Basia_44 0 Napisano Sierpień 28, 2008 LUCY, nie załamuj mnie ! Miałam nadzieję, że przynajmniej tego jednego raka nie mam, a Ty mnie tu pozbawiasz złudzeń... Kiedyś już podejrzewałam się o raka gardła, krtani, płuc i parę innych... Zrób póki co przegląd samochodu, a przyjdzie czas że i TY przejdziesz swój "przegląd podwozia" bez zastrzeżeń... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basia_44 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Cześć ISKIERKO ! Twój "kompleksowy przegląd podwozia" się przyjął ! Teraz to będzie nasze określenie na wizytę kontrolną... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iskierka-13131313 Napisano Sierpień 28, 2008 Cieszę się, że się spodobało :-) ale nie zapominajcie o badaniach nadwozia (piersi) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basia_44 0 Napisano Sierpień 28, 2008 KOCHATKA, a taka Pani Doubtfaire (mogłam pomylić pisownię) ? Ona mogła teoretycznie mieć raka penisa ? To może i ja... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iskierka-13131313 Napisano Sierpień 28, 2008 Basia jesteś niemożliwa.. aż się popłakałam ze śmiechu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basia_44 0 Napisano Sierpień 28, 2008 ISKIERKA, Ty się znasz na samochodach, to powiedz czy ZDERZAKI należą do karoserii ? Bo jesli tak to możemy uznać np. mammografię za przegląd nadwozia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iskierka-13131313 Napisano Sierpień 28, 2008 Kurde tylko gdzie Ty masz tego penisa... w lodówce? Podobno na olimpiadzie przysmakiem miały być penisy baranie... :o ble.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iskierka-13131313 Napisano Sierpień 28, 2008 No i ciekawe czy badane na HPV.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iskierka-13131313 Napisano Sierpień 28, 2008 No jasne... usg piersi i mammografia to przegląd nadwozia :D ja teraz zamierzam zażyczyć sobie - cytologię, test na HPV i posiew więc mówiłam - kompleksowy przegląd ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zancia29 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Dziewczyny jestescie niemozliwe!!!!!! Wreszcie troche humoru i uśmiechu na naszych twarzach,a nie ci ągłe dołowania.Iskierko suuuper spostrzezenie....podwozie...haha Basiu a Ty przeszłas normalnie samą siebie...ale jaja...rak penisa....:)a to dobre:) I zeby tradycji stało sie zadosc buziam Was....hahhaaa....jeszcze mi sie chce smiac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basia_44 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Jakieś jądra (może też baranie) to pożerali na surowo w jakims tam głupim programie "Nieustraszeni" czy jakoś tak... Dla 25 tys. dolców... A w innym odcinku oczy... Nie mogłam na to patrzeć... Wolałabym już chyba oglądać swoją szyjkę przez kolposkop (choć ponoć widok też nieciekawy). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basia_44 0 Napisano Sierpień 28, 2008 ŻANCIA, ja właśnie pisałam, że chyba jako jedynego to nie mam raka penisa, ale LUCY mnie zdołowała i pozbawiła nadziei (że jednak mogę mieć) :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basia_44 0 Napisano Sierpień 28, 2008 WYSZŁA MI STOPKA, JUHUUUU !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iskierka-13131313 Napisano Sierpień 28, 2008 Kurcze a ja zapomniałam hasła do loginu i teraz taka jestem pomarańczowa jak ta głupia blondynka :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basia_44 0 Napisano Sierpień 28, 2008 A propos stopki... ISKIERKO, Twój opis z gg wykorzystałam na NK bo bardzo mi sie podobał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basia_44 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Dołóż jeszcze jedną trzynastkę i zmień hasło... ALbo się przerzuć na szczęśliwe siódemki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basia_44 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Ale jak Ty to robisz, że ci się wysyła post, skoro nie pamiętasz hasła ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iskierka-13131313 0 Napisano Sierpień 28, 2008 wchodzę bez hasła ale z myslnikiem a hasło bylo na iskierke bez myslnika - ale już zrobiłam sobie nowe hasło :D a co...;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iskierka-13131313 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Widziałam na gg Twój opis.. a jak Ci się ten podobuje ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basia_44 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Ja nie mam opisu na gg. Mam na NK - zerżnięty od Ciebie. Ten Twój też dobry (widziałam już na Twoim gg). A ta moja aktualna stopka to z kolei opis gg kupla syna - bo też mnie rozbawił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basia_44 0 Napisano Sierpień 28, 2008 "kumpla", nie kupla.. ISKIERKO, bycie "czarnym" może się przydać. Kiedyś na forum o mirenie pisał jakiś kretyn, pewnie małolat, był wulgarny i w ogóle przeszkadzał. Ktoś zgłosił do admina i usunęli posty, ale nie tylko jego, tylko wszystkie "pomarańczowe" z ok. 10 stron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iskierka-13131313 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Mam nadzieję, że nam nic nie pousuwają na forum.. dość nam nausuwają u ginów. Chciałam napisać, że widziałam Twój opis oczywiście na NK... z rozpędu tak mi sie napisało gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zancia29 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Dajcie jakies namiary na NK...????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zancia29 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Zmykam do łózeczka ...jutro ostatni dzien pracy ....a pózniej obijam sie cztery dni.:)hurrrra!!!!!!! Spijcie dobrze....kolorowych snów...papa A>....Basiu ja za zadne pieniadze nie ponizyłabym sie jak ci z nieustraszonych...zeby takie swinstwa pozerac.....szok...to straszne.... pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iskierka-13131313 0 Napisano Sierpień 28, 2008 zancia namiary to na maila ale ja tam nic nie mam nawet zdjęcia. Lecę juz spac. Dobranoc kobitki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochatka87 Napisano Sierpień 29, 2008 Basiu... na pewno nie jest aż tak źle:) Zresztą... czy w ogóle w medycynie występuje takie coś jak rak penisa? Nie wydaje mi się:) Pozdrawiam:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochatka87 Napisano Sierpień 29, 2008 Słoneczka... a tak w ogóle to proszę Was nie przejmujcie się aż tak tymi jakimiś wirusami... nadżerkami.... dysplazjami... Ja wiem, że to jest powód do zmartwień i że łatwo mi mówić!!!! Tylko proszę Was nie wpadajcie w panikę... Wiele a nawet bardzo wiele odgrywa podejście do całej sprawy... Jesteście młode i cieszcie się tym co macie. Trzeba mieć nadzieję, że będzie lepiej i walczyć... Nie poddawać się! Ja codziennie patrzę na 'zniszczonego' człowieka...... na kobietę która kiedyś była całkowicie sprawna i umysłowo i fizycznie... Widzę jak choroba ją paraliżuje i jak zmieniła jej mózg w sieczkę... Użyję takiego brzydkiego słowa...... Ale wiecie co w mojej cioci najbardziej uwielbiam? To, że mimo iż jest jej tak ciężko, ona ma cały czas w sobie nadzieję... A ja jej tylko w tym pomagam:) Bądźcie dobrej myśli!!!! Pozdrawiam Was serdecznie:) P.S... nie mogę spać:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basia_44 0 Napisano Sierpień 29, 2008 KOCHATKA, rak penisa występuje w przyrodzie... Powodowany jest przez HPV typ 16 i 18. Ale nas to nie dotyczy, niech się martwią faceci... ŻANCIA, namiary na mój profil w NK mogę dać ale wyslę Ci mailem. Możesz mi wysłać zaproszenie ;) Odezwę się po południu, biorę się do pracy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anya1311 0 Napisano Sierpień 29, 2008 witajcie dziewuszki - rano nadrabiałam Wasze wczorajsze wpisy - no uśmiałam się do łez - Basiu - powaliłaś mnie tym rakiem penisa :)))) a przegląd podwozia też mi się bardzo podobał - to zdaje się Iskierki :)))) witam Kochatkę ;) dzisiaj wyjątkowo ponury dzień w Wa-wie - ja jestem w pracy drugi dzień i już marzę o weekendzie - :) w zasadzie już za kilka godzin się zacznie :) powiem Wam w sekrecie że nic mi sie nie chce dziś, ale musze troszkę popracować :) a w przyszłym tygodniu znów badania.... jestem już trochę zmęczona tym że ciągle mi tam na dole ktoś grzebie... okropna jestem... :) Annie i Eisha - co sie nic nie odzywacie?? buziam Was wszystkie kochane i życzę miłego dnia :) Rori - fajnie że znów jesteś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loloinka 0 Napisano Sierpień 29, 2008 a ja juz ten przeglad podwozia traktuje jak rutyne, ide, siadam, zero stresu :) i tak chyba zostanie az do cytologii po wymrażaniu. generalnie wizyta u gina jest szybsza i mniej bolesna niż u dentysty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach