Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoltana

Czy ktoś łyka Milvane???

Polecane posty

Gość warszawianka10
Antykoncepcja jako przeciwna otwartości na życie niszczy miłość i bliskość.

Gość gość
Witam. Mam do odsprzedania 2 opakowania Milvane, ważność do 05.2017. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy. Odbiór Warszawa pawlak87-20@o2.pl

Gość gość
mam do sprzedania 3 opakowania -20zl zaczek.86@tlen.pl

Gość libcia
ja łykam milvane 4 lata i świetnie sie po nich czuje nie przytyam ani kilograma

Gość BRAC CZY NIE BRAC
Witam! :) Jestem młoda, bo mam 18 lat i wczoraj o 23.09 wzięłam pierwszą tabletkę Milvane. Z 5-7 min. po jej połknięciu poczułam może nie ból, ale dziwne uczucie, takie delikatne pobolewanie w głowie, które szybko minęło oraz coś jakby z żołądkiem, ale też po chwili przeszło. Za to dzisiaj w szkole na 3. lekcji zaczęła się MASAKRA... Widziałam a to jasne, a to ciemne plamy przed oczami, obraz był jakby gorszy, rozmazany i do tego ten narastający ból głowy... Wiedziałam, że to będzie to, co często mi się zdarzało w 5. kl. podstawówki, a potem nieco minęło czyli MIGRENA. Muszę przyznać, że ostatnio rzadziej mnie nachodziły a tutaj niestety... wymieniając wszystkie możliwe schorzenia, dolegliwości czy choroby występujące w rodzinie i u mnie, zapomniałam wspomnieć Pani ginekolog o migrenach, które po prostu poniekąd poszły troszkę w zapomnienie. Ogólnie od rana czułam, że mam jakieś spuchnięte, wręcz jakby "napompowane" nogi... strasznie twarde nawet wtedy, gdy były rozluźnione. Normalnie jak skała, co aż przeszkadzało mi przy chodzeniu, bo czułam jakby miały eksplodować (chociaż to trochę za mocne słowo, ale jednak inaczej nie umiem tego opisać). Gdy już pojawiła się migrena, to po ok. 20 min. drętwiały mi nogi, szczególnie prawa, gdy miałam "nogę na nogę", więc postawiłam je na ziemi. Niby przeszło, ale nie do końca. Później była przerwa i byłam głodna, ale wyjmując kanapkę i czując świeżą bułkę, zrobiło mi się niedobrze, dlatego zrezygnowałam z jedzenia, by przypadkiem nie zwymiotować.

Gość BRAC czy NIE BRAC
Na 4. lekcji po tej przerwie miałam dziwne czucie w rękach, nogach a nawet wargach i języku, co z wyjątkiem obrzęku nóg, zdarzało się przy moich cięższych migrenach. Podnosząc rękę miałam wrażenie, że jest dziwnie lekka, że ze zbyt dużą łatwością ją unoszę. Gdy ktoś coś mówił, wydawało mi się, że dźwięk jest nienaturalny, jakbym słyszała wszystko jakieś zniekształcone, a gdy sama mówiłam, mój głos brzmiał dla mnie inaczej, dziwnie, tak jakby nie był mój... :D Cały czas dość mocno bolała mnie głowa, a w żołądku czułam ucisk, jakby zbierało mi się na wymioty, więc zmieniając pozycję siedzenia czy stania, starałam się za wszelką cenę ochronić, połkniętą poprzedniego wieczora tabletkę. Taaak, specjalnie wieczorem, żeby w razie czego przespać złe objawy ewentualnych skutków ubocznych... Później stojąc, też wydawało mi się, że nie służy to żołądkowi, a siedząc czułam się trochę lepiej, chociaż nadal bolała mnie głowa. Następnie znowu wzięłam Ibuprom , bo musiałam jakoś wrócić autobusem do domu i wcześniej dostać się na przystanek. Fakt, że z czasem gdzieś do godziny 18.00-19.00 mi przeszło, chociaż nadal odczuwałam to pobolewanie, dyskomfort(?) głowy, jakkolwiek głupio by to nie brzmiało... :D Najbardziej zastanawia mnie ta ciężkość i obrzęk nóg, gdyż mój tata zmarł na zator płucny, a w rodzinie od jego strony występowały choroby serca i układu krwionośnego. Ooo, właśnie! A'propos serca, sama też mam tachykardię i dzisiaj szczególnie przy tej migrenie, ale nie tylko, czułam, że serce bije mi za szybko i nierównomiernie, aż towarzyszyło temu dziwne uczucie w okolicach mostka. Taki jakby "ciężki" oddech i dlatego zastanawiam się, czy brać dalej te tabletki, czy jednak z nich zrezygnować... Już postanowiłam, że dzisiaj wezmę drugą i zobaczę, czy jutro sytuacja się powtórzy, bo może organizm musi się przestawić, ale jednak na aż takie skutki uboczne nie liczyłam... Ważne będzie dla mnie każde zdanie, opinia i rada, pozdrawiam! :)

Gość BRAC CZY NIE BRAC
Niestety musiałam to podzielić na pół, bo wyskakiwał spam.

Gość gość
Haj biorę milvana od 6 dni kiedyś brałam regulon i musiałam odstawić bo tak długo jak je brałam to krwawilam Było to z 5 lat temu i teraz mam właśnie milvana no i zawsze 6 dzień okresu to była u mnie końcówka a teraz tak krwawienie jak na początku okresu Zobaczę do niedzieli co będzie jak nie przestanie lecieć to idę do lekarza no i odstawiam te tabletki widać historia lubi się powtarzać

Gość Kate 1985
Witam: biorę Milvane już dość długo :) aż czasem sądzę że całe zycie ze mną jest :) bo 12 lat:) nie przytyłam:) nie mam problemów z mdłościami ,a jesli chodzi o 7 dniową przerwę jest sto procent pewne ze jestescie zabezpieczone równiez podczas niej:) Problemów z libido brak :) aktywna seksualnie od lat :) a mam ich już 31 :) pozdrawiam ...ps cera czysta bez problemowa:)

Gość gość
Mam do sprzedania opakowanie tabletek Milvane z terminem waznosci 06.2020 r. Sprzedam po cenie po ktorej kupilam czyli 40zl plus przesylka :) kontakt knockout_f@o2.pl

Gość gość
U mnie nie sprawdzały się trójfazowe. Teraz mam jednoskładnikową belarę i jest wszystko w porządku. Ale wiadomo każdej z Nas odpowiada co innego :)

Gość Martina

Bzdura nic mi sie po nich nie dzieje czuje sie super...mam 30 lat 

Gość Aleksandra

Mogę zasac pytanie odnośnie tabletek Milvane?😉