Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewiczek

cytologia -grupa 3 lub gorzej?

Polecane posty

Gość loloinka
Eisha a gdzie ten kurs salsy ? ja myslalam dzis nad Clubem 70 :)

Gość loloinka
wogole kolposkopia powinna być częscia kazdego badania, a nie tylko jak to przewaznie robia, ponaciskaja, zajrza i tyle. nawet cytologie nie zawsze robia. pewnie sprzęt do kolposkopii drogi i dlatego maja to w tyłkach....

o ja czort, juz :P jak wyjade nad morze, to ja nie wiem, co zrobie bez was :P bede sie nudzic :P Eisha, ty to piszesz smiesznie, zawsze mi sie chce smiac, jak piszesz głupotki :P wogole kazda z was jest zakrecona :) dam znac, jak cos tam odpisza. Ja nie pije dzis nic,no chyba,ze mleko czekoladowe :P

Eisha bedzie tanczyc do muzyki Dody .. ehehehe :P chyba zgine za to co powiedzialam :P

Gość loloinka
u nas tez salsa, w rytmach lat 70 :) a na koniec meski striptiz :) wiecie co, kazda przy nicku powinna miec dopisane miasto :D

Gość anette1980
Zrobiłam cytologie na program raka szyjki macicy wyszła mi 3 pozniej robiłam u Madeja wyszła mi tez 3 a w tym samym czasie zrobiłam powtórne na program i wyszła mi 2 ,więc jaki morał z tego?a taki że tam co robiłam na program nie pobierali razem z kolposkopia a Madej mi pobrał razem z kolposkopem i wiedział skad ma wziąć.Więc jeśli niektórym wychodzi 2 czy 1 to mogą mieć nawet 3 czy 4.W szpitalu na badaniu cytologi było napisane leczne komórki metaplastyczne 2 grupa i zapraszamy na kolejne badanie za 3 lata.Więc jeśli ja bym poszła za 3 lata to napewno bym miała pewnie grupę 4.Itak właśnie piszę to dlatego ze kolposkop to kolposkop a mój ginek co mi prowadził cała ciążę i co leczyłam się u niego przez 6 lat powiedział tak:Kolposkop to o d... rozbić.Powiedział tak dlatego że go nie ma i się na tym nie zna.

Eisha, ty pijaku mały z bydgoskiego miasta :P ładnie ładnie, hpv bedzie ululany ze hej :P nie pisz po alko na forum :P heheeh. No,ja juz sie czasem gubie skad ktora z nas jest. Wyslalam maila do tego biura, ale wrocil mi- ze zly adres, dziwne, aadres ze strony. Wyslalam raz jeszcze do tej pani prezez :) ja za godzine spadam do Wilka :)

Gość Edytka 22
Fantazje ile Ty masz wiosenek?Loloika dokadnie lekarz mowil ze to baaaardzo drogi sprzet.i ze w innych krajach szczepionka na hpv jest obowiazkowa i refundowana

Nie pij Redbula !! mowy nie ma, to sie pije jedynie w czasie wysilku fizycznego, inaczje nie pomaga! wiem, co mowie! napij sie zielonej herbaty, a jak mnie nie posluchasz to ci sama nakope jak do ciebie pojade :P tym bardziej red bull z alko! nie ma mowy kurde mole ! :>

Gość loloinka
a u nas czekanie na kolposkopie to dobry miesiąc, szczepionka to spory wydatek. generalnie za malo sie o tym mowi, za malo !!!!

my to zyjemy w smutnym kraju, odstajemy od innych, nie dziwie sie,ze ludzie jada, poznaja nowe technologie i to co w Polsce bedzie za pare lat dopiero... We Francji jest tez siec komorkowa ORANGE i maja bardzo tanie rozmowy, u nas weszlo to na rynek i jest drogo, bo sie musza nachapac kasy najpierw. :( szkoda,ze kolposkopia nie jest w standardzie, ale to oczywiscie kasy wymaga. najlepiej ze swojej kieszeni lozyc :/ a nie kazdego stac. taka szzepionka na hpv, KOSZTOWNA jest dla wiekszosci.. Wogole to myslalam,zeby sobie stad wyjechac, ale to jak moj W. skonczy studia :) moze prysniemy, na przyklad do Peru :P

Gość loloinka
redbull z wódeczka, mmmmm, pycha ;) narobiłas mi ochoty a przed wypłata jestem ;)

kurwa mac, kot mnie uchlał mocno, skoczył mi na reke i sie wbił zębami. wrrrrr, sie wkurzylam, bo mam cale rece porysowane od niego.. zaraz go na mielonke chyba przerobie.. czy wasze tez tak skacza i chca gryzc? moj jest mlody ma rok ponad. shit ale jestem zla :O

Eisha, cos bredzisz juz :P hehe, jaki zjazd? :) ide kota przerobic na cos do jedzenia, :P az lzy w oczach mialam, tak mnie zlapal, a bawilam sie z nim ciagle :( a on nadal niewyzyty :/

Edyta, o shit :P mocne. :P ja nigdy nie zamykam do konca jak ide, bo sie boje ;) ehehe. w jakims horrorze laska sie usmazyla i mi sie to zawsze przypomina :P wtym momencie :P

HEHE Widziałam ten filmik, niezły :-D Dziękuję Edytko, dużo osób mi mówi że wyglądam młodziej! ANIA NIE MĘCZ KOTA!! :P

Gość anette1980
dooobbbrrrreeee!hehehe :D:D:D

Gość loloinka
:):):)

Mam traume po ugryzieniu kota :P Ja spadam niedlugo, jedziemy do W. kurde jak mysle, ze mam tam jechac, to mi slabo od razu, nie cierpie siedziec z jego starymi,a co dopiero robic dobra mine..Oby obiad szybko minal i spadamy na zakupy ;) buziaki kochane, ja to uciekam od godziny :P i jakos nie moge. pappap :***

Gość loloinka
zubrówka z redbullem, niezle moze byc, żoładkowa z toniciem tez jest calkiem calkiem :)

Gość loloinka
moj ulubiony drink :) i do tego troche lodu i juz jest cudnie ;)

A ja chcę whisky :P ale przecież ja już nie piję po wczorajszym... trzeba przystopować. Dzięki Eisha Ty też jesteś śliczna, w ogóle wszystkie jesteśmy śliczne! Pawie piórka nam urosną hi hi hi :-D Zaraz wychodzę do "sadysty". Nie pisać za dużo :P Basia i Iskierka będą miały co czytać :-D

muahah, zapodam sobie jakies zioło :D e tesciowa moze tez bedzie chciala :D zartuje, nic z tych rzeczy ;) zubrowka z sokiem jabłkowym mniam. nie cierpie wscieklych psow, bo wypilam kiedys 17- na wigilii na zaj.z ang a potem 2 dni z glowy :P za niedlugo spadam, nie pisac za duzo :P

Gość loloinka
matko, 17 wscieklych, nie no, jestem pod wrazeniem :) ale wsiekle lubie, a i owszem ;)

to byla akcja taka, impreza przed Wigilia u jednej kolezanki co uczyla sie angielskiego. myslalam,ze 1- 3 drinki i do domu ;) a tu bylo wiecej i szybkie tempo :P no, moj Mis po mnie przyjechal, bo mialam ciezka glowe:P a jak mi zle bylo nastepnego dnia :/ uuu lipa. Ale liczylam ile pije :D moj rekord, od tamtej pory- malo alko-jakos mam awersje :P heehhe

dobra, ja spadam. Martwi mnie,ze mam za duzy apetyt i utylam troche- zwlaszcza na brzuchu :/ kurde, zwykle brzuszki malo pomagaja.moze macie jakies cudne cwiczenia albo male diety ?:) tak mysle,ze jak potancze 2 dni na Sunrise, to moze troche zejdzie :P hehe :P spadam małe:) moj kot wpadl wszał, biega z rogu do rogu i szaleje :D

Gość Ania_1983.25
Hej, mam pytanie czy jest tu może osoba, której w teście na obecność HPV wyszedł typ onkogenny 58 ? Ja miesiąc temu miałam zrobione wycinki, które wykazały CIN 1 i koilocytozę wskazujące na zakażenie HPV. Zrobiony został test na HPV i niestety wyszło zakażenie typem wysokiego ryzyka 58 :( w piątek mam wizytę u ginekologa, ale się zamartwiam. Niby najbardziej niebezpieczne są 16 i 18 ale mój też jest straszny :( Może któraś z dziewczyn była w podobnej sytuacji i może mi powiedzieć co dalej z tym robiono. pozdrawiam