Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strapiona

jutro wychodzimy na impre dziecko z mama i boje sie ze jak zwykle nie bedzie chc

Polecane posty

Gość strapiona

chciala spac bez cyca to znaczy usypia z butelka ale jak budzi sie w nocy totylko cyc i koniec ona ma juz 13 miesiecy a budzi sie kilka razy w nocy nie weim jak sobie mama da rade pewni wiecej nie zgodzi sie z nia zzostac chyba jednak zostane w domu

nie możesz mysleć ze będzie źle Tobie się też nalezy troche rozrywki na pewno bedzie dobrze, moze czas zeby się nauczyła spac w nocy bez cyca?? moze smoczek pomoże, niech mama Twoja naszykuje siobie butle na noc i szybciutko jak tylko zacznie kwikac da do buzki tak żeby mała sie nie obudziła... jak sie nie rozbudzi to nie poczuje róznicy przez sen pozdrawiam

Gość STRAPIONA
Dzieki Renika ale cora wstaje w nocy bezszelestnie i jak juz stoi pyzy szczeelkach zaczyna dopierio kweczec jak probuje jej dac wtedy butle prezy sie i wscieka nawet przytulanie i kolysanie nie pomaga wiem ze trzeba odstawiac powoli ale sie boje ze nie wytrzymam tych zarwanych nocy i ze maz bedzie sie wscielkal zze on jutro do pracy a spac nie moze

mąż powinien Cie wspierac a mysle ze jesli dzis nie dasz w nocy cyca nie dawaj jutro, bądź konsekwentna bedziecie sie obie męczyły ale jesli chcesz odpuścici karmienie w cocy pora najwyższa a męża wygon do innego pokoju albo wytłumacz ze tak musi być - sama zdecyduj czy pora odstawic, u mnie było stopniowo... sam przestał w nocy jeść... w dzien spokojnie sobie karm ale w nocy butla moze wieczorem juz na noc niech zjada kaszke z platkami zeby sie bardziej najadała... ja tak robilam z moim synkiem

Gość steff
meża wygonić! jasne, od razu do łóżka innej!

Gość to byl cud
obudzila sie dopiero pol godziny po naszym powrocie od miesiecy tak dlugo nie spala a ja sie martwilam ale odstawiac zaczne pozdrawiam renika