Gość MaaRcinO Napisano Marzec 26, 2005 Posiadam utow Da Luxe - Groove Me jak cos to na gg 2191623 to wysle na mejal. PzDr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RAFCIO Napisano Marzec 26, 2005 hej!! chcialem prosic GOGETA aby udostepnil tą piosenke "groove me" na poczcie!!!dzieki z góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chrostek Napisano Marzec 26, 2005 kurcze ja nie moge tego dorwac jak ktos to ma to niech mi na @ pzresle, dzieki z gory :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Goget Napisano Marzec 27, 2005 Eh o2 wyczaiło wałek i skasowało konto gdzie wrzucałem wam muze :) jak ktoś jeszcze chce piosenkę Da Luxe - Groove Me na meila to zostawiajcie adresy meilowe. Pozdrawiam - Wesołych Świąt - Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaneta Napisano Marzec 27, 2005 Proszę Was prześlijcie mi piosenkę Da Luxe-Groove Me, bo za żadne skarby nie chce się ściągnąć :( zanetka88@buziaczek.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adamek Napisano Marzec 27, 2005 na www.da-luxe.com jest dział DOWNLOAD I TAM SA TE PIOSENKI!! POZDRAWIAM JAK COS TO PISAC NA GG 7773620 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yves Napisano Marzec 27, 2005 kurcze nie moge ściągnąć tych piosenek z ich stronki więc jeżeli ktos mógłby mi wysłać "groove me" i "i gotta do" to z góry dziekuję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Freon Napisano Marzec 28, 2005 Na bearshare jest "I gotta do" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasio Napisano Marzec 28, 2005 Jak ktoś chce piosenkę z reklamy butów lasockiego "groove me" to niech poda mi adres e-mail na gg:3946182 to mu prześlę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jasioooo0 Napisano Marzec 28, 2005 Jak ktoś chce piosenkę z tej reklamy groove me to niech pisze na gg: 3946182 i poda @ to mu wysle...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pawlu Napisano Marzec 28, 2005 Alo chciałbym wejśc na tą poczte ale nie zgadzają mi sie dane co z tym jest?? Wysłałby mi ktos tą piosenke byłbym wdzieczny :) groove me nanana nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kuruś Napisano Marzec 29, 2005 groove me tytulpiosenki z reklamy lasockiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wąski Napisano Marzec 29, 2005 http://reklamy.tv/znane.php zamiast pier...olić przez tydzien zastanawiajac sie jaki ta piosenka ma tytuł wejdzcie lepiej na ta strone tam jest dobra wyszukiwarka gdzie mozna znaleśc muzyke prawie z karzdej reklamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wąski Napisano Marzec 29, 2005 http://reklamy.tv/znane.php zamiast pier...olić przez tydzien zastanawiajac sie jaki ta piosenka ma tytuł wejdzcie lepiej na ta strone tam jest dobra wyszukiwarka gdzie mozna znaleśc muzyke prawie z karzdej reklamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylwek Napisano Marzec 30, 2005 tu macie ta piosenke ---> http://www.dreier.com.pl/mp3/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania_159869 Napisano Marzec 31, 2005 Kto ma text piosenki??? Bo nigdzie nie moge znalesc?? Jesli ktos ma moglby go wrzucic tutaj??Prosze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieczarna 0 Napisano Kwiecień 1, 2005 prosze przesl;ijcie mi ta pioseneczke:) ulciia@wp.pl z góry dziekuje bardzooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mirunia87 Napisano Kwiecień 1, 2005 baaaaaaaardzo bym prosila niech mi ktos przysle piosenke groove me na emaila.plisssssssss:(z gory dziekuje osobie ktora sie zlituje nademna :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mirunia87 Napisano Kwiecień 2, 2005 bardzo dziekuje sexy-jolusia za e maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alan Napisano Kwiecień 3, 2005 Jeżeli moge prosiłbym o teledysk:) ! szukałem wszędzie na ich oficjalnej str. dz sie obejrzeć tylko 1 (i gotta do)(ale nic nie chce sie ściągńąć)!prosiłbym albo o przesłanie mi teledysku (I gotta do lub groove me) lub podanie str.z której na 100% da sie śćiągnąć teledysk! mój login to: alan_93@op.pl z góry dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alis Napisano Kwiecień 5, 2005 moze mi ktos przeslac piosenke z reklamy lasockiego groove me alusia1993@autograf.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alis Napisano Kwiecień 5, 2005 i jak byscie mieli tekst to groove me to mozecie gdzies tu wsadzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hesperia Napisano Kwiecień 14, 2005 Bardzo proszę o przysłanie mi pioseneczek "groove me" i "I gotta do", jeśli ktoś ma, bo nigdzie nie mogę ich znaleźć, a strasznie mi zależy. mój mailik: hesperia12@wp.pl buźkaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rokie Napisano Kwiecień 15, 2005 http://rokie.pop.e-wro.pl/grooveme.mp3 w slabej jakosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_KaRi_ 0 Napisano Kwiecień 15, 2005 jak ktos ma moýe tekst piosenki \"Groove me\" albo wie gdzie jest to piszcie : 6968195 :)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ziomek Napisano Kwiecień 15, 2005 Naprawde to piosenka De Lux jak nie to napisz na moja poczte patryk997@vp.pl nara ziomki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arek11111111 Napisano Kwiecień 16, 2005 Poprosze rowniez da luxe - groove me. Dziekuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekuś Napisano Kwiecień 16, 2005 MAM TE DWIE PIOSENKI Z LASOCKI WIĘĆ JAK BY KTOŚ CHCIAŁ TO NIECH NAPISZE CZEKO_NT@BUZIACZE.PL !! POZDRO =)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Robi Napisano Kwiecień 18, 2005 Wysle mi ktos ta piosenke. PLEACE !!!! Z gory dziekuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rosehavethrons Napisano Kwiecień 18, 2005 bardzo bym prosiła o przesłanie mi wszystkich piosenek zespolu da lux jakie posiadacie,,,bede bardzo wdzieczna z gory dziekuje...izakorzeniecka@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach