Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cioteczki i meno

menopauza, odchudzanie i inne problemy 40-50letnich ciotek

Polecane posty

Gość nigra51
Piatka - z tym GG ? co to za numer ? czy to jest darmowe...nie wiem patrzymam i cos tam pisze platne ????? 🌼

Gość Monisia 51
Do: Juka i Piatka. Przy nadmiernych gazach Tombak poleca czyszczenie jelita gubego. A poza tym sok z surowych ziemniaków - co dziennie rano na czczo 100 ml. Po wypiciu należy położyć sie do łóżka na 30 min., z termoforem lub poduszka elektryczną na brzuchu. Kuracja trwa 14 dni, 14 dni przerwy, 14 dni soku, 14 dni przerwy. Jeśli gazy nadal dręczą - 10 dni kuracji. Lasko 50 - jak sięczujesz?

Gość Tessi
Witam Pięknie Wiosną! Dziewczynki na wzdęcia bardzo dobry jest espumisan oraz jedno z ćwiczeń jogi.Tzn.Należy zrobić świecę i wytrzymac ok.3min.Następnie wstać i przykucnać.Super odchodza z człowieka.Najlepiej zrobić to 2 razy dziennie ,rano i wieczorem.Ja to robie od kilku lat.Nie mogłabym zjeść jabłka,gdyby nie joga.Jak tam przygotowania do Świąt?Podzielcie się jakimś super przepisem .Ja robię jajka faszerowane w skorupkach obsmażane na maśle.U nas w domu od pokoleń są robione w ten sposób ,tylko 1 raz w roku na Wielkanoc.Jeszcze robię tradycyjnie grzankę na spirytusie.Pijemy ją gorącą w maleńkich filiżankach.Też tylko na Wielkanoc.Kończę już bo biegnę do fryzjera ufarbowac włosy,które niestety sa siwe już od kilku dobrych lat.Pa,do jutra

Gość kwiatek...
dziewczyny jak sie czujecie w ten wiosenny, sloneczny dzien? Swieta tuz, tuz, a ja poszlam do ogrodu, zsunelam 2 krzesla ogrodowe i rozlozylam sie na nich. Zamiast robic przygotowania do Swiat wyleguje sie na sloncu. Co wy na to ? A co mi tam, jakos to bedzie. Po tak dlugiej zimie tak przyjemnie poczuc troche slonca. Mysle , ze was tez ta wiosna nastraja optymistycznie !

Gość kwiatek...
Monisiu nie wiem co ty robisz ale ja jak mnie zaczyna drapac w gardle tzn. calkiem na poczatku zjadam duza porcje lodow i przechodzi. Jak dotad zawsze skutkowalo, nawet lekarz mi to radzil. :-)

Witam 🌼 polecam bardzo dobry syrop : cała glówka czosnku przecisnąć 4 cytryny wycisnąć zalać 1 szklanką letniej wody przegotowanej do słoika , wstawić do lodówki , codziennie 1 łyżke wlać do kieliszka dodać 1 łyżeczkę miodu trochę ciepłej wody i na zdrowie :):):):) Jest naprawde bardzo dobry 😘 Przejdą wszelkie dolegliwości z gardłem:) :) :) 🌼

Gość Wanilia1
Czesc dziewczyny!!!!!! :):):):):) Tylko nie chorujcie - na gardelko porada jest - wiec do dziela... a do swiat wszystko bedzie O.K. Pa!! dobrej nocki 🖐️

Monisia 51 - to Ty jesteś KOPALNIĄ WIEDZY , bo wiesz prawie wszystko! A kto to jest TOMBAK? A wracając do soku z ziemniaków, jak to wypić-brrrr, pewnie ohyda! 100ml to dużo, i czy można sobie przygotować to CUDO poprzedniego wieczoru? Tessi - spróbuję tą świecę i potem napiszę czy mi pomoga. Wiosennie umyłam okna i już mogą być święta, a nas tylko dwoje więc będzie cicho jak zawsze i tak zwyczajnie. Święta wielkanocne to pamiętam z dzieciństwa : nowa sukienka, nowe butki, święconka w koszyczku. babcia z dziadkiem a teraz taka proza, tradycje umarły, taki dłuższy weecend- tak się dzieje wśródniemal mioch wszystkich znajimych. Najchętniej wyjeżdżają, ja też bym wyjechała, ale dopiero co wróciłam z tych gór. Pozdrawiam i zabieram się za te ćwiczenia. Hej!

🌻 Witam kochane :) coś nas ostatnio bardzo skromnie :( no cóż :(............. >> MONISIA 51.. sok z ziemniaków jest chyba nie za bardzo? zawsze myślałam,że po surowych ziemniaków ma się gorączkę/tak w podstawówce się kombinowało:D/ może się mylę? >>PIĄTKA>> i tak nie wiem gdzie masz to GG ? :( >>>TESSI >> powiedz jak to jest z tymi jajami zapiekanymi ? w maśle :) >> KWIATEK >> tyle roboty ! a Ty lezysz na leżaczku ! może by tak posprzątać ogródek :) nigra 51 czy wanilia ??????????????????????? jest to i to ??? Dzisiaj byłam na pogrzebie teściowej :( zamykam ten rozdział, nie był to dobry człowiek, ale odprowadziłam ją z godnością . Szkoda,że ludzie się nie kochają :( taką bezinteresowną miłością :( ........... Swięta za pasem,jeszcze nic nie robię :( coś jestem nastrojowo :( dobrze ,że córka robi w tym roku :D pojadę na gotowe , jak przyjemnie jest jak ktoś Cię ugości :) całuję Was 😘 do jutra :)

Graff - podejrzewam, że surowy ziemniak może wywołać gorączkę, bo leży martwym bykiem w żołądku. Ale sok zaleca nie tylko Michał Tombak, ale i inne źródła (np. zielarka Agata). A z tym moim gardłem to nawrót grypoidalnej infekcji :)

Gość wanilia1
Witam!!!!!! z ranka 🌼 Monisia51🌼uka i Piatke 🌼 tessi 🌼kwiatek🌼 lasska 🌼 graff 🌼 i tych co beda......🌼. Oj!! nie wiem jak ten nick dziala wczoraj chcialam dac ten nowy i wyskoczylo mi jakies haslo podac (nie wiem o co tu chodzi) wiec dalam ten stary i zadzialalo - to komiczne ale prawdziwe :D:D:D Widze, ze towarzystwo przygotowuje sie do swiat, ja rowniez ale bez emocji bo to nie to co bylo dawniej. :(:(:(:( Piatka juz wczesniej pytalam o te GG i co to za numer ktory jest podany ?? pozatym ogladalam ten tlen i tam cos posze platne!!!!!. Nie wiem jestem zielona w tym....;););););) Dzisiaj mam duzo prasowanie, a tego nie nawidze, trzeba sie i tak zmobilizowac bo nikt mi tego nie zrobi....:P:P:P:P:P zycze milego dnia !!!!!!!!!! 🖐️

Pisalam wczoaj posta, ale widze, ze go wcielo. Prosze wejdzcie na strone: www.gadu-gadu.pl, sciagnijcie program i stosujcie siedo instrukcji Pa, pa jak tam Laska z tym brzuchem? Nie mam czasu, mam gosci:D

GG jest napewno darmowe!:D Wanilia, na gorze strony sa preferencje wejdz tam i zroba haslo na czarno

Gość wanilia1
Piatka -w 2 minuty i mam moj numer 2143770 i mozemy poklachac... Sprobujemy wieczorem - moze jeszcze ktos ma ochote !!!!!! Ach! ta technika jest cudowna. Tak na marginesie znalazlam cos fajnego na stronie interia.pl teledyski to cos fantastycznego mozna sluchac i ogladac najnowsze hity polskie i zagraniczne .Pa!!!!

Witam wszystkie obecne panie(i nieobecne tez).Trafilam na ten nick przypadkiem,chcialam pogadac a na nicku na ktorym pisze narazie pusto.Widze ze wasz nick tetni zyciem.Ciekawie tu u was.Jestem 50-latka z okladem,z dwojgiem doroslyczh dzieci i nieciekawym zyciem.Przez ponad 20 lat ciezko chorowalam przez co utracilam zywy kontakt z ludzmi,a kiedys bylam bardzo towarzyska.Od dwoch lat moje zdrowie bardzo poprawilo sie,tak ze moge zyc normalnie.Ale jak tu zyc w osamotnieniu?Ciezko mi bez przyjaciol.moja nadzieja w necie.ale to tez bedzie trudne ,bo przez wiele lat raczej rozmawialam sama z soba.Nauczylam sie duzo myslec a mniej mowic.Wiem ze musze spontanicznie wyjsc do ludzi,ale gdzies zatracilam te spontanicznosc.Teraz raczej wycofuje sie.Mimo mojego zycia nie utracilam radosci zycia.Z natury jestem optymistka i ciagle dostrzegam piekno zycia.Uwielbiam nature o kazdej porze roku,ksiazki,muzyke...,kocham zycie bo wiem ile jest wart.Chce wierzyc ze to co najlepsze,ciagle jeszcze przede mna.

Gość muzyczna
Wanilio czy mozesz podac strone tych teledyskow?

Gość wanilia1
Witam!!! Cie MUZYCZNA :D:D:D Wiec podaje: idziesz; interia.pl > nasze servisy >rozrywka > teledyski ( pelna radosc sluchania.... ) zycze duzo zabawy!!!!!:):):)

Gość muzyczna
Wanilio dzieki , a w ogole to to uwielbiam wanilie !!!!

Gość Tessi
Witajcie Dzieweczki.Graff dla Ciebie przepis.-Ugotować jaja na twardo.Po ostudzeniu przeciąć na pół bardzo ostrym nożem.Wydrążyć wszystko z środka nie uszkadzając skorupek.Zawartość utrzeć/żółtka z białkiem/z łyżką masła.Dodać szczypiorek,posolić ,opieprzyć do smaku.Farsz nałożyć do skorupek.Wygładzić.Wysypać tartą bułkę na talerz i odcisnąć na niej połówkę jajka,tą z farszem.Na patelni rozgrzac dosyć dużo masła i kłasc jajka.Smażyć ok.3 min.Podejrzeć,jak będa rumiane zostawić na patelni w tym tłuszczu do wystygnięcia.Podaac na liściach sałaty obsmażoną stroną do góry.Smacznego.Zawsze robię dzień wcześniej i kłade do lodówki.

Dzień doberek 🌼 🖐️ Tessi :) :) te jaja są fantastyczne 😘 dodam że trzeba zrobić ich dość sporo bo szybko znikają ze stołu :) :) czy to na zimno czy na ciepło. Mozna do farszu dodać pieczarki tez są super{cool] Ja mogę jeść tylko te jajka .Kiedyś tak mi się opiekły że mój tata śp. zjadł jedno ze skorupką ha ha ha tylko coś głośno się zrobiło od jego \"chrupania\" dopiero okazało się że nie dojrzał skorupki:O :O :O :O

🌼 Witaj lahimia 2 🌼 Trafilaś do kawiarenki wspaniałych kobietek , ja też jestem tu od niedawna 😘

Laska 50 😘 Co z Tobą ??????????????? bardzo martwię się o Ciebie:( :( :( :(

WITAM :) WITAM :) Wanilio 1 >> :) jeśli Ci to nie przeszkadza,to nie zmieniaj swojego nika na nigre 51/ już się przyzwyczaiłam i tak jest dobrze dla mojej pamięci :) jeśli chodzi o to,że nie wszedł nik ..nigra.. to musiałaś coś zle wpisać,skoro raz go użyłaś ,jest twój ,chyba że pisałaś z innego komputera. Zapisałam GG :) Piątka>> :) napisałaś nr,GG i co? nie odpowiadasz na zaczepki ??? 😠 zrób coś z tym lub się wytłumacz ! :) lahimia2 >>> :) witam Cię ,miło,że się przysiadłaś :) napewno z nami nie będzie Ci smutno :) rozwiązujemy wszystkie problemy :D wanilia to też mój ulubiony zapach :) TeSSi >>> :) wiesz,że jesteś kochana? dzięki za jajca:) na swięta podam do stołu :) ale będzie niespodzianka:) w takim wydaniu nie podawałam jajek :) LAsska >>> :) rozbawiłaś mnie tym,że tata zjadł ze skorupką jajka :) ale skorupka jest bardzo zdrowa.. :P miło,że dajesz dobre świadectwo dla Nas :) 🌻 {kwiat] 🌻 Dla Naszej LASKI 50 :) co tam u Ciebie :) MENO :) :(..... No więc teraz do Wszystkich :) słoneczko dzisiaj fajnie grzało :) ,poszłam sobie na .... solarium ..:) tak stara myślicie a zachciewa się jej solarium ? twarzy nie opalam, ale tam jest tak cieplutko :) i od czasu do czasu dla humorku sobie idę :) MAM wreszcie TOMBAKA i razem z córką zaczynamy eksperymentować :) kończę i do jutra 😘😘😘

Gość wanilia1
Witam!!!! juz obejrzalam serial i moge przyszadz z Wami KOCHANE!! Graff - Oczywiscie, ze zostane przy "wanilii", bo wanilia to mily zapach))))))))) ;);););) Muzyczna - dziekuje mysle, ze teledyski sa O.K. :D:D:D Ja to chyba z tej muzyki nie wyrosne uwielbiam wszystko co POP, troche Rock, Hip-Hop ale nie wszystkie.... no taka juz jestem.... Witam "nowych" w naszym gronie bedzie weselej!!! :):):):) ❤️❤️❤️❤️ Wiec, moj nr GG jest 2143770 jest aktywny kto ma ochote to zapraszam !!!!!👄 👄. U nas dziesiaj bylo cieplo, ale pochmurno wiec siedzialam sobie na balkonie - moze jutro bedzie lepiej.... 🌼. Moje Drogie - jestem juz ponad 2 tydzien na soczku NONI i czuje sie coraz lepiej jak nigdy od dluzszego czasu - chyba ma czasodziejskie dzialanie na czlowieka.... :classic_cool: Pa!!! milych snow 🖐️

Gość wanilia1
Witam!!!! juz obejrzalam serial i moge przyszadz z Wami KOCHANE!! Graff - Oczywiscie, ze zostane przy "wanilii", bo wanilia to mily zapach))))))))) ;);););) Muzyczna - dziekuje mysle, ze teledyski sa O.K. :D:D:D Ja to chyba z tej muzyki nie wyrosne uwielbiam wszystko co POP, troche Rock, Hip-Hop ale nie wszystkie.... no taka juz jestem.... Witam "nowych" w naszym gronie bedzie weselej!!! :):):):) ❤️❤️❤️❤️ Wiec, moj nr GG jest 2143770 jest aktywny kto ma ochote to zapraszam !!!!!👄 👄. U nas dziesiaj bylo cieplo, ale pochmurno wiec siedzialam sobie na balkonie - moze jutro bedzie lepiej.... 🌼. Moje Drogie - jestem juz ponad 2 tydzien na soczku NONI i czuje sie coraz lepiej jak nigdy od dluzszego czasu - chyba ma czasodziejskie dzialanie na czlowieka.... :classic_cool: Pa!!! milych snow 🖐️

Wanilio zmien ustawienia na GG. Dlaczego nie cgcesz przyjac wiadomosci ode mnie? Moze ty do mnie zastukasz? Graf, przepraszam bardzo, ale dopiero dorwalam sie do kompa. Stukaj, stukaj, napewno odbiore albo podaj swoj numer. Czy slyszalyscie o programie : skype? jest to program go glosowych rozmow przez internet, z tym, ze musisz miec mikrofon. Glasniki ma chyba kazdy komputer.

Witam ponownie :) Wanilio>> napisałam do Ciebie na GG a Ty mnie nie przyjęłaś :( masz ustawienia ,aby nie odbierać wiadomości od OBCYCH :( buu.. czy już mnie nie lubisz ? dam swoje Gg :) to może jak mnie wpiszesz to juz nie będę obca :D 8846845 GG GRAFF Jak długo będziesz pić ten sok NONI ? cieszę się ,że dobrze się czujesz po nim i cieszę się ,że jesteś nadal Wanilia :) tylko skąd ta jedynka się wzięłą ? papatki