Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpiszcie

Co jedzą modelki?

Polecane posty

Gość anetula
przperaszam moze teraz sie wklei dobrze 1sb.jpg (image/jpeg; name="1sb.jpg"

Gość odpiszcie
odświeżam :) piszcie

Gość odpiszcie
podciągam

Gość upupupup
up

Gość grt
Ja pracuje jako modelka.Powiem szczerze ,że jem niewiele. Natomiast spr. przez nas sposobem jest częste palenie papierosów-hamuje to apetyt(nie polecam oczywiście nikomu....to czysta głupota wiem o tym...ale cóz masz zrobić jeżeli w kontrakcie masz zawarte,że nie mozesz nic prawie przytyć?Q?!!?!A jak nie dotrzymasz umowy to koniec.....!!!!) Jak już jem to warzywa,owoce, pije dużo wody,alkoholu też nie żałuję.ćwiczę, biegam głownie....i tyle.

Gość anetula
a bierzesz cos "mocniejszego"?

Gość a to
jedza cos innego niz wszyscy inni????

Gość anetula
i jesli moge spytac ile wazysz i jakie masz wym?

Gość dalej
Ja nie stosuje nic mocniejszego ale róznie bywa wsród dziewczyn.Są jakieś tam specyfiki, które powoduja "sztuczną sytośc"-nie wem jak to nazwać. Jeżeli chodzi o moje wymiary : wzrost 176cm, waga 52-54kg, talia ok.64cm,biust ok.85cm,biodra ok.89cm.(chyba)-nie ma idelanych wymiarów typu 80-60-80:)

Gość anetyka
....chciałabym miec takie wymiary jak ty....cóz, może adi..mi help

Gość anetula
a mozesz powiedziec jakie to srodki>?ijak doszlas do takie wagi?

Gość anetula
a mozesz powiedziec jakie to srodki>?ijak doszlas do takie wagi?

Gość dalej
Ja nigdy do grubych nie należałam...ale też nigdy nie należałam do tych chudych. W modelingu wylądowałam właściwie przez kolezanki, które non-stop mi powtarzały,że jest ładna,mam ładne nogi i talie...ale wówczas ważyłam nieco więcej , to było ok.60kg-niby na ten wzrost co mam to waga była ok, ale jak myślisz o modelingu to niestety za dużo... Zaczęłam inetnsywnie ćwiczyć, biegałam jak szalona, ograniczyłam jedzenie,nie jem po godzinie 17-nie ma szans poprostu zebym coś po tej godz zjadła. Rano jem dosyć pożywne śniadanko-no chyba,że mam jakąś sesję to nie jem prawie nic dobrą dobę przed zdjęciami... Środków jakiś na receptę nigdy nie stosowałam, może jedynie jakieś wypełniacze zołądka; jakieś tabletki bez recepty -jak napijesz sie duzo wody to pęcznieją i tyle. aaaa Ostatnio odkryłam spinn-to jest jazda ostra na rowerku przez godzine przy stroboskopie i szybkiej muzyce-świetne, jedna godzinka to nawet utrata 800kcal!!!

Gość anetula
serio?a skad jestes ?bo jesli z Wawy to wiez moze gdzie na cos takiego mozan chodzic?bo wiesz ja tez sie przymierzam na modelke ale kazali mi schudnac 10kg do grudnia bo wtedy jest sesja!!!!!!!i jak ja mam to zrobic?zastanawialam sie juz nawet nad dragami ale nie chce sie truc a zwykle cwiczenia i dietka ok 800kcal juz nie dzialaj a czas leci..........nie chce stracic tej sznasy!

Gość dalej
Niestety nie mieszkam nastae w Wwie.Ale na pewno jak wpiszesz w google kluby fitnessu albo nawet spinn to znajdziesz-warto, naprawde tłuszczyk spada szybko! 'Nie bierz zadnych prochów-po co?Spróbuj wpierw własnymi siłami. Wiesz co zaraz zadzwonię do kumpeli, ona na stale mieszka w Wwie i tam gdzies tez chodzi na spinn.W tym tyg, wybiore sie także z nia-bede w Wwie. Pozdr

Gość anetula
bardzo Ci dziekuje!:) myslisz ze mam sznase schudnac tyle o wlasnych silach?bez wspomagaczy?boje sie nie zdaze!aha i jescze jedno czy nie masz problemow z wypadajacymi wlosami?bo ja to zawsze jak sie odchudzam to wylaza mi garsciami i jeszcze mam zanik miesiaczki:(

Gość sorry dziewczyny
ale mi was po prostu,ni mniej , ni więcej, a żal...

Gość dalej
nie potrzebuję litości więc nie masz co mnie załować-poradze sobie.Nie znasz mnie więc osoba tobie obca takie wzbudza emocje??!?!-do kogoś powyżej. Biorę zestawy witamin co jakiś czas jak Centrum.Nie mam problemów z wypadaniem włosów.Staram się dostarczać niezbędnych wit. jedząc warzywa, owoce, pijąc naturalne soki, jeść nabiał itp. +oczywiście właściwa pielęgnacja włosów, jak dobry szampon i maseczki (ale to rzadko...) pozdr.

Gość poczekaj jeszcze ze 4 lata
zobaczysz dlaczego mi Ciebie żal...

Gość dalej
...niby co mi grozi?!??!

Dziewczyny nie przejmujcie się krytyką.To jest poprostu zazdrość i tyle-bo na pewno to nie jest \"martwienie się o was\".

Gość odswiezam
odświeżam

Gość zazdość o co
ja mam przepiękną esteoporozę po dioecie modelek ...Opisać wam więcej? Zdjęcia może?

Gość chętnie przeczytamy
pisz

Gość anetula
a co to za dieta?

Gość upupupu
up

Gość upupupu
up

Gość odświezam
odświeżam

Gość odpiszcie
piszcie :)