Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mycha-26

miłość goni tych którzy przed nią uciekają

Polecane posty

Wróciłam i od razu zaglądam. Pozdrawiam wszystkie i witam nowego pana na forum:) Kolorowych snów.

cordula: w ciagu tygodnia mieszkam w Warszawie. Ale jak tylko moge i kiedy tylko mam wolny wekend (prawie kazdy w sumie, poza zjazdami na uczelni) to sie wyrywam nad morze. Ono jest niesamowite, to prawda. I fantastycznie sie je czuje, dotyka, wacha samemu .... jak taki wilk morski ..... ale wlasnie stwierdzam ze we dwoje moze byc ono rownie fajne. Zabawne, wesole, cieple i krzyczace mewami :) Fajne. Mowie ci, zaryzykuj, schowad dume na ten jeden wieczor do kieszonki i powiedz ze zrobisz wszystko, ale w zgodzie z soba. Bo jesli czujesz ze czegos robic nie powinnas, to tego nie rob. Nie ma nic gorszego niz zalowac ze sie nie postapilo jak sie czulo. I ja ci zycze abys czula ze postepujesz slusznie, cokolwiek bys nie zrobila. A co do mnie ... ja wiem ze to nie ma sensu. I wiem ze to nie ma i miec nie moze ciagu dalszego. I tak czuje to nawet. Ale po prostu jest swietnie. Troche jak w bajce. I nawet jesli skonczy sie to, predzej czy pozniej, dziekuje Panu ze dal mi to przezyc :) bedzie co ma byc juz wiem ze stad nie zwieje poczekam, popatrze nie cofne kijem Wisly :) Dobrej nocki dziewczyny :)

puk puk:) do wszytskich:) ja juz po weekendzie:) ale sie wybyczylam:P jak dawno nie:D witam nowego mezczyzne choc podejrzewam ze teraz jedynego...:( Mala Ju: i jak ??na ile??to teraz caalutki tydzien swietowania:P tekla granadina mycha takaJa dani maise smoczysko... najlepsze zyczenia z okazji nowego tygodnia;) papatki:D

Gość młody facet
Nie wiem, czy zawsze tak jest, ale w moim przypadku się sprawdziło. Od dłuższego czasu żyłem sam i mając już tego dosyć postanowiłem znaleźć miłość. Było wiele kandydatek, ale to nie było to czego oczekiwałem. W końcu załamany odpuściłem sobie i zdecydowałem się zrobić sobie przerwe. Postanowiłem uciec na rok za granice. Mniej więcej na kilka tygodni przed wyjazdem pojawiła sie pewna dziewczyna. Od razu między nami zaiskrzyło, niestety wyjazdu już nie mogłem odłożyć i pozostajemy narazie rozdzieleni, choć nadal w związku.

Zdałam na 5!!! Kolejny zawód w kieszeni. Choć tyle dobrego... Nowy tydzień zacząl sie smutno.... nie jest dobrze... Ciacho cos rozrabia...Juz sama nie wiem, o co chodzi... Ech, zycie nie jest proste. Ale tez nikt nie obiecywal, ze takie bedzie :( Buziaki!!! Napisze wiecej, jak wyjde z doła...

Mala Ju-nic sie nie martw,bedzie dobrze:)...sama Ci to mowie a tez mam doła.:( ale mi przejdzie...tylko mam nadzieje ze to sie w koncu kiedys skonczy. Moezecie mnie skrytykowac ale wysłaąłm mu zyczenia....no taka glupia jestem! ale na boze Narodzenie tego juz nie zrobie...poczekam na jego reacje. papap.

smoczysko...no coz...krytyka nic tu nie da...:P w koncu swieta ida a to czas taki.... a ja znowu sama....:/ wszyscy mnie opuscili...:( nie wiem co bdzie....smutno mi;( gratulacje Mala Ju:) no nie martw sie Ciachem...kazdy ma gorsze dni:P

camieu: ja zeby zorgonic chandre robie prezenty swiateczne. wlasnorecznie. i jestem z nich bardzo dumna :) smoczysko: ja tam cie nie krytykuje .... czlowiek w koncu sam robi to co jest dla niego nalepsze. a zeby serce zrozumialo to co rozumie rozum .... trzeba na to duuuzo czasu. nie zrobilas nic zlego, Tobie pewnie to pomoglo bo inaczej gryzloby cie to od srodka. Pozdrowka cieple i zeby wszystko obrocilo sie na twoja korzysc :) mala Ju GRATULACJE!!!! :) tak to juz z ciachami jest. raz jest lepiej, raz jest gorzej .... pomysl sobie ze dobrze jednak ze takie ciacho gdzies tam sobie jest. Twoje. ... :)

dzieki dani:)-miałam nie wysyłac...ale to w koncu jego swieto ...i tak sie zdziwiłam ze odeslal mi sms.No coz...nie potrafie zyczyc mu zle...niech bedzie szczesliwy.takie to zycie:(pozdrawiam was serdecznie.papap

dzieki dani:)-miałam nie wysyłac...ale to w koncu jego swieto ...i tak sie zdziwiłam ze odeslal mi sms.No coz...nie potrafie zyczyc mu zle...niech bedzie szczesliwy.takie to zycie:(pozdrawiam was serdecznie.papap

smoczysko... to swiadczy o Tobie..ze nie zyczysz mu zle:) bo to znaczy ze naprawde laczylo Was uczucie...ktore z wiadomych sobie powodow nie przetrwalo...nie wnikajac glebiej....:D wlasnie przezywam chandre ale nawet prezenty nie pomoga..zrezat nie bardzo mam czas teraz na takie rzeczy...uczelnia daje ostro w kosc:/ ale mysle ze na weekend cos sie wymysli:D pozdrowka dla wszystkiech:) a w szczegolnosci dla nowych bywalcow-mezczyzn:D

Uśmiecham się do Was i dziękuję za życzenia na nową drogę życia:) Mam nadzieję, że uda mi się być szczesliwą, mając bagaż swoich doświadczeń:) Jestem zadowolona;) Orzeczenie sądu uprawomocni się za tydzień. Szkoda mi tych z Was, które mają problemy i gratuluję tym, które potrafią je rozwiązać:)Ja swoje problemy rozwiązałam tak jak postanowiłam. To miał być rok sprzątania i ustawiania na swoich miejscach wszystkich spraw w moim życiu:) Jeszcze kilka dni do końca roku, a ja już skończyłam.Wszystko poukładałam tak jak trzeba!Powyrzycałam to wszystko, co było mi niepotrzebne i przyjełam to, co sprawia mi radość i przywołuje uśmiech:)Trochę jeszcze poliżę rany, ale to wszystko minie. Teraz jestem spokojna i zadowolona:):) I już niczego się nie boję:) Tego samego Wam życzę:) TakaJa co u Ciebie? Życzę Ci wszystkiego dobrego i pozdrawiam:) Pozdrawiam wszystkie dziewczyny tego topiku:) Do następnego razu:)

Dani: dziekuje Ci za ciepłe słowa,postaram sie ,i jeszcze pomyslę,czy ja tak naprawdę tego pragnę.Co do Ciebie to masz racje,cudownie przezywac takie chwile i cieszyc sie,ze dane nam było je przezyć: Mała JU: raz jescze gratuluję piątki,no przecież nie mogło byc inaczej:) Zycze teraz fajnego oblewania;) Ciacho jak to ciacho taz dobre raz zakalcowate,ale nie przejmuj sie jutro tez jet dzien i wszystko będzie dobrze:) Smoczysko:zrobiłas jak zrobiłaś:) jestes wobec siebie w porządeczku.I bedzie co ma być.A myślę, że bedzie dobrze:) Camieu: nie ma jak optymizm i wiara w lepsze jutro:)Przecież handra nie trwa wiecznie.Pociesz się,ze prawie kazdego dopada:) Dasz radę ze wszystkim:D Yolka:wspaniale,że tak sie czujesz i teraz wszystko przed Tobą:)jak się mówi z Nowym Rokiem nowym krokiem:D Nie ma jak świety spokój niczym nie zmącony:) Pozdrawiam cieplutko nowych panów na topiku:D I pozdrawiam wszystkich nas!!!!!:)

dzien doberek wszystkim:) i milego dzionka zycze:) i mam nadzieje ze spedzicie go w dobrym humorku;)

Gość Tekla34
Cześć dziewczyny. Mój mąż powiedział Mi, że decyzję podejmie w święta. Wtedy będzie miał czas aby pomysleć. Mówi, że jak jest z dzieckiem to bardzo chce z nim byc ale jak jest z tą kobieta to chce być z nią. Powiedziałam Mu, że albo ona albo rodzina. Wydaje Mi się,że wybierze ją, wtedy po nowym roku separacje ale wyprowadzić z mieszkania się nie chce bo to jest też jego dom(taka prawda). Każdego dnia wraca coraz później, z małym jest w sobotę albo w niedzielę i to nie całą. On już chyba podjął decyzję tylko nie chce Mi powiedzieć. Pozdrawiam was wszystkie.

czesc dziewczyny! i znowu ten cholerny dół...tak mi go brak...nawet nie wiecie ile bym dała by cofnąć czas...by znowu z nim byc.tak mi cięzko.wiem ze byłam tylko jego zabawką i ze mnie naprawde nigdy nie kochał...jestem zła o to ze on znowu kogos bedzie miał i to nie bede ja:((((jezu jak to boli.....to ze to co było juz nie wroci,ze juz nigdy mnie nie przytuli,nie pocieszy,nie pomoze...ze juz nawet z nim nie porozmawiam.na dzien dzisiaejszy moge smiało powiedziec ze to facet,którego kochałam najbardziej z zyciu:((((...co ja mam zrobic?chyba nigdy nie uda mi sie zapomniec:((((( miłego dnia wam zycze.papap

Smoczysko wiem, że jest Ci cholernie ciężko, ale naprawdę można to przejść... poza tym masz kogoś kto może CIę przytulić, a przede wsystkim dać Ci to, a nawet jeszcze więcej niż on... Pomyśl o tym, niektórym los nie daje drugiej szansy... A on nie był wart i nie jest wart ani jednej Twojej łzy.Nie nakręcaj się sama....

Smoczysko wiem, że jest Ci cholernie ciężko, ale naprawdę można to przejść... poza tym masz kogoś kto może CIę przytulić, a przede wsystkim dać Ci to, a nawet jeszcze więcej niż on... Pomyśl o tym, niektórym los nie daje drugiej szansy... A on nie był wart i nie jest wart ani jednej Twojej łzy.Nie nakręcaj się sama....

wiem adasiana,najlepsze jest to ze ja to wszystko wiem...:((((...to straszne uczucie byc zabawką...wiem ze nie byłam dosc dobra dla niego,...to przykre...co mi po tym ze napisał mi ze jestem cudo,ale nie dal niego??? co mi po tym?beznadzieja...a na dodatek w tamtym roku,w grudniu sie poznalismy,..i to wszysto wraca:(((((

wiem adasiana,najlepsze jest to ze ja to wszystko wiem...:((((...to straszne uczucie byc zabawką...wiem ze nie byłam dosc dobra dla niego,...to przykre...co mi po tym ze napisał mi ze jestem cudo,ale nie dal niego??? co mi po tym?beznadzieja...a na dodatek w tamtym roku,w grudniu sie poznalismy,..i to wszysto wraca:(((((

Wiem smoczysko wiem... Doskonale wiem jak jest Ci ciężko i wiem, że każdy krok wydaje się bólem nie do przejścia. Wiem jak to jest bo sama stałam się zabawką na własne życzenie... I próbuję się z tego wyrwać... czasami mi to wychodzi czasami nie... To tylko chemia...zauroczenie...uwierz w to :) Będzie dobrze tylko nie nakręcaj się sama... A ja wczoraj wisiałam na telefonie wypłakując się przyjaciółce że jestem głupią idiotką, bo znowu dałam się nabrać na te piękne teksty, bo znowu omotał mnie wirtualny świat, bo on znowu obiecuje a ja chcę wierzyć. Powiedziała mi kupę mądrych rzeczy...i chociaż wczoraj klęłam jak szewc i mówiłam jej że pieprzy trzy po trzy to dzisiaj widzę - miała rację. I do końca roku uporządkuję swój życiorys...tak jak zrobiła to Yolka... Do końca roku zapomnę. On zostanie tylko wspomnieniem, tylko datą...niczym więcej. YOLKA DZIĘKI :) NO i dziękuję Kasikowi :) - chociaż ona tu raczej nie wpadnie.

smoczysko.. a moze to on nie byl dosc dobry dla Ciebie??a nawet na pewno tak jest!!!!! dziewczynki trzymajcie sie:) mnie tez jest smutno ale starm si nie dawac!!!!...wprawdzie ne chodzi tu o mojego faceta ale moj dobry znjaomy wyjechal..zaledwie w sobote...a ja juz za nim tesknie....:( papa:) jutro bedize lepiej:D

Rany dziewczyny, co się dzieje, Wszystkim smutno? Przecież idą świeta, wszędzie kolorowe światełka, a niedługo choinki będą na każdym rogu. Jak idą świąteczne przygotowania, listy do Mikołaja już gotowe? To ja mam do niego pierwsze życzenie, dla siebie i dla Was... żeby nam przyniósł uśmiech i szczęście. Smoczysko trzymaj się, nie wolno Ci tak myśleć, że nigdy nie zapomnisz itd. Adasiana ma rację, to nakręcanie się samemu. Przecież dobrze wiesz jak my wszystkie, że kiedyś będziesz się dziwić że tak myślałaś. Pozdrawiam Wszystkich.

czesc dziewczynki:) to ja dziiaj jestem w skowronkach:D jest..fajnie:D ale na razie -SZA!! pozdrowionka:)

CAMIEU!!! I tak trzymaj :>:> Na pewno bedzie coraz lepiej.. ale ciiiiiiiiiisssszzzzaaaaa.... :):)

Gość Tekla33
Witajcie Słońce zaswieciło i od razu zrobiło sie przyjemniej. Zły nastrój schował się w kot, przyczajony czeka w ukryciu. Ale trzeba cieszyć się bieżącym dniem i nie wybiegać za daleko w przyszłość. Pozdrawiam Was

HEJ DZIEWCZYNY :) Czytam Was codziennie, ale pisać nie zawsze mogę. Dzisiaj Was pozdrawiam i sciskam wirtualnie. Dani zaintrygowałas mnie tymi własnoręcznie robionymi ozdobami, może za rok będę miała więcej czasu, chociaz nie sądzę. Mój maluszek będzie chodził, a ja za nim:) Kiedys na pewno je zrobię. Ciekawa jestem co robisz, z jakich materiałów. Co juz zrobiłaś. Są na pewno sliczne. camiu cieszę się, ze jest Ci dzisiaj dobrze, oby tak było cały czas.Do wszystkich pozostałych dziewczynek jesteści warte tego jedynego, tego , ktory byłba dla Was i z Wami. A teraz co u mnie. Otóz jest róznie. Raz lepiej raz gorzej. Internetowa znajoma czasem coś jeszcze probowała, teraz jest zablokowana i cisza. Raz jeszcze przysłała maila na jeden z adresow mailowych męża. Sama odbierałam pocztę. oczywiścia on mnie prosił i oczy mi sie zrobiły szerokie , ale to była ewidentna zaczepka, adres mailowy też zlikwidowal :) Na razie jest cisza i spokój. A ja ostatnio uswiadomiłam sobie, że nie chcę aby moje zycie było wyobrażeniem, nie chcę żyć w złudzeniu miłości. Poromawiałam z moją drugą połową o tym i jest efekt. To te wszystkie blokady, zlikwidowanie kont mailowych, ktore ona znała (2). Już nawet o tym nie romawiamy, chociąż czasem jakiś niepokoj u mnie pojawia się, ale szybko znika. Zresztą tera nie mam czasu na skupianiu sie na sobie. Po urlopie macierzyńskim wrociłam do pracy i ledwo łapie oddech. Dzisiaj jest dzień, jakiś lepszy, nie mialam dwoch godzin i wrociłam szybciej do domciu. DO ZOBACZENIA :D

camieu przepraszam przekreciłam Twoj pseudonim. Na pewno jest tam więcej jakiś literówek, ale co chwilke podchodzę do dzidzi i podaję zabweczkę, jeszcze nie siedzi sam, więc moge popisać, Co to bedzie jak zacznie raczkować? Chociaż to super, ze się dobrze rozwija,.Jescze raz pozdrawiam.