek przegrał...szkoda. Walka było jak zwykle dla mnie ciekawa, chociaż Darkowi łuk rozwalił ten drugi i było troche krwi ale do ostatniej chwili kazdy z nich myślał ze wygrał i cieszyli sie obaj. Szkoda no ale tak bywa niestety, mimo wszystko mi sie podobało a niedługo walczy Iwona. A ja sobie frytki zrobie, wiem ze o tej porze to grzech ale co i tam :)

no i już po imprezie wszyscy poszli spać no prócz presonelu który sprząta i mnie która musi czuwać i nawet senność mi przeszła po tym bieganiu na dworze e tam za dwie godziny przyjdą na kuchnię to bez sensu się kłaść w domku się wyśpię porządnie i pewnie trochę w pociągach zaliczę no i jeszcze trochę telefonów mam na głowie dobra do usłyszonka papatki i kwiatki dla wszystkich

dzieńdoberek w lagowie wstaje leniwie piekne sloneczko od jezior mamy gesta mgle ktora sidzi dziarsko na drzewach i zdobi liście samochody juz ozdobiła przy współpracy panienki chlód i teraz iskrzy sie i zażywa słonecznej kąpieli trawa bawi sie w chowanego i myśli że pod tą szarą pelerynką jej nie widać

Witwm witam w piękny ( u mnie ) niedzielny poranek nogi mnie bolą okrutnie bo nie dość że zachciało mi się iść na obcasach , to jeszcze do tego z moim mężem nie da się tańczyć spokojnie no ale poza tym nie było tak żle jak myślałam ale najlepsze było to że jakiś facet koło 50-tki z tlącym się papierosem w ustach umoralniał mnie na temat palenia no jak mnie tacy rozwalają no to idę troszkę poleżeć z dzieciaczkami wpadnę wieczorkiem

a zapomniałam : Majesta - rozrabiają i to równo ale do tego takie słodkie są to będę wpadać wieczorkami , w końcu się zgramy w czasie hej

Marteczka witaj!!! Więc mówisz ze nie było tak źle? no to sie ciesze ze sie dobrze bawiłas a nóżki jak bolą to od czego meżuś jest??? niech pomasuje troszkę :) Mary ty ranny ptaszku.....;)

Marteczka, jak tam radosny dzień wydajnej pracy po weselihuuuuuuu??? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Witajcie w nowym tygodniu !!! Przez weekend mało nas było ale każdy korzystał z pieknych dni ja sama w sobotę byłam zapracowana na ogrodzie na cmentarzu . a wczoraj spacer z męzem i psiaczkiem drzemka poobiednia ,no i tak mi minał weekend. A u Was jak minał.? Zycze miłego dnia ,aby wszystko szło tak jak my sobie życzymy . Pozdrowienia!!!!

dzieńdoberek w ten paskudny poniedziałek (poniedziałki zawsze są paskudne :) ) Magda i Jam >> 🌻 🌻 A myślałam że będe pierwsza, sprawdziłam pocztę, wróciłam, a tu proszę już 2 osoby! Weekend był przyjemny zwłaszcza wczoraj Co prawda zimno jak na biegunie ale pojechaliśmy do kolegi na działkę pod lasem, zapaliliśmy ognisko,wypiliśmy grzańca... ale po 2 godzinach uciekliśmy do domku, zapaliliśmy piecyk i graliśmy w karty i było cieplutko... A wieczorem robiliśmy pizzę

Ceść poniedziałek - uch.. nie lubię no i po weselichu zostało już tylko wspomnienie i dobrze a teraz od nowa - prać , sprzątać , gotować ...i najmilsze - poklikać njo dziewczynki kawka i herbatka zrobione a do tego ciasto weselne proszę się częstować

Ciasto - mniammmmmmmmmmmm :P Uska, weekendziku Ci zazdroszczę. \"Wczesna jesień\" (stary hiciorek HEY), ja to se mogie pomarzyć o Księciu z Bajki pod moim kocykiem, bo Książę pod innym kocykiem 250 km ode mnie, zresztą pewnie nie pod kocykiem ci on, ale z samego rana dzieci do szkół i przedszkoli rozprowadza...

Dziewczynki a gdzie wy jesteście ??? co to się dzieje żeby tak mało nas było - halo jamniczku - ciasto smakowało?