Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pszczółka1234

Dobry ginekolog we Wrocławiu

Polecane posty

Gość ciuciusia
Goraco polecam dr Wiktora Jarosza z Mediconceptu na ul. Krzyckiej. Jest bardzo kompetentnym specjalista, a jednoczesnie ma niesamowite podejscie do pacjentek - wprowadza lekka, chociaz profesjonalna atmosfere i bardzo sprawnie przeprowadza badania. Jedyna wada sa kolejki, ale do najlepszych nigdy nie bylo latwo sie dostac.

Gość kazeno
ja sie umowilam na czwartek do dr Radomskiej Magdaleny na Podwalu w tym TRR. Mozecie cos o niej powiedziec? Pasowal mi ten termin wiec sie umowilam bo ide z prawdopodobna ciaza wiec chce szybko sie dowiedziec co i jak. Zyczcie powodzenia i dzieki za jakies info z gory!

.czekajac na. tez bylam u tego pana starszego w Vicie- fajnie bylo :) troche mnie rozbawil ale w sumie pomogl i uspokoil. chyba do niego wroce- bylam w sumie tylko raz, w zasadzie przez przypadek ale bylo bardzo milo. widac ze ma doswiadczenie i wiedze. tylko jak mozna wejsc do vity za free- na ubezpieczenie?? chetnie sie dowiem bo na nadmiar funduszy nie narzekam niestety..

Gość lunanai233
Wiecie może jakie badania robią w standardzie w Mediconcepcie? Czy cena za wizytę obejmuje cytologię i usg?

Gość karola024
Polecacie poradnie rozwoju rodziny na ul Podwale. Bylam tam dwa razy u dok Omanwy. Za pierwszym bylam super zadowolona. Milo przyjemnie usg, cytologia. Chcialam recepte na tabletki, wiec dostalam skierowanie na badania (za wizyte rzeczywiscie placi sie 5zl ale do badań juz nie doplacaja trzeba robic z wlasnej kasy). Przy drugiej wizycie dostałam receptę lekarz (ten sam) był niechętny z własej woli nie udzielił mi zadnych informacji. Tylko zapytał się czy mam jakieś pytania po tym jak zadalam mu z 4 zapytał się czy to już wszysto takim tonem jakbym była skończoną idiotką, która nawet pozadnych pytan nie potrafi zadac. Ale to nie wszystko. To był, jak dla mnie, pikuś. Kilka dni po tym jak zaczełam brac te pigułki zaczęło mnie coś niepokoic i chcialam sie umówic na wizyte tego dnia któego dzwonilam, byłam przestraszona, bo w ulotce było napisane ze z takimi objawami nalezy sie od razu zglosic do lekarz. Średnio miła pani w przychodni powiedziała mi ze moge iść gdzie mi sie podoba ale nie do nic bo tego dia ani przez nastepnych kilka nie ma miejsc. Wiecej tam nie poszlam. Szukam przychodni i lekarza którzy będą chętni do udzielania pomocy.

karola- ja Ci moge polecic pana Piotra Hanczyc z Dolnoslaskiego Centrum Ginekologicznego (strasznie szumna nazwa :o) Facet jest mega... np dal mi swoj nr komorki i jak tylko cos mnie niepokoilo to zadzwonilam a on normalnie ze mna pogadal, uspokoil i doradzil- nie na zasadzie zeby mnie splawic.

Karola, to ja znowu polecam Corfamed. Mam telefon do lekarza, gdyby cokolwiek się działo, tego samego dnia jestem przyjęta na bezpłatne konsultacje, to samo, jeśli wyjdą złe wyniki (mnie na szczęście nie) - wtedy sami dzwonią i proszą o zgłoszenie się, rzecz jasna, nie płacisz. Jeśli zmieniam tabletki, bo dzieją się złe rzeczy, to moge przychodzić tak długo, jak trzeba. W gabinecie siedzę tyle, ile potrzeba, dostaję wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie pytania (a potrafię mieć całą listę), i to z rysunkami :), lekarz zawsze miły, życzliwy i delikatny. Recepty zamawiam w rejestracji, za darmo i nie potrzebuję dodatkowych wizyt. Lekarz nie siedzi w kieszeni koncernów, więc wiem, że leki, które mi przepisuje, są mi potrzebne i dla mnie dobre. No a jakie warunki w przychodni i gabinecie. Fakt, wizyta kosztuje więcej niż 5 zł, ale za kompetencje i pomoc, które dostaję - warto.

Ja osobiście polecam Panią Martę Górecką-Balcerek z prywatnej kliniki MediConcept we Wrocławiu. Jest miła, sympatyczna, stanowcza i jest super fachowcem. Polecam!!! Wejdźcie na tę stronę: http://www.martagorecka-balcerek.ginweb.pl/ Na niej znajdziecie adres oraz numer telefonu do rejestracji oraz komórkowy do MediConceptu oraz osobisty Pani Marty. Cena usługi na początku wydawała się wysoka, ale teraz już widzę, że jest to fachowo zrobione. Usługa kosztuję 70 złoty. Zyczę miłej wizyty. Naprawdę można jej zaufać... Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej o Prywatnej Klinice MediConcept wejdźcie na stronę oficjalną kliniki: www.mediconcept.pl Znajdziecie na niej wszystkie informacje.

a ja nie polecam polecam dr Zając-Uramowskiej-przyjmuje własnie w przychodni na Oławskiej,okropna kobieta,poszłam do niej raz,bo moja pani doktor była na urlopie.

Gość talaa
Hej, a co powiecie o dr Radomskiej z TRR? albo o dr Wróblewskiej, też stamtąd? I mam jeszcze jedno pytanie.. czy jak pójdę na pierwszą wizytę i po badaniach, które mi zrobi lekarz dostane receptę na tabletki?

Gość riona
Witaj Byłam dwa razy u Wróblewskiej i sprawia na mnie dobre wrażenie - jednak jeśli myślisz o ciąży to niestety ona jej nie prowadzi - ja musiałam zmienić ginekologa gdy zaszłam w ciążę, dr Wróblewska poleciła mi kogoś innego.

Gość njuona

Gość nitkaaa
hej, mam pytanie: czy dr Marta Górecka odbiera porody???

Gość myszaaaaaaaaaa
jestem studentką, jakich dokumentów potrzebuję, by zostać przyjętą w TRR w ramach kontraktu z NFZ?

witajcie, chciałam podzielić sie z Wami wrażeniami z przychodni Corfamed. Ja niestety nie mogę powiedzieć o nich aż tylu dobrych słów. Chodziłam tam ponad 2 lata, za każdym razem usg \"ponoć\" wychodziło dobrze, żadnych problemów. Ale jednak nie jest tak kolorowo, zmieniłam lekarza, bo nie jest tak \"zdrowo\" jak zapewniano mnie w Corfamedzie, a zwykły przypadek sprawił że sie o tym dowiedziałam. To fakt, że atmosfera, lekarze w Corfamedzie są nie zwykle mili, delikatni i uprzejmi jednak to nie wszystko. Ale to tylko moje odczucia a Wam życzę samych pozytywnych wrażeń.

Gość maAlma
Witam, czy mogę prosić o więcej informacji na temat pani doktor Wróblewskiej?

Gość w rosterceeeeee
Witam, umowilam sie na wizyte do przychodni na podwalu do dr Kurczowy ( czy jakos taK :/) moze cos o nim wiecie jaki jest??? pozatym mam pytanie, to moja pierwsza wizyta a chcialbym dostac pigułki antykoncepcyjne, czy do tego sa potrzebne jakies dodatkowe badania???????? w sumie to troche mi na czasie zalezy , bo nie dlugo na wakacje sie wybieram :P wiecie o co chodzi :D dziekuje za odpowiedzi, :) pozdrawiam

Gość gosia2811
ja znam dr kurczowego,jest to osoba niekompetentna,odradzam dla twojego dobr i zdrowia,oczywiscie jezeli chcesz tabletki brac to fakt,wypisze ci je odrazu,tylko tabletki musza byc odpowiednie i dopasowane do kazdej osoby indywidualnie,a u niego jest tak-\"jakie tabletki chcesz?\"a pozatym jezeli planujesz do nigo chodzic dłuzej to sama stwierdzisz i to bardzo szybko ze jestes zle traktowana,nieleczona i ogolnie wzystko co byc niepowinno

Gość wCiąży
witam. Czy któraś z Was chodziła do dra Bodniaka? jestem zapisana na wizytę, słyszałam duzo dobrych opini o nim, ale moze ktos zna go "osobiscie"?

Gość aligatorkaa
Dziewczyny może wy mi pomożecie. Gdzie jeszcze przyjmuje doktor Wieszczek? ten z podwala... podobno gdzies na nowym dworze?? nie jestem z Wrocławia błagam was o pomoc... zgubiłam nr. ktory mi podal a musze sie umowic na wymrazanie nadzerki:/ z góry dzieki za pomoc

Gość Piżmakowa
Mała poprawka co do cen w Corfamed'zie, wizyta kosztuje 70 zl +30 zl cytologia

Gość kaja_mode_17
Ile kosztuje wizyta u Kruczkowskiego???

Gość kaja_mode_17
Kurczowy przepraszam :D

Gość daliyah
Ceny za wizytę w Corfamedzie to 100 zł +20zł cytologia.

Cena za wizytę w Corfamedzie to od 80 (przedpołudnie) do 120 (sobota), a cytologia - 30 zł.

Gość herodiada
Studiuje we Wrocławiu i wybieram się do ginekologa ale kompletnie nie wiem gdzie iść i do kogo, boje się że trafie na fatalnego lekarza. Możecie mi doradzić gdzie pójść ? wolałabym jednak nie płacić za wizyte więc pozostają panstwowe przychodnie.

Gość mała mądrala
witajcie dziewczyny szukam ginekologa z prawdziwego zdarzenia. najlepiej kobieta kiedys chodzilam do doktor winieckiej w Strzelinie około 30km od Wrocławia ale niestety kobieta zachorowała i nie wiadomo kiedy wróci :( Chodzi mi o taka przychodnię może być prywatna a nawet wolała bym ,aby na tzw. cito na miejscu i od reki robili np. hormony z krwi !! proszę także o ceny Dzięki

Gość Dr Teresa Łopuszańska-kasperow
teresa łopuszańska-kasperowicz

Gość Dr Teresa Łopuszańska-kasperow
delikatna rzeczowa dba o dobro pacjentki:))))) :)) :))))))

Gość kayyyyyyyyyyyyyyyyyyq
A ja ostatnio bylam na Podwalu w TRR, wizyta nic nie kosztuje (ewentualnie dobrowolnie 5zł) byłam u doktor Moniki Rabczewskiej i bardzo miła i sympatyczna kobieta. Delikatna i wszystko wyjaśniła. POlecam