Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marinka

Co fajnego udało wam się kupić w lumpeksach?

Polecane posty

Gość g
Ten rzad domków ze sklepami to ulica kolejowa, a sienkieicza przecina kolejową. Ten lumpex jest w domu mieszkalnym na parterze, pisali kiedys o nim w gazecie, wiec się przeszłam :-)

Gość gala
jJestem z Kielc i mam ulubioną ciucharenkę na osiedlu. Przyznam, że często czekam na przeceny. No i właśnie mam na sobie dżinsy Big Stara za...1 złotówkę!Naprawdę!.Są piękne, zielone. A co powiecie na moje nowe dwie bluzki Versace, czarną i granatową podkoszulkowatą w szpic, z krótkim rękawem?

Gość gala
jJestem z Kielc i mam ulubioną ciucharenkę na osiedlu. Przyznam, że często czekam na przeceny. No i właśnie mam na sobie dżinsy Big Stara za...1 złotówkę!Naprawdę!.Są piękne, zielone. A co powiecie na moje nowe dwie bluzki Versace, czarną i granatową podkoszulkowatą w szpic, z krótkim rękawem?

Gość Gala
Jeszcze ja-teraz poluję na kaszmirowe swetry. Już mam trzy. Czarny golf, czarny pod szyję i czerwony w szpic-pozdrawiam.

Gość Agosia
Miedzy innym kupiłam sliczny kaszmirowy golfik H&M, kilka bluzeczek Esprit, podkoszulek Nike(dla mojego pana) i całą górę innych ciuszków. Mam taki ulubiony sklep i chodze tam przynajmniej raz w tygodniu, chyba sie uzależniłam........

Gość ale wam zazdroszczę
Zawsze podziwiałam , dziewczyny które potrafią znaleźć coś super w ciucholandzie , ja nigdy nic ciekawego tam nie trafiam :(:(:( A może u mnie nie ma dobrych ciucholandów -jestem z Gdyni . Może ktoś ma namiary , chętnie połażę po sklepach.

Gość Syll
ja ostatnio znalazlam super spodniczke Vero Moda, spodnie H&M, bluzke Kappahl i duzo innych, niekoniecznie firmowych rzeczy :) A jakby ktoś mial namiary na jakies fajnusie ciucholandy w Lodzi.. no to niech sie podzieli! :)

:( w tym tygodniu nic ciekawego nie wygrzebałam, chociaż wybór był wielki. Przyznaję, że ten olsztyński koło banku to jest chyba największy lumpeks jaki w życiu widziałam. No ale, olsztynianki, jest gorszy od tego mojego ( chyba ) nie tak dużo firmowych ciuchów i jest drożej. Aha już zanm adres: Odzież na wagę Mini - Max, ul. Żreromskiego 23, jak będziecie mieli chwile to wpadnijcie tam

Gość do Gali
Ja też jestem z Kielc, ale nigdy dotychczas nie udało mi się tu kupić nic sensownego. Mogłabyś mi podać adres tego sklepu. Najlepiej na maila.

Gość no własnie
ja mam pytanko czy wy kupujecie odzież na wage czy raczej juz wycenioną.... ja zawsze kupuje taką na wagę... taniej wychodzi, bo ta wyceniona to moim zdaniem jest droga.. tzn mozna taką zależć normalnie w sklepach i nieużywana...

Gość maaggdda
Znacie jakies dobre ciucholandy w Wawie???

Gość majkaa
a gdzie w Warszawie fajne ciuchladny ??

Gość majkaa
ups sory magda nie czytalam wogole wypowiedzi wyzej :P

Gość kajko
a moze cos polecicie w Pozanniu, u mnie w rodzinnym miescie zawsze znajde cos ciekawego, ale w Poznaniu jak na razie padaczka

Hejka Ja jestem z Gdyni..nom niestety u nas chyba nic fajnego nie ma ..choc mam takie dwa lumpki do ktorych czasem zagladam i zawsze z czyms wychodze..min: -pasek za 70 gr z metalowa klamra duzym motylem sliczny -turkusowy plaszczyk za 5 zł -bluza dresowa w lodke odkrywajaca ramionka blekitna za 2zł hmm mowie o lumpkach na ul.Chylonskiej i Zamenhofa :)

Gość fada
tez jestem z GDYNI i rzeczywiscie, z fajnymi takimi sklepami to ciezko. pare lat temu udalo mi sie kupic skorzana torebke ze skory - Jil Sander za grosze... teraz, kolo dworca glwonego w Gdyni jest sklepik z rzeczami sprowadzanymi z WB. Wiekszosc jest nowych i nieuzyanych, to koncowki kolekcji. Wszytsko jest wycenione wiec ceny tez sa "wycenione", ale mozna naparwde znalezc fajne rzeczy, znanych firm.

fada--> chodzi ci o ten sklepik na starowiejskiej:D?? ehe bylam tam ale nic mi sie nie rzucilo w oczka:) znasz jeszcze jakies lumpki u nas w gdyni:P?

nie znam :( reszta w obrebie starowiejskiej raczej ni ejest rewelacyjna :( w tym sklepiku maja co kilka dni dostawe i trzeba czesto zagladac, bo jak akurat cos fajnego przywioza to od razu schodzi. mnie udalo sie za 32zl kupic sliczny czarny sweterek, a latem spudniczke z sliskiego jedwabiu. najlepiej przechoidzac zerknac na wystawe, zazwyczaj najlepsze rzeczy sa na manekinach :) ale jesli chodzi o spodnie to raczej ciezko cos znalezc. Latem aldne sukienki byly. jak znajde inny sklepik dam znac :)

fada-->nie ma sprawy ja moge ci polecic na chyloni taki jeden kolo biedronki..ale nie ten na wage ale te przecenione mozna powiedziec ze tam sa same ciuchy z vero mody i innych:) pozdrawiam

W wawce jest kilka fajnych. Ostatnio ( tzn jakies parę miesięcy temu ) trafiłam na świetny tego typu sklep na Ursynowie. Ul. Polinezyjska przy cynamonowej. Jest tam dostawa 2 razy w tygodniu. w dniu dostawy cena 20 zl za kg, następnego dnia 10zl, i kolejnego chyba 4zl. Fajne rzeczy, spodo markowych. Są też wycenione, no i jak zwykle te są droższe. Jeszcze często zaglądam do ciuchów przy placu unii lubelskie, placu zbawiciela, ta sama sieć na skrzyżowaniu solidarności i jana pawła.

Gość o kurcze a u mnie
w dniu dostawy za kg placi sie 45 zeta no i z kazdym dniem taniej 35 25 20 15 10 :( to chyba drogo jest .... co tydzien calkowita wymiana towaru i odziez ze xkandynawii.... POZDRO i milego grzebania

Gość Second handy w Kielcach
Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę ! Często odwiedzam ciuchlandy, ale bardzo rzadko coś w nich kupuję. Jeżeli już, to są to rzeczy do noszenia wyłącznie "po domu". I dlatego właśnie zazdroszczę Wam waszych zakupów i świetnych markowych ubrań za grosze. Też chciałabym od czasu do czasu kupić sobie coś niepowtarzalnego, w dobrym stanie, niekoniecznie markowego, ale niestety... A może są tu kobietki z Kielc, które znają sprawdzone adresy ciuchlandów, i mają na tyle wielkie serducho aby podzielić się z innymi? Będę wdzięczna. Może GALA się do mnie odezwie?

Gość agaroza
A ja najczęściej kupuję ciuszki mojej rocznej niuni:))))). Praktycznie nie zniszczone, bo co taki dzieciaczek ma zniszczyć?? ( no chyba, że poplami) H&M, baby'n'gosh, prenatal, chicco..... miodzio:))

Gość renia23
dziś wygrzebałam dla mojej corki śliczną ciemnobordową sulienkę z blyszczącej miki na usztywnianej halce, super ozdobiona nadaje się na wielkie okazje napewno zaloży ją na Wigilię a że mam też młodszą córkę sukienka napewno będzie wykorzystana,cena 4zł

Gość a we wro
clawiu polecicie jakis???

Koszalinka - dzieki :) wybralabym sie, ale trzeba tm podjechac, a najlepiej czesto zagladac, bo nie zawsze cos sie trafi... ale juz o tym sklepiku slyszalam kiedys :)

Gość rysa
Fada a byłas już na Obłużu Górnym koło zatoki,i rynku jest taki fajny lump,

Gość rysa
Fada a byłas już na Obłużu Górnym koło zatoki,i rynku jest taki fajny lump,

Gość poznanianka
w poznaniu jest jeden fajny na towarowej kolo dworca pks fajne ciuszki mozna znalezc h&m new look gap next abercrombie miss sixty diesel naprawde polecam szczegolnie w pn kiedy jest calowita wymiana towaru (25zl/kg)pozniej cena z kazdym dniem maleje