Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koncowka

koncowka ciazy

Polecane posty

KAY robie to wszystko na raz i kawa i pilka i schody i cieple dlugie kapiele ale poszlam na badania i doktor stwierdzil ze ani drgnelo :( wiec caly wysilek na marne raczej w spokoju zaczekam na ten 2 listopad nic nie idzie zrobic :( pozdrawiam ciebie i twoj maly skarbek ale szczeze jestemjuz wykonczona ,cala spuchlam i ledwie chodze ale musze wytrwac

KAY robie to wszystko na raz i kawa i pilka i schody i cieple dlugie kapiele ale poszlam na badania i doktor stwierdzil ze ani drgnelo :( wiec caly wysilek na marne raczej w spokoju zaczekam na ten 2 listopad nic nie idzie zrobic :( pozdrawiam ciebie i twoj maly skarbek ale szczeze jestemjuz wykonczona ,cala spuchlam i ledwie chodze ale musze wytrwac

Gość do Moniki24
Nie przejmuj sie, pewnie nie mozesz sie doczekac a to juz niedlugo. Ani sie obejrzysz :-D I tak jestes pierwsza niz na przyklad Termin Grudzien :-D

naprawde jestem strasznie nie cierpliwa i sama sie dziwie czemu a te dni sie tak ciagna ze az strach przezyje:) musze poczekac milego dnia!!!! P.s. masz racje,musze sie pociesac ze ja urodze a innych dopiero to czeka :)Hiii caluski

Moniko ja miałam termin na 2 .08 a urodziłam 11.08 Trzymam za ciebie kciuki i zazdroszczę bo ja mam tylko 1 dziecko - siedmiooletniego synka, a ty juz będziez miała lada dzień dwoje :) Bądź cierpliwa !

Gość to juz niedlugo
zajmij czekanie czyms przyjemnym, zrob sobie dzien tylko dla siebie, ciekawa ksiazka, cos co sprawia ci radosc bo przeciez niedlugo czas bedziesz musiala poswiecac maluszkowi. 😘 😘 😘 *zebys tylko nie stala sie taka jak dziewczyny stad: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=881007&id_f=10

dziekuje wam za slowa otuchy.od razu sie usmiechlam siedze w domu sama z cora i brakuje mi kontaktu z innymi ludzmi jeszcze raz dzieki! :)

Gość spy
cos czuje, ze nie trzeba bedzie isc na wywołanie :) trzymaj sie Monika :)

niestety ,trzeba isc na wywolanie :( bylam u tesciow a przekaz mam na wtorek blagam trzymajcie kciuki!! caluski

to druga ciaza i juz po terminie a dzidzia ma ponad 4 kg. wiec nie chca dluzej czekac bo skurczy niema,nic sie nie dzieje.

Gość spy
Bedziemy trzymać kciuki :) Nie martw sie, we wtorek bedziesz juz ze swoim szkrabem :) Uszy do góry, bedzie dobrze 🌻

witam no lekarz nic nawet nie wspomnial o cesarce pierwsza cura tez miala 4 kg i urodzilam porodem naturalnym i bylo dobrze wiec teraz teZ tak urodze tylko dziwi mnie ze nic sie nie dzieje a on chce wywolywac porod.moze jest cos nie tak? boje sie troszeczke

No właśnie bez sensu to wywołanie. Może lekarz liczy na to , że dasz mu w łapę proponując cesarkę. Skoro sama nie wiesz po co to wywołanie to nie rozumiem. Jak ci wczesniej pisałam urodziłam dziecko 9 dni po terminie i też nie było małe - 4200g. Jednak nikt wtedy nawet nie wspominał o wywolaniu

NIE URODZILAM JESZCZE!!!!! chodzilo mi o blad ortograficzny!!!!!!! rodze jutro!!! :) :) :D

NIE URODZILAM JESZCZE!!!!! chodzilo mi o blad ortograficzny!!!!!!! rodze jutro!!! :) :) :D

no nic ide sie okapac i pozadnie wyspac,ostatnia spokojna noc trymajcie kciuki jutro od 8 rana! napisze jak wroce!caluski

Minika ❤️ trzymam kciuki z calej sily ❤️ czekamy na wiesci.........

witam serdecznie ja juz gotowa a mam byc dopiero na 8 :) Kay dzikuje no nic to ja skladam laptopa na pare dni :( (maz trierdzi ze nie wytrzymam bez komputera bo jestem uzalezniona :) ) trzymajcie kciuki!! odezwe sie po powrocie