Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majkka

Za ktorym razem udalo sie wam zajsc w ciaze?

Polecane posty

Hej dziewczynki załatwiłam już doktora czyli w poniedziałek ze spokojną główką do pracy. :-o Dobranoc

cześć dziewczyny. ja dziś 28dc, zero objawów na @.. jutro robię test, bo dziś temp. była nadzwyczaj wysoka, porównując z wynikami z poprzednich miesiecy 36,8 .Chciałabym jutro zrobić mężowi prezent na pierwszą rocznicę ślubu, dlatego tylko zrobie ten test.. napisze rano jak wynik . Żanetko dawaj jak ty zrobilaś tego śpiocha :P :P ( napisz jak masz tez inne usmieszki ) Dobrze że się wyklarowało wszystko. pozdrowienia i miłego weekendu

Gość Ana31
Chciałam Wam się pochwalić,ze wczoraj byłam na usg i mam wspaniałe wiadomosci.Pęcherzyk ciążowy 14mm,w nim malutki zarodek 3,2mm i...biło juz serduszko:):):)Nie spodziewałam sie kompletnie bicia serca,ale liczyłam tylko na zarodek,a tu taka niespodzianka.Wg OM wczoraj byłam w 6t5d,a wg usg w 6t0d,takze ciaza jest młodsza prawie o tydzien.Termin porodu przesunął mi sie z 17maja na 21maja.Nastepna wizyta za 3tyg:)Obecie testuje herbatke z imbirem na okropne mdłości i wymioty.Pozdrawiam:)

Ana 31 superrrrr!! a ja jednak testu nie zrobilam... poczekam z kilka dni bo wydaje mi się jeszce za wcześnie... buziaki

Gość mg 2006
ANA GRATULACJE:) !!!! U MNIE 27 DC BARDZO BOJE SIE ZROBIC TEST CHOC WCZORAJ LUB DZIS MIALA PRZYJSC MALPA:( MAM TAKIE BOE JAK NA @ I PIERSI MNIE BOLA CHOC W OSTATNIM CYKLU TAK NIE BYLO BO JAK BIORE DUOPHASTON TO OBJAWY NA @ ZNIKAJA DLATEGO BOJE SIE BARDZO I NIE CHCE ZAPESZYC, A TESCIK ZROBIE 30. 09 NA DZIEN CHLOPAKA MOZE BEDZIE PREZENT :)

mg 2006 i jak tam? bóle przeszły? bo ja miałam tak samo, bolalo mnie jak na @ ale dziś 31dc i dalej nic.. a Ty?

Gość Ana31
Dziewczyny,no to testujcie,odwagi:)Ja zatestowałam juz 8dnia fazy lut testem z allegro o czułosci 10 i wyszedł mi cien cienia.W dniu spodziewanej @ w 30dc zwykły test apteczny Quick vue popoludniu pokazał dwie widoczne kreski.Takze zycze powodzenia i II kresek na tescie:)Trzymam kciuki

Gość bibi2206
elus trzymam kciuki kochana.XXXXXXXXXXXXXXXXX

Gość mg 2006
elus 1982 no i lipa, jestem zalamana ta wstretna @ przyszla przedwczoraj wieczorem a wiec wszystko na nic cale starania , branie tabletek nic nie pomaga nie wiem co juz robic:(;( trzymam za ciebie kciuki aby tobie sie udalo!!!!!

Gość mg 2006
dziewczyny naprawde wierzylam ze tym razem sie uda i na dodatek jakas taka czarna krew mi leci nie wiem czy dzwonic do gina czy nie???jestem zalamana jak nigdy:(:(:(:(

mg2006.......... tak mi przykrooooo :( :( :( :( Boże jakie to straszne że musimy tyle łez wylewać :( :( Nie wiem co napisać normalnie :( :O

Gość mg 2006
elus 1982 na pewno ci sie udało!!!!!! trzymam dalej kciuki za ciebie:)

zrobiłam rano tet i jedna krecha :(:(:(:( :( nie będę sie wkrecać że pewnie za wcześnie. zmierzyłam rano temp. 36,8więc pomyślałam albo albo. powtorze dla pewnosci w poniedziałek jeżeli @ nie przyjdzie. :( :( :( :(

Nick...............lat............cykl starań.......... miasto......termin @ Eluś...............26.............13...................Szczecin....ok 5.11.09 Żaneta...........26..............13...................łó dzkie......25.09 MG.................29...............9................... swietokrzyskie 28 09 ................. Zaciążone: Nick..............lat.............za którym cyklem............termin porodu bibi2206.........26...................5................. ..........2.05.2010. Ana31 .........32..................38................ .........17.05.2010

Gość mg 2006
Nick...............lat............cykl starań.......... miasto......termin @ Eluś...............26.............13...................S zczecin....ok 5.11.09 Żaneta...........26..............13...................łó dzkie......25.09 MG.................29...............10................... swietokrzyskie 28 09 ................. Zaciążone: Nick..............lat.............za którym cyklem............termin porodu bibi2206.........26...................5................. ..........2.05.2010. Ana31 .........32..................38................ .........17.05.2010

Gość mg 2006
dziewczyny co z nami jest nie tak? nie rozumie tego!!!!!!!jak to mozliwe ze przez tyle cykli i nic!!!!!! wczoraj poznalam pare ktora miala 8 !!!! raz inwitro i sie nie udało!!!!!!!! ja naprawde nie moge tego pojac, moj lekarz mowi ze to siedzi w głowie i cos sie nie moze odblokowac!!!!! bibi a co u ciebie jak sie czujesz, słyszalas juz bicie serduszka twojego serduszka??:) pozdrawiam wszystkie i głowa do gory

ja juz nie wiem co pisać, tak liczyłam że do 13 cyklu nie dojdzie... a tu znów kicha :O :(

Gość Muza30
Ja starałam się z mężem od 3 miesięcy. Udalo sie za 3 razem :) Mąz ma 30 lat ja 28 :)

Miło że jeszcze o mnie pamietacie 👄 Ja zaglądam tutaj prawie codziennie ale nie pisze bo wsumie nie mam o czym. Niedawno skończyła mi się @ więc teoretycznie za niedługo owulacja. Ale ja teraz nie robie sobie nadziei, przed operacją miałam wielkiee nadzieje na to że się uda, a teraz troche się wyciszyłam bo nie chce kolejnego rozczarowania tak przeżywać jak wcześniej. Pewnie pamiętacie jak mnie pocieszałyście, a nawet kiedyś przeczytałam że troche przesadzam, więc pomyślałm że w sumie to moje życie ostatnio krążyło wokół mojego cyklu, wyliczania owulacji, obserwacji sluzu i analizy każdego ucisku i skurczu w podbrzuszu. I powiedziałam KONIEC z takim umartwianiem się, nadal bardzo pragne dziecka ale chciałabym, aby ta wiadomość mnie zaskoczyła a nie była wynikiem wyliczania, seksu "na żądanie", i odliczania do @ która ma się nie pojawić. I powiem wam moje kochane że naprawde dobrze sie z tym czuje, to już nie jest pogoń za czymś na co w sumie i tak nie mamy wpływu (przynajmniej ja), tyłek w górze po seksie, specjalne pozycje ułatwiające zapłodnienie a nie wspominając o leczeniu i operacji. I co? i nadal nic. Więc nie nakręcam sie, żyje sobie teraz z uśmiechem na twarzy, myśle o czymś innym, oczywiście wiem kiedy mniej więcej będzie owul ale nie robie tego już za wszelką cenę. Kiedyś był taki okres czasu że cokolwiek bym nie robiła to myślałam tylko o staraniach, leczeniu i o zamartwianiu że się znowu nie udało. A teraz nasze starania są tylko tłem w naszym codziennym życiu, pracy i przyjemnościach. Pozdrawiam i przepraszam że tak się rozpisałam, ale nie potrafie wyrazić tego co myśle na ten temat w jednym zdaniu.

no więc moge w końcu cos skrobnąć bo ostatnio brakuje mi czasuu.. ja dziś 3dc, wściekła jak osa ale jakoś daje radę w tym miesiącu mojego m będę próbowała wziąść na wstrzymanie tzn. nie będzie sexu do ok 16dc (chyba dam radę?!) to będzie terapia szokowa... Szprycuje męża witaminkami i innymi dziadostwami więc żołnierze bedą gotowi do boju ja też biore te specyfiki ale nie wiem jak długo dam radę, chciałabym z jednej strony nie być wieźniem tych rzeczy ale z drugiej strony ciągle pojawia się ta nadzieja że to pomoże. pójdę w nastepnym tyg do gin, obiecałam sobie. Bo ile może ze mnie robić królika doświadczalnego. ma mnie wysłać na badanie hormonów, tak mu powiem.. Żanetko dasz radę ze wszystkim, wierze w to :D A bibi co tak cichutko siedzi?? :) dawaj tu fluidki i to już :P :D :) 🌼

Gość Ana31
Witam Was dziewczynki.U mnie wszystko wporzadku.Obecnie jestem w 8t5d,dolegliwosci ciazowe mecza dalej,chociaz mdłosci i wymioty zdarzaja sie juz mniej i rzadziej.Dzis bylam u gina,zbadał mnie tylko na fotelu,macica sie powieksza,z szyjka tez ok.Ze współzyciem wstrzymam sie przynajmniej do konca 1 trymestru(mimo,ze lekarz nie mial zadnych przeciwskazan),to ja wole poczekac ze wzgledu na moje pierwsze poronienie.A co do dzidziusia,to czekałam na niego 3długie lata,i nigdy sie nie poddałam w tej walce,zawsze wierzylam,ze sie uda,i Wy tez musicie w to wierzyc,ze w koncu na kazdą z Was przyjdzie pora-widocznie taki jest plan tam na górze.Tez nie potrafiłam wyluzowac,sex był na zadanie(az mielismy go juz dosc),potem lezenie z nogami w górze,tony leków ziół,modlitw i w koncu wymodliłam.Mozecie wpisac swoja intencje do Sw Dominika z Savio(to patron-mi pomogło.Zycze wytrwałosci i cierpliwosci w dążeniu do wymarzonego dzidziusia.Podaje link http://www.dominik.salezjanie.pl/relikwie/index.php?r=5