Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Kleopatra28

Jakie oble艣ne rzeczy robi膮 wasi faceci?

Polecane posty

Go艣膰 True-Man
Widze kobiety ze wogole nie rozumiecie facetow :P taka nasz juz natura... wszystko co dla nas normalne (czyt. naturalne) to dla was glupie, wstretne, ochydne itp... kazdy facet taki jest... to jest juz swiadomie uksztaltowane w jego naturze... facet stara sie byc jak najlepszy w oczach kobiety wtedy gdy sie o nia stara i mu na niej zalezy... i to tylko wtedy kiedy sie ma gdzies pokazac... a w domu?? a w domu tak jak pisalyscie... takie zycie... taka facetow natura i nic na to nie poradzicie... a co wy nie pierdzicie?? :P mnie by rozsadzilo gdybym baka nie puscil :P .......... dla nas to przyjemne... rozpoznajemy kto ma "lepszy" zapach :) P.S.: "Gdzie Ci mezczyzni... prawdziwi tacy... gdzie te chlopy?" sa wszedzie... i wszedzie prawdziwi tylko ze TV (telenowele i inne pierodoly) wpajaja kobietom jakies idealy ktorych na prawde nie ma... dla czego sie mowi na facetow plec brzydka?? juz wiecie...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 True-Man
Widze kobiety ze wogole nie rozumiecie facetow :P taka nasz juz natura... wszystko co dla nas normalne (czyt. naturalne) to dla was glupie, wstretne, ochydne itp... kazdy facet taki jest... to jest juz swiadomie uksztaltowane w jego naturze... facet stara sie byc jak najlepszy w oczach kobiety wtedy gdy sie o nia stara i mu na niej zalezy... i to tylko wtedy kiedy sie ma gdzies pokazac... a w domu?? a w domu tak jak pisalyscie... takie zycie... taka facetow natura i nic na to nie poradzicie... a co wy nie pierdzicie?? :P mnie by rozsadzilo gdybym baka nie puscil :P .......... dla nas to przyjemne... rozpoznajemy kto ma "lepszy" zapach :) P.S.: "Gdzie Ci mezczyzni... prawdziwi tacy... gdzie te chlopy?" sa wszedzie... i wszedzie prawdziwi tylko ze TV (telenowele i inne pierodoly) wpajaja kobietom jakies idealy ktorych na prawde nie ma... dla czego sie mowi na facetow plec brzydka?? juz wiecie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 .... ..........
akceptujmy facetow jakimi sa.. inyych nie znajdziemy hehehe ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 purple
jeszcze mi si臋 przypomnia艂o, 偶e mam braci, dwaj z nich s膮 naprawd臋 oble艣ni. Do ich ulubionych zaj臋膰 jeszcze nie tak dawno temu by艂o: - na wakacjach potrafili ca艂y dzie艅 wstrzymywa膰 mocz, by m贸c sobie potem, wieczorem wpa艣膰 pod pryszni膰 i jeden drugiego obszcza膰 - standardem jest podpalanie b膮k贸w - przyklejali mi pod biurkiem gile, jak nie widzia艂am, dopiro po paru latach mo powiedzieli - wk艂adali sobie r臋k臋 do majtek a potem jeden drugiego t膮 r臋k膮 dotykali - jak ju偶 le偶a艂am w 艂贸偶ku wieczorem, to podbiegali i pierdzieli mi w twarz - nie raz si臋 jeden i drugi do 艂贸偶ka zlali, nie pytajcie o jakie moczenie nocne chodzi - w te wakacje m贸j brat mi powiedzia艂, 偶e jak mnie nie by艂o to jedna panienk臋 w moim 艂贸偶ku posuwa艂, fuuuujjj - pierdzenie przy jedzeniu i gadanie o r贸偶nych obrzydlistwach te偶 jest wg nich ok - ich brudne ubrania s膮 wsz臋dzie, a kluczyki do auta cz臋sto pod tymi zwa艂ami 艣miedz膮cych ciuch贸w, i trzeba tego dotyka膰 - obaj mieli d艂ugie w艂osy, to jeden tak rzadko je my艂, 偶e nazwa艂am jego fryzur臋 "martwy kruk" - tylko jak id膮 na imprez臋 i dziewczyny podrywa膰 to si臋 umyj膮 i wypachni膮, a po imprezie to im si臋 z臋b贸w nie chce my膰... Je艣li znacie Beavisa I Buttheada (kresk贸wka na MTV) to w艂a艣nie oni... A ja staram si臋 by膰 normalna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sanse
Taaaa..a ja musze sie wstydzic przed zona,jak jestesmy na urlopie w Polsce ze rodacy tak paskudnie pachna....no,nie wszyscy rzecz jasna..ale uzywanie komunikacji miejskiej wymaga prawdziwego hartu ducha...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I dlatego
I w艂a艣nie dlatego lepiej mie膰 psa :-) Pies zawsze jest kochany a przy tym taki futrzasty :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M膭呕
witam mieszkam w Rzeszowie ,mam zone ma 30 lat jak chce ja rznac to niemoge bo tak jej cipka smierdzi makrela ze nie moge jest strasznie ,majty ma z贸lte ajak zaklad strionigi to zaraz s膮 bro偶owe ,prysznica uzywa raz na tydzien na nogach ma k艂aki ,a do pizdy ci臋偶ko sie czasem dostac (pr贸bowa艂em r贸znych metod ale ma takie k艂aki posklejane ze maszynka marki PHILIPS sie mi spali艂a na jej k艂akach).nie uzywa dezodorantu (ciezko wytrzymac jak chodzi w smaym staniku) .Lubi bardzo obgryzyac paznokcie u n贸g bo twierdzi ze to bardzo apetyczne.Raz taka sutyuacj aby艂a jak wychodizlismy do koszio艂 ubraala jakei sposnbie (stare wytarte) ja jej mowie przebioersz sie a ona sie pzrebra艂a w psodniece wtedy zobaczy艂em na jej nogach tajge syberyjska )mia艂a wieksze ow艂osienie niz ja na jajach),a wog贸le to mam obrzydzneie do nije zrobi艂e mi raz loda paknel anasineie i nie mumy艂a zeb贸w i posz艂e uca艂owac dzieic na dobranoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nikopolidis
wiam wszystkie panie.Tak piszecie na m臋偶czyzn co oni to nie robia a ja wiem co wy robicie.mam zone od 4 lat moje baki sa niczym w por贸wnaniu z jej b膮kami ona jak p贸sci baka pod kadra to az mnie na wymioty bierze,najgorzej jest podczas snu smierdzi jej z pod pach sledziami,a jak chce z nia uprawiac sex tio zaczyna jeszcze bardziej strzelac z ty艂ak fuuuj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panowie wy tez macie swoj
topik, tam tez sie usmialam:) prawda tak, ze sa i faceci i babki, ktore nie dbaja o siebie i innych:) dbaniem o siebie nie nazywam pchanie codzienie na siebie ton maseczek itp.:) po prostu jestesmy kochanie a na marginesie: moj facet nie znosi jak mu robie maseczki pilingi itd. a ja ti uwielbiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczesciara
he he, nie bede wymieniac wszystkiego, bo bym sie powtarzala (dlubanie w nosie, pierdzenie, bekanie,brudna bielizna itp). Chcialam opowiedziec Wam jak przez przypadek rozwiazalam pare tych problemow. Mamy w domu owczarak niemieckiego, ktory uwielbia brudne rzeczy mojego faceta, gdy znajdzie brudne skarpetki, majtki po katach, porywa je i drze z wielkim szczesciem he he. po wielu takich akcjach i braku skarpetek w domu nauczyl sie moj facet, ze trzeba brudy wrzucac do kosza z brudami. Wkurzalo mnie tez zawsze ze jak zje obiad (jemy w pokoju),czy kolacje, nie odnosi talerzy do kuchni tylko zostawia centralnie na stole w pokoju. Ten problem rozwiazal kot,wlazil na stol, porywal resztki i zlizywal z talerzy.Brzydzi go to ze kot je z tych samych talerzy co on, wiec teraz moj facet sprzata po sobie. A co mnie "rozwala na maxa" ? kiedy wieczorkiem facet usiadze sobie przed komputerem, otworzy piwo i dzieli sie razem z psem, ktory da sie piwem przekupic a nie kicha i bekaja razem , ktory glosniejszy. Jestem szczesciara !!! he he

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobrze to ja Wam powiem...
jak to lepiej mie膰 psa? psy jedz膮 odchody, wszystko co 艣mierdz膮ce, a poza tym tarzaj膮 si臋 w takich paskudztwach :0 nie wiem jak mo偶na ca艂owa膰 si臋 z psem albo spa膰 z nim w jednym 艂贸偶ku :0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 purple
do M臉呕A: Stary wi臋kszej bzdury nie s艂ysz艂am ju偶 dawno, nie tylko Ci nie wierz臋, ale nawet uwa偶am 偶e powienien艣 si臋 leczy膰. Mo偶e Twoj膮 偶on膮 jest facet, bo na to wygl膮da, wsp贸艂czuj臋... A m贸wi si臋, 偶e geje s膮 zadbani...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zajga
jako lach buahahahahaha o czym wy wogole tu gadacie noramalnie lahahahahahahhahahaha juz sam fakt tego ze gadacie na ten temat tu na forum jest malo atrakcyjny hahahahah narka i pozdro dla WSZYSTKICH PIERDZIOCHOW

Udost臋pnij ten post

To ju偶 jest jakie艣 zboczenie, Drogie panie widz臋 ze nie macie juz nic ciekawszego do roboty tylko wyci膮ganie wad, \"koloryzowanie, WYOLBRZYMIANIE\" wszelkich niedoskona艂o艣ci itd, a czasem sp贸jrzcie na siebie czasem. W takim samym tonie jak na m臋偶czyzn, o was tak samo du偶o mo偶na by by艂o napisa膰, wi臋c my艣l臋 i偶 mo偶ecie da膰 sobie ju偶 na luz. Nie zapominajcie 偶e nie jeste艣cie Anio艂kami, chodz膮ce doskona艂o艣ci, Jak widz臋 post typu „艂eee jakie to obrzydliwe. Nigdy nie wyjd臋 za m膮偶. Ju偶 wole zosta膰 lesbijk膮” To czasem my艣l臋 i偶 trzeba si臋 modli膰 za takie osoby, mo偶e pojm膮 do czego s艂u偶y m臋偶czyzna, ni偶 tylko do narzekania na niego, A bra艂y艣cie pod uwag臋, 偶e potrafi przytuli膰, pog艂aska膰 po g艂贸wce, by膰 kochany, opiekowa膰 si臋 wami, troszczy膰 si臋 o was, i du偶o du偶o wi臋cej rzeczy. Przecie偶 w 偶yciu liczy si臋 co艣 wi臋cej ni偶 tylko narzekanie oraz kasa, poza tym je偶eli tylko si臋 chce mo偶na przyzwyczai膰 swojego partnera do kilku czynno艣ci, takich jak cho膰 by sikanie na siedz膮co ( w toalecie ) :> czy te偶 wyniesienie skarpetek do 艂azienki… Tak wi臋c mi艂e panie zastan贸wcie si臋, czy nie robicie b艂臋du narzekaj膮c na nas, zamiast ola膰 te fora i zaj膮膰 si臋 swoim partnerem. Pozdrawiam, Adam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pierdzioch
偶ony pierdzenie jest fajne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abnegat
艁o matko, jak panience przeszkadza, 偶e kto艣 przez 3 lata u偶ywa jednej pr贸bki, a nie wylewa na siebie hektolitry perfum (trzeba si臋 my膰, a nie perfumowa膰!), to chro艅 mnie Panie przed takimi t臋pymi laskami. I strze偶 mnie, Panie, od cipek, kt贸re - same b臋d膮c przecie偶 "zajebistymi laskami" - czuj膮 obciach, gdy ukochany za艂o偶y sw膮 ulubion膮 (czytaj: niemodn膮) bluz臋 (bo lans w 偶yciu najwa偶niejszy, nie?). Na koniec, Bo偶e, prosz臋 Ci臋, by艣 da艂 mi kobiet臋 rozumn膮 (i wyrozumia艂膮). Cho膰 to 偶yczenia po pr贸偶ni, bo zar贸wno ona, tak i Ty jeste艣cie jeno gor膮cym pragnieniem mas...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Darwin
Generalnie to wszystko zale偶y od wychowania, my teraz cywilizacja i w og贸le, ale ewolucja zrobi艂a swoje i pod艣wiadome instynkty nie pr膮dko si臋 zmieni膮. M臋偶czy偶ni lubi膮 sw贸j smr贸d bo generalnie jeszcze niedawno naznaczali nim swoje terytorium. Tak samo z myciem, kiedy艣 higieny prawie nie by艂o i dorzyli艣my do dzisiej. Nie trzeba si臋 k膮pa膰 dwa razy dziennie, 偶eby nie 艣mierdzie膰 i by膰 zdrowym. To kwestia wychowania, kultury, presja otoczenia (te偶 telewizji i reklam - to w ich interesie, 偶eby kupowa膰 kosmetyki), 偶e usi艂ujemy by膰 tacy cywilizowani i hiperhigieniczni. Mycie si臋 2 razy dziennie to dla mnie przegi臋cie - szkoda tego czasu, kt贸ry mo偶na lepiej wykorzysta膰, jak kto艣 to lubi to ok, ale jak nie to po co. Zreszt膮 przesadne mycie prowadzi do alergii bo organizm z braku patogen贸w zaczyna t臋pi膰 co popadnie. Co do zwi膮zk贸w to te偶 wszystko zale偶y od wychowania, od tego, czy i kt贸ra strona dominuje i na jaki kompromis oboje p贸jd膮. To co niekt贸rych obrzydza dla innych jest naturalne. Chocia偶 jak zwykle wi臋kszo艣膰 wypadnie gdzie艣 po 艣rodku ( Gausssss ), a na skrajach pozostan膮 nieliczni, kt贸rzy lubi膮 jak si臋 na nich za艂atwia膰 i ci co nie mog膮 dotkn膮膰 nic r臋k膮, kt贸r膮 umyli, przed jedzeniem. Moim zdaniem mamy bardzo wiele wsp贸lnego ze zwierz臋tami np psy w膮haj膮 swoje krocza i naznaczaj膮 sw贸j teren moczem. Zapachy intymne cz艂owieka te偶 napewno zawieraj膮 jakie艣 substancje, kt贸re odzdzia艂uj膮 na m贸zg i dla tego np ja lubi臋 zapach swoich genitali贸w. To wyja艣nia te偶 czemu w wi臋kszo艣ci m臋偶czy藕ni przejawiaj膮 takie sk艂onno艣ci bo to raczej oni u cz艂ekokszta艂tnych naznaczaj膮 swoje terytorium. To jest w艂a艣nie dziedzictwo po naszych zwierz臋cych przodkach. Prymitywna cz臋艣膰 m贸zgu cz艂owieka zawiaduj膮ca pop臋dami jest niemal taka sama u psa ma艂py i cz艂owieka, tylko, 偶e cz艂owiek ma dodatkowo rozbudowan膮 kor臋 m贸zgow膮, zawiaduj膮c膮 wszystkimi "uczuciami wy偶szymi", w艣r贸d kt贸rych jest te偶 przekonanie, 偶e to co cielesne jest z艂e. I to powoduje konflikt. Ten konflikt jest do艣膰 wyra藕ny i nie zanosi si臋 na to aby pr膮dko znikn膮艂. (A tam gdzie jest konflikt mog膮 pojawia膰 si臋 postawy z ca艂ego spektrum i Gauss). Rany chyba z 6h czyta艂em te posty i st膮d takie filozoficzne refleksje. Pozdro PS: Z pewnej perspektywy cz艂owiek to chodz膮ca fabryka g贸wna, wk艂ada 艂adne potrawy z jednej strony, a z drugiej wychodzi.. no w艂a艣nie. I tylko dzi臋ki temu 偶yjemy, cho膰 wcale mo偶e nam si臋 to nie podoba膰! Na pocieszenie mo偶na doda膰, 偶e ten nieprzyjemny stan nie b臋dzie trwa艂 wiecznie. PS2: Kolo kt贸ry wali sobie do skarpetki przy swojej pannie bo mu si臋 nie chce chodzi膰 po papier to dla mnie MISTRZ, tak jak i ten co m贸wi艂, 偶e herbat臋 do puszki si臋 trudno nalewa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolec
ja znam kobietk臋, kt贸ra beka non stop, pierdzi seriami jak karbin maszynowy jeszcze cz臋艣ciej, leje w majtki, a kup臋 robi nalepiej w trakcie jedzenia i z b艂ogo艣ci膮 przy tym wzdycha, a czasem haftje mi na koszulk臋, tudzie偶 sobie i pod艂og臋 :) I kocham j膮 najbardziej na 艣wiecie, maj膮c z tego niez艂y ubaw! sko艅czy艂a w艂a艣nie 4 miesiace i jest moj膮 najwspanialsz膮 c贸reczk膮 :) hi hi hi :) zatem jak wida膰, jest to po prostu zdrowe i naturalne!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Casper_the_duch
To znowu ja wenery!!! Jak widzicie nie tylko nam sie przytrafia pierdnac przy jedzeniu a nawet piznac szczocha przy jakiejs specjalnej okazji. Jak wam wczesniej napisalem to wy powinnyscie popracowac nad sposobem oduczenia nas tych niekiedy nie milych zachowan. Wiec mysle ze dacie rade i zaczniecie coraz czescie pracowac nad tym abysmy zaczeli znow na was zwracac uwage a nie tylko zyc z wami z przyzwyczajenia. Proste!!!!! Zacznijcie znow nam imponowac i kusic swoim wygladem oraz zachowaniem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Casper_the_duch
To znowu ja wenery!!! Jak widzicie nie tylko nam sie przytrafia pierdnac przy jedzeniu a nawet piznac szczocha przy jakiejs specjalnej okazji. Jak wam wczesniej napisalem to wy powinnyscie popracowac nad sposobem oduczenia nas tych niekiedy nie milych zachowan. Wiec mysle ze dacie rade i zaczniecie coraz czescie pracowac nad tym abysmy zaczeli znow na was zwracac uwage a nie tylko zyc z wami z przyzwyczajenia. Proste!!!!! Zacznijcie znow nam imponowac i kusic swoim wygladem oraz zachowaniem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzacu - oble艣ny
eh wy baby, jakie艣 dziwne jeste艣cie. Ja ze swoj膮 dziewczyn膮 jestem ponad 3 lata. I ja i ona pierdzimy, bekamy i d艂ubiemy w nosie bez kr臋pacji i jest nam z tym dobrze. I nawet sobie nie zdajecie sprawy jakie wtedy 偶ycie jest pi臋kniejsze i du偶o, duuuuuuu偶o prostrze. Pozdrawiem wszystkie zgorszone i 偶ycze wam zeby艣cie si臋 nauczy艂y patrze膰 mniej powa偶nie na siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3D
Ehhh, myslicie ze trzeba sie tylko ciagle kontrolowac i kontrolowac? Udawac ze sie nie pierdzi, nie beka, ze sie nie jest czlowiekiem? Kazdy czlowiek wydala gazy, zalatwia sie i robi duzo innych rzeczy zwiaznych z jego istnieniem. Ja i moj facet z poczatku tez udawalismy ze jestesmy poza tymi bekaniami, pierdzeniami. Ale ile mozna ciagle sie ukrywac? Teraz po 2 latach juz wybekujemy nawet literki na zawolanie, mamy ranking najciekawszych itp. Kiedys nawet po wspolnej imprezce, porzygalismy sie do lozka, w tym zasnelismy a rano kochalismy sie w tych wydzielinach. Szok prawda?

Udost臋pnij ten post

wiecie co... walic to pierdzenie czy bekanie..ok kazdemu sie moze przytrafic cos takiego... a jak z takiej sytuacji wybrnie to juz jest jego sprawa... Ale jednak higiena jest wazna i tego nikt chyba nie zaprzeczy ?? Powiedzcie mi kto z Was chcialby dzielic lozko z brudsem ?? Albo miec znajomego.. znajoma brudaske?? chyba nikt.. Mnie osobiscie to przeszkadza gdy czlowiek o siebie nie dba... na higiene i dbanie o siebie zawsze powinien byc czas... Tak samo jak kobieta tak samo m臋偶czyna powinien o sobie dbac.. uzywac kosmetykow i zmieniac bielizne..codziennie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joasika
m贸j facet wali konia przy obiedzie i dotyka go 艂y偶k膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ilena
Chyba zaczynam rozumie膰 sk膮d bior膮 si臋 zdrady w ma艂偶e艅stwie.Na pocz膮tku ka偶dej znajomo艣ci ,m臋偶czyzni po prostu tokuj膮 tzn.chc膮 si臋 przypodoba膰 a p贸zniej gdy zdob臋d膮 kobiet臋 maj膮 ju偶 w nosie,by o siebie dba膰.Uwa偶aj膮 ju偶 ,to za niepotrzebne.Dlatego nie dziwcie si臋 drodzy Panowie,偶e kobieta zaczyna szuka膰 towarzystwa zadbanego, czystego m臋偶czyzny,tylko jak chcecie zdoby膰 kobiet臋,to potraficie wykrzesa膰 z siebie kulturalne zachowanie.Smutne,ale prawdziwe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ilena
Ja mojego m臋偶a nigdy nie zdradz臋 chocia偶 jedzie od niego gnojem, bo pracuje przy 艣winiach w naszym miejscowym PGRze. Ja te偶 zreszt膮 nie jestem lepsza. Z powodu notorycznych przerw w dostawie wody k膮pie si臋 raz w miesi膮cu i to w dodatku u s膮siadki, bo m贸j kochany sprzeda艂 ca艂膮 armatur臋 w pobliskim skupie z艂omu cobym mia艂a na rachunki za internet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m膮偶_wszystkich_偶on
oj glupie kobiety .... to przeciez jest normalne - Wy tez pierdzicie bekacie sracie mlaskacie - gorzej - krwawicie przez kilka dni w miesiacu ( a to dopiewo wali ) a jak tak sie takie zbior膮 do kupy to cap nie z tej ziemi ( acha i jeszcze kazda ma inna wode toaletowa) ...bbbblllleeehc a偶 chce sie rzygac - pozdrawiam 艣liczne, oburzone, 艣mierdz膮ce panie, panny, i stare kwasiory !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bumru
Hihi, ludzie, ja juz ze 艣miechu sie posika艂am prawie... Suszki rulez!!!! Ale powiem wam, ze nigdy na takiego faceta jeszcze nie trafilam. Chociaz moj byly byl punkowcem i rzadko sie myjal. Czesto mu 艣mierdzia艂y skarpetki, nie wiem czemu. I w ogole nigdy nie pachnial tak ladnie, jak to facet powinien... Aaaa !!! I zawsze sobie grzebal w zebach po jedzeniu, ale to moze nie takie straszne jeszcze...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rubekolo
Swiat nie dzieli sie na dwie plcie (gender), jest ich wiecej, To nasz kultura zaslepia nas i nie pozwala postrzegac ludzi takich , jakimi sa, zamiast dzielic ich na kategorie. Przeciez czasem pomyslisz: "Wcale sie dzis nie czuje jak kobieta" Polecam Wam nieco lektury: http://en.wikipedia.org/wiki/Gender http://www.umich.edu/~kelseydb/Exhibits/WomenandGender/other.html http://members.aol.com/matrixwerx/glbthistory/berdache.htm http://rubekolo.republika.pl

Udost臋pnij ten post

a mo偶e to: Drogi serwisie techniczny! W ubieg艂ym roku zmieni艂am CH艁OPAKA 5.0 na M臉呕A 1.0 i Zauwa偶y艂am znaczny spadek wydajno艣ci dzia艂ania, w szczeg贸lno艣ci w aplikacjach KWIATY i BI呕UTERIA, kt贸re dzia艂a艂y dotychczas bez zarzutu w CH艁OPAKU 5.0. Dodatkowo M膭呕 1.0 - widocznie samoistnie? odinstalowa艂 kilka bardzo warto艣ciowych program贸w takich jak ROMANS 9.5 i ZAINTERESOWANIE 6.5, a w zamian zainstalowa艂 zupe艂nie przeze mnie niechciane aplikacje PI艁KA NO呕NA 5.0 i BOKS 3.0. ROZMOWA 8.0 nie dzia艂a zupe艂nie, a aplikacja SPRZ膭TANIE DOMU 2.6 po prostu zawiesza system. Uruchamia艂am aplikacje wsparcia K艁脫TNIA 5.3 aby naprawi膰 problem, ale bezskutecznie. Desperatka. Droga Desperatko! Na wst臋pie pragniemy zwr贸ci膰 Twoj膮 uwag臋, i偶 CH艁OPAK 5.0 jest pakietem rozrywkowym, podczas gdy M膭呕 1.0 jest systemem operacyjnym. Spr贸buj wprowadzi膰 komend臋 C:MYSLALAM_ZE_MNIE_KOCHASZ 艣ci膮gn膮膰 艁ZY 6.2 oraz zainstalowa膰 WIN臉 3.0. Je艣li wszystko zadzia艂a jak powinno, M膭呕 1.0 powinien automatycznie w艂膮czy膰 aplikacje BI呕UTERIA 2.0 i KWIATY3.5. Pami臋taj jednak, i偶 nadu偶ywanie tych aplikacji mo偶e doprowadzi膰 M臉呕A 1.0 do wyst膮pienia b艂臋du GROBOWA_CISZA 2.5 lub PIWO 6.1 - PIWO 6.1 jest bardzo nieprzyjemnym programem, kt贸ry w pewnych sytuacjach mo偶e w艂膮cza膰 plik G艁O艢NE_CHRAPANIE.MP3 Cokolwiek by艣 nie robi艂a, pami臋taj jednak, 偶eby nie instalowa膰 TE艢CIOWEJ 1.0. Nie pr贸buj te偶 instalowa膰 nowego programu CH艁OPAK. To nie s膮 wsp贸艂pracuj膮ce aplikacje i zniszcz膮 M臉呕A 1.0. Sumuj膮c, M膭呕 1.0 jest wspania艂ym programem, ale ma ograniczon膮 pami臋膰 i nie mo偶e szybko w艂膮cza膰 nowych funkcji. Musisz przemy艣le膰 mo偶liwo艣膰 zakupu dodatkowego oprogramowania dla poprawienia pami臋ci i wydajno艣ci. Ja osobi艣cie polecam GOR膭CE JEDZENIE 3.0 lub SEX_BIELIZN臉 7.xx Powodzenia, Serwis techniczny.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋