Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majkka

Za ktorym razem udalo sie wam zajsc w ciaze?

Polecane posty

Ja już wpisałam swoją a raczej naszą intencję. Ana dzięki za linka, dbaj o siebie kochana i o swoją kruszynkę.

a ja wlaśnie dowiedziałam się że moja kuzynka zaczyna starania, więc pierwsza myśl jaka mnie naszla to taka, że pewnie zaciąży za pierwszym razem a ja będe dalej pudłować :( :O :O :O

Cześć kobitki :D :D Żanetko dzieki za ocieszenie :) Bibi no właśnie?! już o nas zapomnialaś???? :( :( Mg ja właśnie policzylam który mam dzień cyklu, a więc 9 :D już bliżej niż dalej... całuski śle dla was :) 👄 👄 ps. Żancia miałaś mi napisać jak się robi tego ludzika śpiącego :P :P

dziewczyny hop hop??? co u Was??? Bibi?! proszę mi tu wpaść na chwilę z fluidkami... jak się czujesz?? opowiadaj..

W łódzkiem tylko śnieg z deszczem, taka pogoda że psa z budy nie wygonisz. Tylko gorąca herbatka z cytryną i kocyk no i dobry film na dzisiejszą pogodę się nadaje.

Ale jestem wykończona, tak to jest jak trzeba brać prace do domu. Oczy już mi się na klawiaturę wylewją. Ale do was musiałam zajżeć ;) Bibi faktycznie chyba nas opuściła, szkoda bo już zaprzyjaźniłyśmy się z nią. Eluś my takie weteranki na tym forum :o Miłego i słonecznego weekendu Buziaczki

jaka palcówka??? fuck... Mg to napewno Ty?? :O Żanetko no my weternaki.. ciekawe kto nastepny zaciąży.. no biibi juz dała sobie pewnie spokój z forum bo po co się zadręczać problemami innych, w sumie racja... buziaki

MG czy to czasem nie zakrawa o molestowanie??? Naświetl nam tutaj szybko tę sytuacje albo napisz że to nie ty!

Gość mg2006
ale ktos glupoty napisal!!!!!! niestety kazdy moze napisac pod czzyims nickiem bylam w szoku!!!!! zglosilam to do usuniecia!!!!

Hej! Ja tez sie zaczelam niedawno starac. Pisze juz na innym topiku ale tu tez sa staraczki, wiec chcialabym sie przylaczyc. Pozdro! Hej Elus! I ty tutaj!?

mg no tak pomyślałam że to nie ty........... zabezpiecz nicka hasłem... wtedy bedziesz czarna juz a nie pomaranczowa i nikt sie nie podłozy pod ciebie..

Gość ania............
hejka jestem tu nowa chciałąbym sie przyłączyć. MOje starania o dzidzie trwały 9.5 miesiąca już myślałąm że jest zemną coś nie tak ;/ no ale stało sie niemyślałam już o tym że chce być mamą,i powiem że jak ktoś bardzo chce to nie stety będzie się długo starał.zapomnijcie o tym na jakiśczas stres nerwy i ciagłe myślenie chamuje bycie mamą....Ja zapomniałam i Jestem już w 16 tyg ciąży :)

Gratulki Ania :D W takim razie w najblizszej przyszlosci nie dedzie dziecka, bo nie potrafie nie myslec :(...

Gość ania............
no ja myślałam o dziecku długo wszędzie je widziałam jak sie usmeichają do mnie i wgl wszędzie pełno brzuszków :/ myslałam ze zwariowałam hehehe no ale czas miijał dzień za dniem miesiąc za miesiacem juz z moim zaczelismy sie martwić,potem dałam sobie spokój z dziećmi wcale o tym nemyślałam zajełam sie pracą ..... i pewnego dnia w sklepie dziecko do mnie przybieglo i sie tuliło do mnie rozmawiało chłopczyk miał z 4 latka i jego mama sie zdziwiła bo on bardzo jest strachliwy i sie mnei zapytała czy jestem w ciąży bo tylko do takich biegnie .... tego samego dnia zrobiłam test i pozytywny hehe z 3 razy robiłam i jednak udało sie :D wystraczy opuścić myśli o dzieciach :)

Gratulki Ania, ze tak potrafilas odpuscic. Ja sie staralam nie myslec ale nici z tego. Teraz nie mysle, ale tylko dlatego ze raczej mysle ze sie i tak nie uda. Tak sie ostatnio nakrecilam, ze owu mi sie przesunela... Czyli w tym ostatnim, szczesliwym cyklu nie liczylas dni plodnych, nie celowalas? No i zapewne nie robilas testow przed spodziewana @...Echhhhhh, gratuluje wytrwalosci

Gość ania............
nie celowałam ja mieszkam z moim facetem kochaliśmy sie dziennie co drugi dzień zależy czy byliśmy zmęczeni czy nie .... i tak sie udało ......a planowanie liczenie itp nie zawsze sie sprawdza ja miałam okres nierekuarny raz był co 20 dni raz co 40 ..........już po 9 miesiacach miałąm to wdupie wiedziaąm ze nic ztego i tak nie bedzie myślelismy o adopcji nawet dziecka .......a potem jakos tak wyszło że nam sie udało

Gratulki! Ale przyznaj sama, ze z poczatku tez staralas sie z calych sil-sprawdzalas sluz, liczylas dni plodne... To chyba kolejny przyklad blokady psychicznej. Jak sie chce to nie wychodzi, a jak sie nie mysli to BACH! i juz jest...:)

ja probije nie wariowac w tym miesiacu i zobaczymy co sie wydarzy, moze w koncu zaskoczy:)

dziewczynki co u Was??? ja dziś 16dc, nie wiem czy ta owu jest czy nie ... już mnie trafia... w dzień zaglądałam mokro, śluz jest, wieczorem echo....... i weź wykmiń o co biega :O

elus ja nie uzywalam zadnych testow owul. w tym miesiacu wiem ze owul. byla bo sluz byl nie wiem tylko ktory byl to dzien bo sie zawzielam i nie sprawdzam juz :)!!!nie wiem nawet ktory jest dzisiaj cos kolo dwudziestego ale nie wiem dokladnie i nie sprawdzam , :) na razie cisza nic nie czuje , bede czekała na @:P no i zobaczymy choc sie nie nastawiam:)

mg 2006 no i dobrze, może to lepsze rozwiązanie niż takie zamartwianie sie i szuaknie objawów... najbardziej wkurza mnie to że mylić się mozna w ocenie śluzu .. bo następnego dnia po stosunku śluz uplynnia się i wygląda jak bialko jaja i zawsze zastanawiam się czy to plodny czy ten drugi... normalnie czasem mam dośc.. i potem czekam na następny dzień żeby sprawdzić czy moje spostrzerzenia sie sprawdziły czy nie :O :O dlatego za cześto też bez sensu bo śluzu nie rozpoznasz za chinyyyyyy ludoweee :O