Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bumpy

USG 3D/4D W TRÓJMIEŚCIE

Polecane posty

Gość bumpy

Czy któras z was może wie czy jest w trójmiescie możliwość zrobienia takiego usg i ewentualnie gdzie?

A co to za badanie.? Sprawdź w Invicie w Gdańsku na Podwalu Grodzkim. Obok dworca głównego. Oni mają bardzo dobry sprzęt i specjalizuje się w ginekologii najlepiej w trójmieście. Tel. 328-32-38

Gość bumpy
to jest usd trzy lub cztero wymiarowe; jeśli kogos interesuje niech zajrzy na strone www.noworodek.pl i tam mozna obejrzeć zdjęcia płodu wykonane ta techniką.

Gość mumisia
bardzo dobre usg robi znany w całym trójmieście - podaje namiary:Dariusz Doering, dr med. Spec. ginekolog 80-890 Gdańsk, al. Grunwaldzka 212 tel. 341 29 79 usg jest w kolorze z przepływami w 18 tygodniu pieknie okreslił mi płec dzidzi - super było widac - koszt wizyty razem z nagarniem usg na kasete 100 zł (musisz miec swoja kasete) lkeraz rzeczowy odpowiada na wszytski epytania i zna sie na rzeczy dzidziusia przebada bardzo dokładnie Podobne i tez bardzo dobre usg i na podobnym sprzęcie (ona i Doering maja najlepszy sprzet w trójmiescie chyba) robi Małgorzata Świątkowska-Freund, ginekolog położnik80-462 Gdańsk, Burzyńskiego 6e lok.1a tel. 602 24 31 44 tez ma usg w kolorze i ma własnie funkcje 3d (czego Doering niema) a koszt takiego usg to z tego co słyszałam to 200 zł dlatego sobie odpusciłam i poszłam do Doeringa który jest na prawde świetnym diagnostom i nigdy nie myli sie w okreslaniu płci - ma nawet taka zasade ze jak sie pomyli po porodzie stawia koniak:) 3 d jest super - piekne fotki wychodza jednka kolezanka ktora byla moiwła ze włancza sie ta funkcje dosłownie na chwileczke ale warto ja jednka poki co nie decyduje sie szkoda mi tych 200 zł mam kolorowe fotki z wizyty u Doeringa i kasete video wiec póki oc mi wystarcza. Pozdrawiam

dziewczyny- a w którym tc najlepiej zrobić 3D. Bo słyszałam różne wersje. Dzięki z góry za odpowiedź. :)

Gość martax
USG 4D TO CHYBA RACZEJ NIE ISTNIEJE!!!

Gość cz
czesc jestem gupia

Gość maryla rodowicz
a ja z rodzeniem nie mam problemów bo jestem rodowicz

ja tez bylam u doeringa z synkiem 3 lata temu-nie mial wtedy kolorowego usg za to b szybko okreslil plec i sie nie pomylil, ogolnie bardzo mily chociaz rozne opinie o nim kraza.... z corka na usg 3d bylam w 25 tygodniu bo tak np w bydgoszczy u dr sarapa przyjmuja, za chiny nie chcieli szybciej mnie przyjac tak samo moja kolezanke :-/ nie wiem dlaczego z tego co czytalam i slyszalam to takie usg najlepiej robic w ok 20-22 tydzien bo mozna wiele wad wykluczyc i wszystko bardzo dobrze widac wlasnie w tych tygodniach

Gość danis
gdynia swissmed

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość MamaZosiaka
Bardzo odradzam gabinet dr Jarosława Olszewskiego. http://pro-femina.com/ Moja siostra wyszła po wizycie u tego lekarza kompletnie załamana. Mimo że jej ciąża przebiega zupełnie prawidłowo, namawiał ją do cesarki, bo "kobiety nie są stworzone do porodów" (sic!). Poza tym powiedział jej, że za dużo przytyła (nie trzeba być lekarzem, żeby widzieć, że nie - jest szczupła i tylko brzuszek ma jak trzeba), ponieważ "nauka ma co do tego jasność i w ciąży należy przybrać na wadze 10 kilogramów" (w sumie fascynujące, nie? Czemu akurat dokładnie 10?). Usg było słabej jakości, szybko zrobione, żeby nie powiedzieć "odwalone", siostra wymagała reanimacji psychicznej, a jej mąż, który też był na wizycie, mówił, że gburowatość i chamstwo takie, że nie wiedział, jak się zachować. Dlatego ostrzegamy, kogo można, bo po co mają się inne dziewczyny tak naciąć jak ona.

Gość medicover
wiem, ze robią w Medicoverze w Gdańsku i chyba Gdyni, kosztuje ok. 160zl. www.medicover.pl

Bardzo dobrym specjalistą jest dr Augustyniak, który przyjmuje w przychodni StarMed. Mogę podać dokładny adres: Gabinety przy Piecewskiej ul. Piecewskiej 25/6 80-288 Gdańsk tel: 58 322 32 32. To jest bardzo dobry specjalista, który przyjmuje również w Gdyni i Starogardzie Gdańskim

Jeśli chodzi o dr. Augustyniaka to jestem bardzo zadowolona. Widać, że zna się na rzeczy. Jedyny minus to to, że trochę się spóźnia. Jednak doktor świetnie zrekompensował swoje spóźnienie świetnie badając moją dzidzie :) Już jestem spokojna i warto wykonywać tego rodzaju USG. Polecam!

Gość gość
Z moich doświadczeń wynika, że najdokładniejsze USG o charakterze ginekologicznym robi www.marekdawicki.pl w Starogardzie Gdańskim. Wiem, że ginekolog poprawia wiele błędów po mniej doświadczonych kolegach. 28 lat doświadczenia, z tego co pamiętam. Wchodzisz, siadasz i od razu jest zaufanie :) Jednak mężczyzna ginekolog jest zawsze najlepszy. Tak jest u mnie. Chodziłam do różnych ginekologów, ale przy nim zostałam. Nawet przy mocno wyższych stawkach bym do niego dalej chodziła. Profesjonalizm się docenia.