Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMCIA

ZA TYDZIEN RODZE A NIE MAM JESZCZE IMIENIA DLA CHLOPCA- POMOCY!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość MAMCIA

Dla dziewczynki juz dawno wybralismy OLIVIA ale w razie chlopca wciaz nie mozemy sie zdecydowac...... zaczynam panikowac bo akcia porodowa moze zaczac sie w kazdej chwili a ja nie wiem jak moj potencialny syn bedzie sie nazywac...... mi podoba sie OSKAR ale moj maz nie chce nawet slyszec....... codziennie mamy nowe pomysly ale nic nam nie pasuje....... podpowiedzcie prosze jakies fajne imiona

Gość nie przejmuj sie
nasz synek az 3 tygodnie po porodzie nie mial imienia:)

Gość do burza
Jak w jajnikach masz taki sam bajzel jak w głowie to spoko - w ciążę nigdy nie zajdziesz.

mi zabrakło odwagi na to imie:( cala rodzina byla przeciwna, ale skoro Olivia to moze dla chlopca Olivier

mi zabrakło odwagi na to imie:( cala rodzina byla przeciwna, ale skoro Olivia to moze dla chlopca Olivier

Mam nadzieje, ze ci pomoge a nie jeszcze bardziej namieszam - zajrzyj tutaj: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12924 -same imiona, dyskusje nad nimi, za i przeciw :-) Daj znac czy cos ci wpadlo do glowy. Swoich propozycji nie pisze bo to moje, moje tylko moje choc nawet na razie nie planuje ale podoba mi sie juz kilka lat... hi hi hi

Ja też mam synka Oskara i zastanawiam się dlaczego Twojemu mężowi się nie podoba to imię.Jest dość mało popularne więc bedzie znikoma możliwość że w przyszłośći w szkole nie będzie się z nim uczyło kilku Oskarow a do tego w/g mnie jest to Bardzo ładne imie.:)

Gość zoologici
Konrad lub Jan

Mam podobny gust jak burza: podobają mi się następujące imiona męskie: Mikołaj, Albert, Ksawery, Makary, Benjamin, Szymon, Samuel, Adrian, Mariusz. Pozdrawiam Wszystkich. MAMCI życzę szczęsliego rozwiązania!

Gość poprawna forma to
Beniamin, anie Benjamin :P

Gość nellllla
A ode mnie masz : Michałka Adasia Kubusia Pozdrawiam

Gość JA MAM TERMIN NA 9.01.05
Już mam imię dla mojego syneczka - będzie Adam, ale miałam podobny problem jak Ty, miałam imię dla dziewczynki, chociaż czułam, że to chłopak. Ale już nie mam problemu...

Gość MAMA I JEJ REKLAMA
Mój WOJTUŚ jest grzeczny i słodki...

Gość Dawid
mój synek tak ma na imię ale podobają mi się też: Mateusz, Krystian, Patryk i Łukasz.

Gość Dawid
mój synek tak ma na imię ale podobają mi się też: Mateusz, Krystian, Patryk i Łukasz.

Gość jala
tymoteusz moj malec ma tak na imie

Gość Olivia hehehe
Olivia przez "v" to nie po polsku! Ludzie, zstanówcie sie, co robicie! Jest tyle pięknych polskich imion, imion z tradycjami! A wy Oliwia, Oskar... Adam, Jan, Stanisław, Franciszek. A jak pięknie brzmią zdrobnienia: Adaś, Jaś, Staś, Franio... To tylko przykłady... Zastanówcie sie, ilu na przykład Mateuszów, Krystianów wokół... Uczę w pewnej klasie, w której jest 4 Matuszów!!! 3 Pauliny! Zgroza! za to jeden Grześ, jeden Wojtuś! To są piękne imiona! A mój syn o imieniu Adam jest jedynym Adamem w szkole! Mało oryginalne? Zastanówcie się, które imię wypada tu bardziej oryginalnie, choć wcale takim nie jest :) ?

A ja nawet nie jestem w ciąży,a imię dla synka już mam :D Jacek,po mojej pierwszej wielkiej Miłości ❤️

Gość Xavier
Wkurzyłbym się na miejscu męża Cleopatry

Ja też znałam imię daleko przed samym nawet planowaniem ciąży. Nie jest to imię mojej miłości, ale rzeczywiście należało do pewnego uroczego dziecka nota bene mojej nauczycielki od angielskiego z podstawówki. I tak dziś mój już 12 letni syn ma na imię Patryk. :)

Robert Norbert Dominik Konstanty (Kostek;) Tomasz synek mojej siostry - Igor,ale mi isę średnio podoba ps.napisz,co ostatecznie postanowisz :)

Cleopatra - zazwyczaj tak bywa, że każde z rodziców chce mieć coś do powiedzenia w kwestii wyboru imienia dla dziecka. Jemu , czyli potencjalnemu tatusiowi Twojego przyszłego syna może się Jacek nie spodobać i co wtedy?

Gość Matta
DROGA MAMCIU!Przede wszystkim zycze szczesliwego rozwiazania i zdrowego syneczka.A co do imienia,to jest tyle pieknych czysto polskich imion,ze chyba wybierzesz cos odpowiedniego.Te bedace terza modne czasem przynosza przykrosci dzieciom w szkole.Zycze dobrego wyboru.Pozdrawiam.