Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba Was rozumiem....

Czy jestem w ciąży??? Nie wiesz - wstąp.

Polecane posty

Gość zenia
GOSIU Ten lek o ktory pytalas jest na przyspieszenie miesiaczki jest to hormon ale dziala on rowniez antykoncepcyjnie.Ale jesli jestes w ciazy to moze on zaszkodzic dziecku wiec zastanow sie co zrobic!

Gość zenia
GOSIU Ten lek o ktory pytalas jest na przyspieszenie miesiaczki jest to hormon ale dziala on rowniez antykoncepcyjnie.Ale jesli jestes w ciazy to moze on zaszkodzic dziecku wiec zastanow sie co zrobic!

Gość potrzebuje pomocy
cześć mój problem polega na tym że po 12 dniach od ostatniego stosunku miałam dostac okres i go nie dostałam... zawsze był regularny.. minął ju z prawie miesiąc od tego czasu a ja dalej nie mam miesiączki. boje sie że mogliśmy wpaść ( co prawda biore pigułki ale często zapominam o stałej porze i różnice czasu wahają sie o kilka godzin). robiłam test ciążowy po kilku dniach od dnia kiedy powinien wystąpić okres i wynik był negatywny, słyszałam że wyniki testów mogą być mylne więc po 2 dniach zrobiłam kolejny i wynik tez był negatywny. czy to możliwe żebym była w ciąży? rozmawiałam z lekarzem przez tel powiedział że trzeba zrobić badanie ginekologiczne aby wykluczyc ale czy myslicie że dwa testy mogly pokazać mylnie?? czytałam tutaj Wasze wypowiedzi i ponoć najlepiej zrobić test w dniu kiedy powinna wystapić miesiączka ja zrobiłam to w inny dzień. czy dwa testy mogły się mylić????????? prosze o pomoc...........

Gość potrzebuje pomocy
cześć mój problem polega na tym że po 12 dniach od ostatniego stosunku miałam dostac okres i go nie dostałam... zawsze był regularny.. minął ju z prawie miesiąc od tego czasu a ja dalej nie mam miesiączki. boje sie że mogliśmy wpaść ( co prawda biore pigułki ale często zapominam o stałej porze i różnice czasu wahają sie o kilka godzin). robiłam test ciążowy po kilku dniach od dnia kiedy powinien wystąpić okres i wynik był negatywny, słyszałam że wyniki testów mogą być mylne więc po 2 dniach zrobiłam kolejny i wynik tez był negatywny. czy to możliwe żebym była w ciąży? rozmawiałam z lekarzem przez tel powiedział że trzeba zrobić badanie ginekologiczne aby wykluczyc ale czy myslicie że dwa testy mogly pokazać mylnie?? czytałam tutaj Wasze wypowiedzi i ponoć najlepiej zrobić test w dniu kiedy powinna wystapić miesiączka ja zrobiłam to w inny dzień. czy dwa testy mogły się mylić????????? prosze o pomoc...........

Gość potrzebuje pomocy

Gość mam pytanko
mam pytanie czy jezeli pieszcze członka swojego partnera i do wytrysku na poczatku nie dochodzi ale on jest taki mokrawy na poczatku to czy w tej wydzielinie znajduje sie sperma bo nie wiem

Gość .......
sperma to moze nie, ale plemniki tak :-D

Gość mam pytanko
a jeszcze jedno jezli facet mnie dotykał ale nie wjechał we mnie palcem a dotykał szybciej swojego członka to jest mozliwośc zajscia w ciąże? acha dodam jeszcze ze do wytrysku nie doszło ale pisałyscie ze tej wydzielinie sa plemniki wiec pyatm

Gość looli
Ja też poproszę o radę. :) Otóż w tym miesiącu mieliśmy z ukochanym WIELKIEGO pecha. :) Dwa razy pękała nam prezerwatywa i wszystko co nie powinno znalazło sie we mnie. Obydwa razy w czasie moich dni płodnych. Pigułek nie biorę. Okres mam dostac za tydzien. Wynalazłam w aptece jakis test ciążowy, który wykrywa ciążę już 6 dni po zapłodnieniu. Ale nie zrobiłam go rano tego 6 dnia od stosunku tylko 5 dnia wieczorem. I był oczywieście NEGATYWNY... :) Nie wiem czy dlatego, ze za wczesnie czy dlatego, że ciąży brak. Sęk w tym, że obecnie mam dni niepłodne a temperatuka wynosi 37,4 stopnie. Bardzo dobrze znam swój organizm. A według swego cyklu mogłabym ustawiac zegarek wiec nie wiem co sie dzieje (zawsze temperatura w dni niepłodne wynosi u mnie 36,7). Poza tym NIGDY nie bolą mnie piersi. Do tej pory nie znałam tego bólu. A teraz to poprostu nie mogę sie do nich dotknąć. Są bardzo obrzmiałe (jakby spuchnięte) i twarde jak skała. Jakby w środku była wielka boląca gula. Poza tym czuję różnicę nawet jak nie dotykam piersi. Tak jakby "kręcą" jak kości przy zmianie pogody. Wiem, że to głupie porówananie ale to coś jak ból reumatyczny. Proszę nie zwalać tego na autosugestię. Nie wmawiam sobie mdłości ani zachcianek. Chciałabym się dowiedzieć czy w przypadku rozwijającej sie ciąży temperatura rzeczywiście jest podniesiona i czy ból piersi który opisałam pasuje do tego jaki sie ma w ciąży. Z góry dziekuję.

Gość O.D.Ś.W.I.E.R.Z.A.M.

Gość looli
Nikt mi nie pomoże?? Bardzo proszę choc o małą radę.

Gość do loli
szczerze mowiac to nie wiem:)...ale skoro masz taka temp..ktora i tak ejst wysoka,bola cie piersi,not ot mysle ze okres powinnas dostac.teraz mozesz czekac tylko na nagly spadek temp,ktory jak dobrze wiesz zapowiada nadejscie miesiaczki.bol piersi o ktorym wspomnialas,mogl sie teraz pojawic(to tez tyczy sie wyzszej temp),wieksza iloscia progesteronu.moze poprostu idz do ginekologa,lub zrob badania hormonalne.lekarz cie zbada i wykluczy ciaze.mi sie wydaje ze okres dostaniesz.

Gość looli
up

Gość looli
up

Gość looli
up

Gość Dorcia1979
Witam. Tak naprawdę chyba jestem inna niż Wy wszystkie. Chciałabym być bardzo w ciąży, chciałabym dać dziecko mojemu kochanemu facetowi. I z niecierpliwością obserwuje wszystkie sygnały które puszcza mi mój organizm. A mianowicie - dwa tygodnie spóźnia mi się okres, chociaż do tej pory był bardzo regularny, zazwyczaj dostawałam systematycznie w tym samym dniu, lub dzień przed. A teraz ostatni okres miałam 22 listopada. Jak tylko spóźnienie wynosiło 1 dzień już zrobiłam test - wyszedł negatywnie, następnego dnia również znowu negatywnie. A teraz okresu nadal nie mam, nie robię również testu. Chciałabym być pewna, że to juz ciąza. Zaczęły mi się pojawiac jakieś zawroty głowy, czuję bóle w dole brzucha, tak jak na okres (czuję już od tygodnia) i czasami czuję jakieś mrowienie w piersiach. Czy to jest to? Chciałabym być w ciąży. Jutro idę do lekarza, mam nadzieję, że usłyszę to co chciałabym usłyszeć. Pozdrawiam wszystkie kobietki...

Gość Dorcia1979
Witam. Tak naprawdę chyba jestem inna niż Wy wszystkie. Chciałabym być bardzo w ciąży, chciałabym dać dziecko mojemu kochanemu facetowi. I z niecierpliwością obserwuje wszystkie sygnały które puszcza mi mój organizm. A mianowicie - dwa tygodnie spóźnia mi się okres, chociaż do tej pory był bardzo regularny, zazwyczaj dostawałam systematycznie w tym samym dniu, lub dzień przed. A teraz ostatni okres miałam 22 listopada. Jak tylko spóźnienie wynosiło 1 dzień już zrobiłam test - wyszedł negatywnie, następnego dnia również znowu negatywnie. A teraz okresu nadal nie mam, nie robię również testu. Chciałabym być pewna, że to juz ciąza. Zaczęły mi się pojawiac jakieś zawroty głowy, czuję bóle w dole brzucha, tak jak na okres (czuję już od tygodnia) i czasami czuję jakieś mrowienie w piersiach. Czy to jest to? Chciałabym być w ciąży. Jutro idę do lekarza, mam nadzieję, że usłyszę to co chciałabym usłyszeć. Pozdrawiam wszystkie kobietki...

Gość Dorcia1979

Gość czaaarnaa
Hej Mam takie pytanie, jak kazdy wie na poczatku przyjmowania tabletek moga wystapic np.plamienia itp., a wiec ile opakowan mozna uznac za pierwsze? 2-3? Jestem po 4 opakowaniu tabletek jeanine i zamiast okresu mialam 2dniowe plamienie. Slyszalam, ze czasem dziewczyny maja taki okres, ale to chyba dziwne. Tabletki przyjmowalam stale o tej samej porze i o zadnej nie zapomnialam, zastanawiam sie czy moge byc.......... w ciazy?

Gość czaaarnaa
Hej Mam takie pytanie, jak kazdy wie na poczatku przyjmowania tabletek moga wystapic np.plamienia itp., a wiec ile opakowan mozna uznac za pierwsze? 2-3? Jestem po 4 opakowaniu tabletek jeanine i zamiast okresu mialam 2dniowe plamienie. Slyszalam, ze czasem dziewczyny maja taki okres, ale to chyba dziwne. Tabletki przyjmowalam stale o tej samej porze i o zadnej nie zapomnialam, zastanawiam sie czy moge byc.......... w ciazy?

Gość Malutka*
Witam! Mam takie malutkie pytanko.Może ktoś mi na nie odpowie.Jestem już cała skołowana.Uzyskałam na to moje pytanko wiele odpowiedzi ale każda się różni.Może od was się czegoś dowiem.Niedawno kochałam się z moim facetem bez zabezpieczenia w 4 dzień okresu.Czy mogę być w ciąży?? Dodam że okres mam średnio co 30 dni.Ostatnio miałam 27 dni. Z góry dziękuję za jakieś odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość Malutka*
Witam! Mam takie malutkie pytanko.Może ktoś mi na nie odpowie.Jestem już cała skołowana.Uzyskałam na to moje pytanko wiele odpowiedzi ale każda się różni.Może od was się czegoś dowiem.Niedawno kochałam się z moim facetem bez zabezpieczenia w 4 dzień okresu.Facet nie zdążył wyskoczyć w porę.Czy mogę być w ciąży?? Dodam że okres mam średnio co 30 dni.Ostatnio miałam 27 dni. Z góry dziękuję za jakieś odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość jak wszyscy to wszyscy
mam bialy gesty sluz,tzn tera juz nie mam,ale przez caly cykl tak,temp mialam bardzo niska,i ten dziwny sluz,dzisiaj mam 20 dzien cyklu i ten sluz jakby zamarl i jest lekko zoltwy i suchy. chodzi mi o to czy moge byc w ciazy czy nie??co oznaczakl ten bialy sluz??nie mialam sluzu typowo plodnego.troche sie boje.zwlaszcza ze wczesniej, w poprzednim cyklu kochalam sie 21 dniu wydalwalo mi sie ze byl pewny.dostalam okres.a ten cykl i takie dziwne rzeczy,co sie dzieje??prosze POMOCY!!!!!!!

Gość AgaW26mp
zrobiłam test ciążowy po siedmiu dniach po stosunku i wyszedł negatywnie.Nastepny zrobiłam 7 dni pozniej czyli 14 dzien po stosunku wyszedł tak samo.Ale okresu jeszcze nie dostałam!i spóżnia mi sie 2 dni.Czy znowu muszę go powtórzyć?

Gość a jezeli ja
cykl mam 30-33 dniowy kochałam sie z mezem w 8 dniu cyklu mam szanse byc w ciązy. bardzo bym chciała. teraz na 100% mam dni płodne wiec bedziemy próbowac. pozdrawiam

Gość Kwitek
Do AgaW26mp-nie przejmuj sie 2 dni to zadne spoznienie,mi sie ostatnio okres spoznial 5 dni ,zrobilam test(wynik nagatywny) i po 3 godzinach dostalam okres.Moze opoznienie Twojego okresu jest spowodowane jakims stresem???????Nie przejmuj sie!!!!!!!!3mam kciuki!!!!

Gość to terasz ja
jestem dziweica, ale jakos w swieta cos sie stasło pod wpływem narkotyku mi dosypanego nie wiem co sie ze mna działo przez około 4 godz. Sladow stosunku nie było to znaczy na majtkach na niczym zreszta nic nie pamietam. Tydzien po tym zdarzeniu dostałam normalnie krwawienie. Acha biore diane35 na cere od ponad roku. czy jest mozliwe ze moge byc w ciazy. nadal sie boje mimo tej miesiaczki, bo jakos dziwnie sie czuje ... bole brrzucha itp. zaznaczam ze nie wiem czy doszło do jakiegokolwiek zblizenia bo nie pamietam co sie działo ze mna przez 4 godz . testu nie zrobie bo sie panicznie boje wyniku

Boże dziewczyno w jakimTy świecie żyjesz, w jakim towarzystwie obracasz, w święta? narkotyk dosypany? Chyba coś tu ściemniasz?! Gdybyś była taka niewinna to od razu zrobiłabyś test i zgłosiłabyś się do lekarza. coś masz na sumieniu wydaje mi się -aż takie niewiniątko to ty nie jesteś, ale nie mi to oceniać. Zrób test i lepiej zgłoś się do lekarza - nie tylko od ciała!I nie pomyśl, że to są złośliwe uwagi. pozdrawiam i szanuj się dziewczyno!

Gość to teraz ja
niewiniatkiem nie jestem ale szanuje sie i jak mnie nie znasz to nie obrazaj. Po pierwsze byłam na imprezie gdzie jest ponad 3 tysiace ludzi , a to ze poznałam kogos z kim chciałam wypic piwo to nie jest złe.. moze zbyt ufam ludzia ale nie wazne nie chce sie tłumaczyc .... A towarzystwo mam dobre i niestety wbrew twojej opini sznuje sie bardziej niz myslisz.... eh..... a moze i głupia jestem to nic ci do tego, chciałam tylko porade jak nie miałas ochoty to moglas nie pisac