Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emiliaa

Dobry położnik - ciąża bliźniacza - Warszawa

Polecane posty

Gość Emiliaa

Dziewczyny! Potrzebuję namiary na dobrego lekarza ginekologa położnika na terenie Warszawy, najlepiej, jeśli byłby on specjalistą ciąż bliźniaczych :) To dla mnie bardzo ważne! Dziękuję i pozdrawiam :)

Moja dobra znajoma mieszka w warszawie i ma 3.5 letnie bliżniaki.Jak oddzwoni to podam ci namiar na fajnego lekarza

na Kasprzaka prof. Bogdan Chazan prowadzil dwie moje ciaze, mimo ze nieblizniacze to moge go Tobie polecic. Instytut Matki i Dziecka , Kasprzaka a okazalo sie ze telefonu przy sobie nie mam:( ale na pewno latwo go znajdziesz jesli bedziesz chciala to tez podam gdzie ten lekarz prywatnie przyjmuje

Gość Emiliaa
Dziękuję Wam bardzo! Jeśli ktoś miałby jeszcze jakieś namiary, to proszę o wpis. bolaja -> masz może nazwisko tego lekarza? isa -> dziękuję za info :) jeśli możesz, to ja chętnie spiszę sobie też ten drugi adres :) dziękuję Wam bardzo, IMiDZ bardzo by mi odpowiadał :)

Gość to smutne

Gość Emiliaa
nie wiem, kto dał ten wpis powyżej :0 podnoszę, może któraś z Was ma jeszcze jakieś namiary na takiego lekarza :)

HEJ! I ja mam cudowną doktorkę... z Żelaznej ( dr Muszyńska ), prowadziła obie moje ciąże! To jest lekarz na dobre i na złe... Jak miałam problem z drugą ciążą, to gdyby nie Ona, to nie wiem co bym zrobiła. Postawiła mnie na nogi i zajęła się jak ktoś naprawdę bliski (a jednak chyba trzeba także pomyśleć co by było gdyby...). HA HA HA, a do tego po porodzie na wizytę kontrolną przychodzi się ze zdjęciem pociechy!

Gość Emiliaa
Socha -> dzięki wielkie!, dr Muszyńską (Elżbietę) wymienia się także na forum gazety.pl, oprócz św.Zofii przyjmuje też gdzieś na Śniadeckich, tyle wiem...

Gość Kayka
Polecam dr Obłocką z Inflanckiej. Zastępca ordynatora i naprawdę kochany i ciepły człowiek !!!!!

dr. E. Muszyńska (...mam nadzieję, że nie bedzie miała nic przeciwko temu ?) przyjmuje na ul. Śniadeckich 12/16 m.12 w poniedziałki i piątki po południu tel. 621 43 19

Sooooorry!.. Dr Muszayńska przyjmuje w poniedziałki i środy!

Gość Martusia1982.12
Isa, możesz podać te namiary na praktykę prywatną dra Chazana. Z góry dziękuję

Gość olexia72
ja polecam dr. Jacka Zakrzewskiego, przyjmuje na woli obol szpitala wolskiego. Strona jego gabinetu: www.gabinet-ginekologiczny.pl

Gość twoja polozna
Szkoła Rodzenia w Twoim DOMU !!! Warszawa!!! -przygotowanie do porodu oraz opieki nad noworodkiem -sama ustalasz grafik spotkań (dostepnosc 7dni/tyg 24h/dob) -konkurencyjna cena w stosunku do Szkól Rodzenia -bez wychodzenia z domu - Położna przyjezdza do domu klienta (na terenie Warszawy) -masz ciężarną koleżanke/siostre ? - zniżki na spotkania w grupie -nauka praktycznych umiejętnosci, tanio, profesjonalnie !!!! wiecej informacji pod adresem: twoja.polozna@onet.pl

Gość pani Alicja
a co zrobisz położna jeśli nastąpią komplikacje przy porodzie? Komu dasz pierwszemu umrzeć: matce czy dziecku? Bo karetka może nie zdążyć dojechać na czas :O

Gość hankka_
Up up kochane możecie teraz polecić jakiegoś dobrego ginekologa-położnika?? To pilne, ja i dzidzi będziemy wdzięczni

Gość Gajuśś
Możesz spróbować u dra Berbeki w Rehabilis, prowadzi ciążę mojej siostry i chwali sobie. nie wiem jak z terminami u niego, to chyba już musisz się w tym rehabilisie dowiadywać

Gość jukitss
Z pierwszym dzieckiem jestem w ciąży aktualnie i pełną opiekę medyczną mam w City Clinic, czego bym nie potrzebowała to jest na miejscu bez jeżdżenia po mieście i rezerwowania wizyt w innych gabinetach. Oby tak to wyglądało do rozwiązania;))!