Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

camelia

LOGEST - dobry wybór?

Polecane posty

Do KAMCIA: Hej! Po to bierzesz tabletki, żeby móc się kochać do końca bez dodatkowych zabezpieczeń już od pierwszej tabletki (wziętej w pierwszym dniu miesiączki). Więc nie przejmuj się i korzystaj w pełni z tej formy antykoncepcji, bo naprawdę jest skuteczna. I nie ma innych opinii.:P Powodzenia!

Gość Apo
Do Cukiereczek: kurcze.. to faktycznie nie za fajnie wygladą, jesli to był pierwszy tydzień :/ no ale miejmy nadzieje, że wszystko będzie dobrze...

Gość Cukiereczek
No ja sie już strasznie martwie że przez takie coś sobie życie zmarnuje...tzn jestem młoda i nie myśle jeszcze o dziecku.Mam nadzieje że jakieś działanie jednak miały...może mniejsze ale zawsze. No i chyba pozostaje mi czekać i sie zadręczać jeszcze jakieś 2 tygodnie do przerwy...=o(

Gość Cukiereczek
Do Apo: ale dzięki że się ktoś zainteresował...tak sobie myśle że z tabletkami czy bez i tak zawsze jakieś problemy wynikają, chyba trzeba było poczekać do ślubu =o)

Gość Beza...
Ja dopioro zaczynam przygode z pigółkami.Dostałam RIGEVIDON od swojej lekarki czy ktoś to już miał??????????? Jak czytam ulotkę to jestem przerazona ale w zasadzie to na wszystkich tabletkach tak pisze ,ze stach je samemu brać :o Jesli któras to miała to prosze o opinię:)

Gość ojto dolinka
z ta mniejsza iloscia hormonow w Logescie...bo wlasnie na nie mam teraz recepte...a wczesniej bralam Microgynon,chyba mialy jednak wiecej hormonow...to jaki sens brania tablet z mniejsza dawka,jesli mozna przez to zajsc w ciaze?:0

Gość Apo
Do Cukiereczek: nie ma sprawy ;) a co do tabletek - działają w jakiś sopsób napewno. Ja zapomniałam 5 w pierwszym tygodniu i tego dnia kochałam się z moim lubym. Otabletce przypomniałam sobie dopiero rano następnego dnia. Ale wszytko poszło si. Albo mamy wielkie szczęscie, albo tabsy tak działają.. Piszę to, żeby Cie pocieszyć :)

Gość Gosiakos
Tanio sprzedam opakowanie logestu!!!gg 3157191

Gość Apo
Wiem, że to już było, ale napiszcie mi proszę jeszcze raz, jakie badania powinien mi zlecić gin, aby wiedzieć, ze wszystko jest ok i móc mi zapisać więcej opakowań.. Z góry dzieki!

kamcia dziwwczyny odp mi kiedy mozna sie juz bez zabiezpieczenia??

Gość ania20
JEST DOBRZE

Gość ania20
JA ZACZYNAM DOPIERO BRAC JAKIE SA SKUTKI

Gość Cukiereczek
Do Apo: Dzięki, to mnie pocieszyło bardziej też mam nadzieje że nam sie uda. Jeszcze ok 11 tabletek mi zostało, chyba sie zadręcze do tej przerwy =o( no ale podtrzymałaś mnie troche na duchu

Gość ola011
dziewczyny ja mam takie pytanko bo wzielam tabletke ( trzecia z opakowania)o godzinie 19:00 a wymiotowalam okolo godziny 2:00 czyli gdzies tak po 7 godzinach, a nastepna tabletke wzielam dopiero nastepnego dnia o 19:00 tak jak zawsze, czy jest jakies prawdopodobienstwo tego ze moge byc w ciazy, prosze odp i pozdrawiam Was wszystkie

Gość ola011
dziewczyny ja mam takie pytanko bo wzielam tabletke ( trzecia z opakowania)o godzinie 19a wymiotowalam okolo godziny 2 czyli gdzies tak po 7 godzinach, a nastepna tabletke wzielam dopiero nastepnego dnia o 19 tak jak zawsze, czy jest jakies prawdopodobienstwo tego ze moge byc w ciazy, prosze odp i pozdrawiam Was wszystkie

czesc Camelia jak narazie dzisiaj bedzie moja 5 tabletka czesto rano boli mnie głowa ale pozniej jest wszystko ok.slyszalam ze juz po 1 tabletce mozna normalnie wspolzyc al ja sie strasznie boje moj partner rowniez .Po juz 8 tabletce bede sie mogla normalnie kochac bez jakich kolwiek innych zabezpieczen? CAMELIA ODP jak oczywiscie mozesz paps:*:*

czesc Camelia jak narazie dzisiaj bedzie moja 5 tabletka czesto rano boli mnie głowa ale pozniej jest wszystko ok.slyszalam ze juz po 1 tabletce mozna normalnie wspolzyc al ja sie strasznie boje moj partner rowniez .Po juz 8 tabletce bede sie mogla normalnie kochac bez jakich kolwiek innych zabezpieczen? CAMELIA ODP jak oczywiscie mozesz paps:*:*

Logest jest dobrym lekiem anty. wg. mnie:)zażywam go juz 1,5 roku.Staram sie brać regularnie o wyznaczonej godzince ale....czasem, szczególnie teraz gdy sa wakacje, różnica w braniu wynosi 2-3 godzinki, ale jest lajt, nic sie nie dzieje, nie musze sie niczego obawiać. Jedyny NAJWIEKSZY MINUS tych tabletek to....ze kompletnie straciłam ochote na sex. Zauważyłam to ...po mniej więcej pół roku od zażywania logestu.To nie jest wina faceta, bo bardzo go kocham i on mnie równiez.Jestem ...ze tak sie wyraże mniej zyciowa. A zawsze byłam optymistyczna osóbka tak teraz troszke mi to zanikło.Jestem mniej czuła na bodźce zewnetrzne...Eh....facet na mnie czasem narzeka ze ciągle mi sie \\\"nie chce\\\" albo ze jestem zmęczona....a mi smutno:( no ale, cóż mam zrobic jak narazie nie chce miec dzieci, bo jestem za młoda(20lat) eh...takie życie! Pozdrawiam Was Dziewczyny!!

Logest jest dobrym lekiem anty. wg. mnie:)zażywam go juz 1,5 roku.Staram sie brać regularnie o wyznaczonej godzince ale....czasem, szczególnie teraz gdy sa wakacje, różnica w braniu wynosi 2-3 godzinki, ale jest lajt, nic sie nie dzieje, nie musze sie niczego obawiać. Jedyny NAJWIEKSZY MINUS tych tabletek to....ze kompletnie straciłam ochote na sex. Zauważyłam to ...po mniej więcej pół roku od zażywania logestu.To nie jest wina faceta, bo bardzo go kocham i on mnie równiez.Jestem ...ze tak sie wyraże mniej zyciowa. A zawsze byłam optymistyczna osóbka tak teraz troszke mi to zanikło.Jestem mniej czuła na bodźce zewnetrzne...Eh....facet na mnie czasem narzeka ze ciągle mi sie \\\"nie chce\\\" albo ze jestem zmęczona....a mi smutno:( no ale, cóż mam zrobic jak narazie nie chce miec dzieci, bo jestem za młoda(20lat) eh...takie życie! Pozdrawiam Was Dziewczyny!!

Gość Cukiereczek
Do Ola011: hej no moim zdaniem po 7 godzinach to sie już wszystko wchłonęło. Ja wymiotowałam po niecałych 4 i mam doła ale ty chyba nie masz powodu. tak mi sie zdaje...