Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooolllaaa

czy sa naturalne sposoby wywolywania porodu?

Polecane posty

Gość ooolllaaa

jestem w 38 tyg,chcialabym pomoc malcowi wyjsc.czy sa jakies srodki naturalne ,cherbatki ,ziola itp???

Gość takajedna
Jak ja rodziłam to kazali mi szczypać lekko sutki., skakać na piłce. Słyszałam, że przyspieszają poród ciepłe kąpiele ( leżenie w wannie z ciepłą wodą) i stosunek przed porodem ale to chyba jak już są bóle to podobno szybszy i lżejszy jest poród.

oj dziewczyny dziewczyny nie lepiej aby dzidzia sama wybrała czas kiedy ma sie urodzic?? to dziecko wysyła sygnały że to JUŻ! ja bym cierpliwie poczekała pozdrawiam

oj dziewczyny dziewczyny nie lepiej aby dzidzia sama wybrała czas kiedy ma sie urodzic?? to dziecko wysyła sygnały że to JUŻ! ja bym cierpliwie poczekała pozdrawiam

U mnie nic nie zadziałało - myłam podłogę ,rozmrażałam lodówkę, wieszałam firanki - ciąża przenoszona . Dopiero kroplówka z oksytocyną zrobiła swoje.

Gość zgodnie
z prawami natury nie kobieta zaczyna rodzić dziecko,tylko dziecko rozpoczyna poród- każde działanie przyspieszające jest nienaturalne i jest sygnałem zagrożenia dla dzidziusia, tak nie powinno być,prawda?????????????????????? Dlatego też nie polecam w żaden sposób przyspieszać, masz jeszcze 2 albo nawet 3 tygodnie czasu......:-) powodzenia :-)

Gość gość
są np seks:)