Gość Arturek Napisano Marzec 15, 2005 Ludziska! ziomki i panienki ! prześlijcie mi na maila piosnke Da Luxe - "Groove Me" ona jest boska a nigdzie nie moge jej znalesc! jesli mi ktos przesle to slicznie podziekuje !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelinka1001 Napisano Marzec 16, 2005 Ludzie, ktos napisal (chyba w 2 notce), ze ta piosenka nazywa sie I Gotta do lub I got to do, to nie prawda, sciagnelam ja z mula i to nieprawda, wpisalam do wyszukiwarki Da lux i sciagnelam tą "fałszywą" piosenke z bloga na ktorym bylo bardzo duzo piosenek. Chcialam jeszcze poprawwic ( rowniez ta jedna z pierwszych notek, ta sama), że grupa liczy 2 facetow i kobiete, nie sa oni chyba z Holandi, a dziewczyna spiewajaca w zespole jest POLKĄ, i to mi sie tu nie zgadza. Nie wiem z kad ta osoba miala takie wiadomosci, bo nigdzie w necie nie mozna znalezsc wiecej wiadomosci na temat tego zespolu. Pozdrowionka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomekk190 Napisano Marzec 16, 2005 hey ma ktoś tą nutke z tej reklamy jeśli by sie znalazła tak dobra osoba o dobrym sercu to mogłaby przesłać mi tą nutke z góry thx papapapaap tomekk190@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szczepan Napisano Marzec 16, 2005 Jak byś cie mogli to mi też wskażcie gdzie jest ta prawdziwa piosnka bo ta podróba to taka srednia a ta to nawet spox jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pseudonimeczek Napisano Marzec 16, 2005 Jesli ktoś ma piosenkę z reklamy butów LASOCKI i klubu "Studnia" z serialu "Pierwsza Miłość" Da Lux "GROOVE ME" to prosze o bezwłoczny kontakt. Mój numer gg: 5481205. Bardzo prosze o przesłanie tej piosenki na moje gg, bo niestety, ale meila nie mam:P. Barzdo prosze i będę bardzo wdzięczna:P Jeśli to by było mozliwe to bym prosiła o przesłanie tej piosenki juz dzisiaj:D.Czekam!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pseudonimeczek Napisano Marzec 16, 2005 Jesli ktoś ma piosenkę z reklamy butów LASOCKI i klubu "Studnia" z serialu "Pierwsza Miłość" Da Lux "GROOVE ME" to prosze o bezwłoczny kontakt. Mój numer gg: 5481205. Bardzo prosze o przesłanie tej piosenki na moje gg, bo niestety, ale meila nie mam:P. Bardzo prosze i będę bardzo wdzięczna jak ją dostanę :P. Jeśli to było by mozliwe to bym prosiła o przesłanie tej piosenki juz dzisiaj:D.Czekam!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kendan Napisano Marzec 16, 2005 obie pioseneczki i to jako teledyski sa na oficjalnej stronce zespolu:) http://www.da-luxe.com/ pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bimber87 Napisano Marzec 16, 2005 gdzie podziała sie ta osoba co rozsyłała na e-maila ta piosenke Grovve me ???????? odezwij sie na e-maila lub przesi ta piosenke wkoncu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Goget Napisano Marzec 16, 2005 Cześć wszystkim piosenka odnaleziona.Wielkie podziekowania dla Dominiki,która wysłała mi link do teledysku (http://www.da-luxe.com/daluxe/video/clip1.zip ).Ściągnąłem ściężkę dźwiękową do formatu mp3 i teraz każdy może sobie posłuchać tej piosenki przez winampa.Nie chcę mi się wysyłać każdemu z osobna więc jak ktoś chciałby ją sobie ściągnąć to wrzuciłem ją na pocztę. Tutaj instrukcja co trzeba zrobić : 1.Wejść na stronę www.tlen.pl 2.Kliknąć na ikonke poczty znajdującą się na samej górze z podpisem E-mail 1 GB 3.Zalogować się poprzez wpisanie : l login : daluxe hasło : groove 4.Wejść na skrzynkę odbiorczą i wejść do wiadomości Goget - Da Luxe - Groove Me (kliknij na Goget :) 5.Na dole powinien być załącznik wystarczy kliknąć prawym przyciskiem myszy i dać "zapisz element docelowy jako" Powinno się szybko ściągnąć Na poczcie jest jeszcze utwór Amuka - Appreciate Me - dla mnie jest boski :) (ściągnąć można w podobny sposób :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WOJOWNICY Napisano Marzec 17, 2005 Odtrzymaliśmy ten link. Cieszy nas odzew na wyprodukowane przez nas teledyski grupy Da Luxe oraz reklamy Lasocki. Informujemy że utory noszą tytuły : a) I gotta do b) groove me Od kwietnia 2005 roku płyta Da Luxe "LASCOKI MUSIC" będzie dołączana do każdego zakupu butów LASOCKI w firmowych salonach CCC. Płyta będzie zawierała 5 utowrów, w tym obydwa przeboje z reklamy. Na poczatku lata ukaże sie album Da Luxe "Love and Hate" opatrzony znakiem jakości LASOCKI MUSIC. Za tydzień na kanale MTV ukaże się teledyk Groove Me. Obiecuje że pojawi się także na www.wojownicy.com.pl Agencja Reklamowa WOJOWNICY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelinka1001 Napisano Marzec 17, 2005 dzieki za przyslanie tej SUPER piosenki na poczte!!!!!!!!!! dzieki dzieki, dzieki!!!!!!! pozdrowienia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania_a Napisano Marzec 17, 2005 Hej kofani!!!! Dziki dominice wszyscy mamy ta pisoenke!! ;) Buziaczki dla niej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lasocki Napisano Marzec 17, 2005 niech ktos mi przesle ta piosenke Da Luxe - Groove Me email-kojka@buziaczek.pl z góry dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do Gogeta Napisano Marzec 18, 2005 Goget dzieki za pisoenke, spoko pomysl z ta poczta :) Ta muza Amuki bardzo mi sie spodobala, znasz cos w podobnym klimacie? Podaj jakies tytuly, autorow, cobym mogl soebie sciagnac z ktoregos p2p :P Dzieki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noner Napisano Marzec 18, 2005 Da Luxe bedzie w niedziele wielkanocna w stratosferze TVP1 o 15.50!!!!!!W tv leci juz reklama.Pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelinka1001 Napisano Marzec 18, 2005 DA LUX TO NAJ......FAJNIEJSZY ZESPÓŁ NA ŚWIECIE! MUSZE SOBIE KUPIC BUTY W CCC, ale niewiem czy to prawda z tą płytą. Jezeli TAK to wykupuje cały sklep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BetPlanet.net Napisano Marzec 18, 2005 GOGET dzięki za kawałek , miłego weekendu Pozdro ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Goget Napisano Marzec 18, 2005 Drobiazg betplanet... gościom po fachu trzeba pomagać (chodzi o bukmacherke :) Widze,że dalej padają prośby o wysłanie utworu mimo,że umieściłem wyżej sposób w jaki można sobie ściągnąc samemu.Sam już tą piosenke wyslałem do 60 osób ale wykażcie odrobinę onicjatywy :). Tutaj jeszcze raz co wystarczy zrobić,żeby tą piosenkę dostać : 1.Wejść na stronę www.o2.pl 2.Kliknąć na ikonke poczty znajdującą się na samej górze z podpisem E-mail 1 GB 3.Zalogować się poprzez wpisanie : login : daluxe hasło : groove 4.Wejść na skrzynkę odbiorczą i wejść do wiadomości Goget - Da Luxe - Groove Me (kliknij na Goget 5.Na dole powinien być załącznik wystarczy kliknąć prawym przyciskiem myszy i dać "zapisz element docelowy jako" Powinno się szybko ściągnąć Na poczcie jest jeszcze utwór Amuka - Appreciate Me - dla mnie jest boski (ściągnąć można w podobny sposób) plus Michal Lazar - He's Mine i Bomfunk - Hypnotic może co jakiś czas będę tam rzucał inne utwory :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nekael Napisano Marzec 18, 2005 Goget dzięki! Już zwatpilam, jak wchodzialm tutaj i ciagle czytalam 'przeslijcie mi na maial' bla bla bla :) I wchodze w poczte usuwam maile z kafeterii i patrze, 'groove me - da-luxe' Nawet mi sie pomysllao ze to wirek i sie wachala czy sciagnac :D ale sie przelamalam i.... Jestem najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi... Naprawde dzieki... Bo mialam dzisiaj takiego dola, a Ty mnie tak poratowales z opresji :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Goget Napisano Marzec 19, 2005 Eh drobiazg ciesze się,że mogłem pomóc :) a co do tej najszczęśliwszej jednostki ludzkiej na naszej planecie to smiałbym polemizować bo wczoraj GKS Tychy został mistrzem kraju w hokeju na lodzie :) coś niesamowitego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Optymistka Napisano Marzec 19, 2005 NA kazie juz jest - wpiszcie groove me, zaznaczcie ze szukacie tytulu i juz. Co prawda plik jest maly, ale juz go mam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waldeczek201 Napisano Marzec 19, 2005 Ludzie ja juz mam ten nowy kawalek od dawna.Wykonawca Da Lux - groove me!!!!!!Mam go!!Jak ktos chce to piszcie na gg: 4588498. A i na emaile nie odpowiadam tak ze piszcie tylko na gg!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Masters Napisano Marzec 20, 2005 Ma ktoś utwór Da Luxe-I gotta go?? Prosze prześlijcie Mi go na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dymek Napisano Marzec 20, 2005 kto mi wysle piosenke z reklamu butów szukalem po nesie i po programach p2p i dupa nigdzie nie ma.jak cos z góry dzieki dymek26@neostrada.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafcio Napisano Marzec 21, 2005 mam wielka prosbe - czy ktos mogłby przesłac mi pioseneczke z tej reklamy na maila?? bede bardzo ale to bardzo wdzieczny !! micromaniak@interdom.net.pl Z góry dziekuje!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafcio Napisano Marzec 21, 2005 Dziekuje wszystki co mi wysłali ta piosenke :) nie wiedzialem ze to tak szybko bedzie :) dzięki jeszcze raz :) POZDRAWIAM!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EWELINKA1001 Napisano Marzec 22, 2005 OGLĄDALIŚCIE STRATOSFERE?? LUDZIE TO BYŁO SUPER, TYLKO SZKODA ŻE TYLKO 2 PIOSENKI!!!!!! ;( ALE ZAWSZE COŚ I GOTTA DO & LOVE AND HATE TO PIOSENKI KTÓRE TAM ZAŚPIEWALI, MAŁY WYWIADZIK JESZCZE NIKOMU NIE ZASZKODZIŁ, BYŁO EKSTRA, CHCIAŁABYM BYC NA MIEJSCU TAMTEJ WIDOWNI!!!!!! SORY ŻE PISZE Z CAPSLOCKIEM ALE TO JEST TAKIE ŻE NO NIE DA SIE WYTRZYMAĆ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bel Napisano Marzec 22, 2005 bel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pati84 Napisano Marzec 22, 2005 hej czy ktos moze mi przeslac piosenke da luxe groove me? bede bardzo wdzieczna buziaki pa pati@srem.info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daluxefan Napisano Marzec 23, 2005 je|eli podoba wam si muza DA LUXE to czemu nie odwiedzicie ich strony, tam jest tego wiecej , muza, foty, teledyski do sciagnicia www.da-luxe.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach