Gość amaretta Napisano Październik 28, 2004 a sląsk - nic nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość k.a.y.a. Napisano Październik 28, 2004 hej! właśnie czytam sobie pazdziernikowe elle i mam coś co może wam się przydać : lista sprawdzonych second-handów. Niestety nic ze Szczecina :( TORUŃ - mega kram ul. targowa GDAŃSK - zielony rynek - przymorze ul. jagiellońska POZNAŃ - wierzbięcice 13 -dwa sklepy: super ciuch,odzież nowa i używana ; wierzbięcice 30 -tania odzież używana WRZEŚNIA - ul.Szkolna KRAKÓW - targ staroci na pl. nawym pośrodku Kazimierza WARSZAWA - sieć sklepów 'ciuch' :bracka18,pl.narutowicza,hala mirowska,al.jana pawła II, pl.Zbawiciela2, pl.unii lubelskiej5 ŁÓDZ - sklep z odzieżą używaną-ul.marysińska90d OŻARÓW - 'okazja' BIAŁYSTOK - anka-ul.św.rocha (w gazecie są też zdjęcia- niezłe ciuszki udało im się wyszperać) Życzę udanych zakupów! może kiedyś i ja wybiorę się do któregoś z tych miast... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiuula Napisano Październik 29, 2004 nio i jak z tymi ciucholandami w gdansku i gdyni?????znalazlyscie jeszcze cos interesujacego??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koszalinka 0 Napisano Październik 30, 2004 dzis sobota wiec sie wybralam bo przeceny w lumpeksach hehehe i oto co wyszperalam :) -bluzke czarna ze sciskiem w tali z rozcietymi rekawami potem sciagacz czarna firmy Sisters :D za 6 zł -sweterek rozowo czarny z kokardkami forimy Sisters slicznyyy za 7 zł -bluzka bez rekawkow z fala na dekolcie ..:P i z tylu na krzyz z takim metalowym kolkiem H&M za 5 zł:) -spodnie dla mojego barta jeansy takie skejty za 3 zł:) wszystko to w gdyni na zamenhofa :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blixa 0 Napisano Październik 30, 2004 w koncu topik dla mnie:)...hehe jestem fanka lumpow:)...mam mnostwo niesamowitych i oryginalnych ciuszkow..o apaszkach paskach i torebkach nie wspominajac:)...ostatnio przez przypadek:) kupilam sobie moherkowe kaszmirowe itp sweterki: logga...cudowny jest..idealnie dopasowany mieciutki i do tego czarny:)...bezowy kaszmirowy blizniaczek:) i jeszcze 2 sweterki jeden ciemno blekitny a drugi czarny:)...hehe niedlugo new miesiac :)...beda pieniazki na zakupy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ala z krainy czarow Napisano Październik 30, 2004 u mnie w Zielonej Gorze- pierwszego dnia 45 zl, potem cena spada..kupilam mnostwo ciuchow z H&M, Morgan, Adidas,,Esprite...tez sie uzaleznilam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia24 0 Napisano Październik 30, 2004 Czesc. Ja tez chcialabym zebyscie podaly mi adres jakiegos fajnego ciucholandu w Stolicy. Chetnie bym kupila cos fajnego i nie obnoszonego za super cene.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia24 0 Napisano Październik 30, 2004 Czesc. Ja tez chcialabym zebyscie podaly mi adres jakiegos fajnego ciucholandu w Stolicy. Chetnie bym kupila cos fajnego i nie obnoszonego za super cene.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia24 0 Napisano Listopad 1, 2004 Czesc. I macie jakies fajne cichulandy w stolicy. Podajce ardesy. Ja tez uwielbaim chodzic po ciucholandach. Ale Warszawie mieszkam zaledwie 2 miesiace i nikogo tu nie znam, troche mi smutno bo chyba ciezko tu znalezc kolezanke, przyjaciolke. Wiec to forum to dla mnie super rzecz. Mozna pogadac o wszytskim.Szuakm jakiejs bartniej duszyczki kobiety z ktora moglabym chodzic na kawe,plotkowac no i wybierac sie do ciucholandow oczywiscie.Pozdrawiam was wszytskich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobitki a LUBLIN Napisano Listopad 1, 2004 wiecie o czymś ciekawym czy pustka zupełna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miskaaa Napisano Listopad 3, 2004 a w gdyni gdzie jest ten sjlep na Zamenhofa???gdzie to jest dokladnie????dzieki z gory za odp:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czyzby facet Napisano Listopad 6, 2004 Witajcie! Mam pytanko o Szczecin...czy ktos zna jakies fajne sklepy o ktorych tu mowa? ... ja osobiscie znam dwa...jeden koło Fali, nastepny na przeciw zakładów Odry...a co tam znajduje?.., no wiec z perełek to wyczesaną koszulke Nike (nie wiem po co ktos zrywal metki;), koszule Lacosta z wygladu jak nowa i fajny sweterek made in Italy... Pozdrawiam serdecznie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karcia Napisano Listopad 7, 2004 Czesc! Mnie udalo sie tez kupic wiele fajnych i firmowych rzeczy...m.in.: - biały sweterek ZARA - torebke Louis Vitton - spodnie i płaszczyk na jesień O-N-L-Y - czarna sexy bluzeczke i białą bluzke Vero Moda - jeansy Sisley - stanik H&M, i dla mojej mamy bluzke białą H&M i wiele innych fajnych orginalnych i nie- rzeczy,których nie chce mi sie już wymieniać :))) Pozdrówka dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hanuś 0 Napisano Listopad 7, 2004 Ostanimi czasy pojawila sieę sklepy o nazwie Centrum Taniej Odzieży (czy jakoś tak). Jak tam poszperać to można cuda znależć. Ja kupiłam sobie czerowną bluzke z długimi rozszerzanymi rękawamii dekoltem z rozcięciem i sznureczkami (boska, za całe 9 zł) i zwykłą czarną bawelnianą bluzeczke, za 6. Aha, w tych sklepach w sobote jest 50% taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia24 0 Napisano Listopad 7, 2004 czesc.Podajcie nazy lub adresy tych lumpeksow lub centrow taiej odziezy uzywanej w Warszawie. Mieszkam tam 2 miesiace uwielbiam chodzic po lumpeksach ale w wawie nie wiem gdzie one sa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia24 0 Napisano Listopad 7, 2004 czesc.Podajcie nazy lub adresy tych lumpeksow lub centrow taiej odziezy uzywanej w Warszawie. Mieszkam tam 2 miesiace uwielbiam chodzic po lumpeksach ale w wawie nie wiem gdzie one sa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy ktos jest z KIELC Napisano Listopad 11, 2004 i wie gdzie są w Kielcach lumpexy, nie wiem gdzie są a chętnie bym pobuszowała,,,,,,,,,,,,......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja normalnie Napisano Listopad 12, 2004 kupiłam astatnio płaszcz ze skóry wygląda jak nowy (jestem drobną osóbką a płaszczyk leży jak szyty na miarę :) ) zapłaciłam za niego 26 zeta!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stoona Napisano Listopad 12, 2004 We wtorek kupilam swietne nienoszone spodnie H&M za niebagatelna sumke 25 zl:P Rewelka..w bialo-siwe prazeczki.gryby material..meski kroj..jestem wymagajaca jezeli chodzi o ciuszki a te spodnie sa swietne..dzisiaj lece poszperac w innym miejscu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala... Napisano Listopad 12, 2004 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala... Napisano Listopad 12, 2004 Dziewczyny... Ja rzadko chodze po secondhandach, bo u mnie jak do jakichs wchodze, to z regóły nic ciekawego nie ma:-( Zastanawiam się czy znacie może jakies sprawdzone ciucholandy w CZĘSTOCHOWIE? Z chęcią bym sprawdziła i poszperała... Z góry dziękuje. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość śrubka Napisano Listopad 12, 2004 wszysko -oprucz bielizny-polecam małe ciuchlandy, maja o wiele nizsze ceny.chetnie poznam kogs z lubelskiego do wycieczek po tych sklepach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość śrubka Napisano Listopad 12, 2004 wszysko -oprucz bielizny-polecam małe ciuchlandy, maja o wiele nizsze ceny.chetnie poznam kogs z lubelskiego do wycieczek po tych sklepach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HELP Napisano Listopad 12, 2004 gdzie został przeniesiony sklepik ten co był na dworcowej ( zaraz przy dworcu, wchodzilo sie najpierw do obuwniczego a dalej do tego extra sklepu a angielskimi firmówkami) - chodzi mi oczywiście o BYDGOSZCZ !! help !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej amaretta Napisano Listopad 12, 2004 jest fajny ciucholand na Zofiówce,taki duży żółty budynek.Super ciuszki : Zara,Logg,E spirit ,Wranglery i inne .Naprawde polecam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer 0 Napisano Listopad 12, 2004 Gosia24, napisz do mnie. Znajde Ci kilka takich adresow w Wawce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia24 0 Napisano Listopad 14, 2004 Czesc Lucyfer. Podaje c swoj emal.Napisz do mnie na email.Wielkie dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a w Krakowie Napisano Listopad 17, 2004 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kurcze a w Szczecinie od groma Napisano Kwiecień 12, 2005 Jak to nie ma w Szczecinie jest od groma cudnych lumpeksików! Kupiłam mnóstwo rzeczy firmowych w nich dla całej chyba rodzinki coś!Dobre firmy !Dobre ceny !Fajne łaszki!Znam conajmniej z 10 fajnych!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość W Szczecinie od groma Napisano Kwiecień 12, 2005 1 Krzywoustego -wynalazłam 3 2Jagielońska za Polmosem w podwórzu 3 Bol.śmiałego przy skrzyzowaniu z Krzywym 4.Przy Turzynie 5Langiewicza 6Królowej Jadwigi przy boisku 7 Sikorskiego 8Na przeciwko Kosmosu 9 Na przeciwko Odry 10 W odrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach