Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

camelia

LOGEST - dobry wybór?

Polecane posty

Gość Martynnnkaa
CZesc dziewcyzny jestem po 4 tabletce i jak do tej pory nie mam zadnych objawow,zadnych plamien w pierwszy dzien mialam tylko delikatna biegunke. Okres mialam normalny a moze nawet troszke badziej obfity... czy to nroamlne ze nie mam zadnych objawow? czy tabletka napewno dziala? Biore loegst o godzinie 21 ale ost wzielam 2 razy o 21:15 poniewaz nie moglam wczesniej czy to na nic nie wływa ? prosze o odpowiedz:) to moje pierwsze tabletki...

Zna ktoś jakiś sposób na szybkie przybranie na wadze .... tylko nie piszcie zeby duzo jesć bo to robię i nic !!!!

Gość midzi
DO ANCI:domyslam sie jak sie czujesz.i nie pociesze cie chyba bo ty moze poprostu masz taka budowe ciała.spróbuj u dietetyka.to ze nie pomogło twojej kolezance nie znaczy ze nie pomoze tobie.próbuj różnych diet a nie szukaj diety cud.byc moze twoja waga zmieni sie dopiero po ciązy.

Gość midzi
DO żONATEGO 801:u niektórych kobiet libido znacznie spada podczas zażywania tabletek.radze szczera rozmowe i ewentualnie zmiane pigułek

Gość midzi
DO MARTYNNNKAA:kiedy ja zaczełam brac logest tez nie miałam żadnych objawów poprostu NIC mi sie nie działo i tak ma wiele kobiet.nic tylko sie cieszyc z własciwego doboru tabletek.nie masz sie czym martwic zapewniam cie

Gość Justynnnkaaaaa
to sa moje pierwsze tabletki :) po 4 tabletce kochalam sie i mialam lekkie krawienie ktore utrzymuje sie 2 dzien czy wszystko ok?... czy napewno zabezpiecozne jestesmy od 1 tableki :)? prosze o odpowiedz.. troszke się boję...

Gość MARTYNNNKAA
Midzi dziękuje za odpowiedz ;*

Gość midzi
DO JUSTYNNNKAAAAA:wiesz z tymi krawieniami to różnie bywa dla pewnosci radziłabym zapytac lekarza przy najblizszej okazji ale ja mysle ze to poprostu typowy objaw.zaserwowałas organizmowi dawke hormonówi on ci odpowiedział w ten sposób.co do zabespieczenia to słyszałam rózne wypowiedzi.ja po kazdej dłuzszej przerwie w łykaniu czekałam przynajmniej do połowy opakowania...tak dla świetego spokoju

Gość Justynnnkaaaaa
dziekuje za odpowiedz naszczescie krawienie juz prawie zanikło wiec to chyba nic takiego :)

Gość midzi
a ja zastanawiam sie czy nie wrócic do logestu ale chyba nie wróce bo zazywałam 6 lat a chciałabym miec kiedys dzieci...

Gość roxxxiiaa
a papierosy? nie to żebym była jakimś nałogowcem bo wypale góra 5 :)

Gość emiliaaa
odkad biore logest mam lekkie krwawienie czy to normalne? podbno tak? prosze o odpowiedz. buzka

Gość midzi
DO ROXXXIIAA:podobno ze nie powinno sie palic podczas zazywania ale ja paliłam i było ok.nie sugeruj sie mną. DO EMILIAAA:TAK TO NORMALNE

Gość klllaudiaa
a co jeśli dostanie się okres przed skonczeniem opakowania??

Gość midzi
przed skończeniem opakowania?????moze to krawienie tylko?nie ma takiej mozliwosci zeby dostac okres podczas zazywania tabletek bo dostaje sie tylko z odstawienie w czasie 7 dniowej przerwy.do lekarza let,s go!!

Ja dostałam delikatnego krwawienia w trakcie opakowania (ok. 10 tabletki) i od razu poszłam o lekarza. Okazało się pod wpływem silnego stresu lub gdy się zbyt intensywnie odchudzamy może się tak zdarzyć. Jednak to będzie tylko takie plamienie, kilka kropel i jak się zacznie w trakcie opakowania to trwa do końca tegoś opakowania, a potem można nie dostać krawanienia z odstawienia. Mnie samej jeden jedyny raz tak się zdarzyło po roku brania pigułek Logest, lekarz kazał brac nadal, przeczekać. Teraz jest ok. Pozdrawiam

Gość midzi
krawienie owszem ale nie normalny okres.ja nie wiem czy takie cos jest w ogole mozliwe

Gość Barbusia
Hejka!!! A więc tak byłam u lekarza i dał mi skierowanie na badanie USG brzucha. No i jestem już po tym badaniu wszystko jest w porządku co BARDZO mnie cieszy:):):) a co do tej zakrzepicy to powiedział że trzeba uważnie obserwować np nogi i piersi. Bo jesli nie ma objawów to nie ma potrzeby robić takich badań. Pozdrówka PAPATKI:)

Czesc wszystkim! Logescik jest super, bralam go przez 2 miesiace zgodnie z zaleceniami i okres mi wypadal punktualnie co do godziny, ale teraz zrobilam miesieczna przerwe bo moj chlopak wyjechal, czy wszytsko bedzie ok jeseli zaczne brac tabletki od razu na poczatku przyszlej miesiaczki?? Mam watpliowosci czy owulacja zostanie zatrzymana, nie moglam znalezc takiego pytania na forum wczesniej, jezeli juz bylo to przepraszam prosze o opdowiedz do konca miesiaca....pliiiisss

Gość midzi
ale przeciez nie oplaca sie robic miesiecznej przerwy.robi sie max raz do roku(ja w ciągu 6 lat miałam raptem dwie)odstawisz tabletki odblokuje ci sie przysadka a potem znowu bedziesz ją blokowac?to nie jest dobre dla organizmu.mozesz zaczac brac tabletki od przyszłego miesiaca spokojnie ale bedziesz musiala zaczynac wszystko od poczatku.to nie bedzie ciągłosc

Gość słodziutka17
hej :)) a dzisiaj wezme swoja ostanią tabletkie z pierwszego opakowania i jak do tej pory zadnych skutkow czuje się po nich świetnie :)) a jutro już trzeba leciec po następną recepte :)) pozdrawiam:*

Gość midzi
a ja przestalam zazywac logest pół roku temu bo chcemy miec dzidzie z moim P:)troche żałuje ze zazywalam bo nie wiem jak tam mój organizm po 6 letniej kuracji ale zazywalam zeby nie zajsc a teraz własnie chce i musze sobie porobic badania po tych całych tabletkach.hehe czlowiek pól zycia sie zabespiecza zeby nie zajsc a jak chce to nie moze

Gość po 6 latach po odstawieniu
tracę włosy.. :-O dziękuję tabletkom

Gość midzi
a mi nic sie nie dzieje po odstawieniu moze dlatego ze robiłam przerwy(dwie).ale w spolczuje dziewczynom ktore maja jakies skutki uboczne podczas brania i po odstawieniu

Gość midzi
a sorki on jednak nie chce dziecka ale tabletek i tak nie bede zazywac bo to za długo

hej dziewczyny mam do Was pytanko.... czy w czasie przyjmowania logestu przybralyscie na wadze? ja do tej pory bralam yasminelle, ale przytylam po nim prawie 10 kg!:( ( bardzo zatrzymywaly mi wode w organizmie) naszczesie jestem szczupla osoba wiec nie wygladam zle a nawet znajomi mowia ze lepiej ale jak sie zawsze milalo stala wage a tu nagle cos takiego..same rozumiecie:( no i teraz ginekolog przepisal mi logest- mam pewne obawy czy dalej nie bede tyla....

Gość
ja nie utyłam ani grama. jak już, to z naturalnych przyczyn (m.in. leżąc w szpitalu)

Gość kaaaaska
W poniedzialek wzielam ostania tabletke :)) z pierwszego opakowania dzisiaj jest moj drugi dzien pod odstawieniu czyli tabletke mam wziasc we wtorek tak??

Gość Justynkaaaaa
ejj dziewczyny masakra... w poniedzialek mam wziasc tabletke... bo skonczy mi sie 7-dniowa przerwa.. a nie ma recepty chcialam dzisiaj isc do mojego ginekolga ale jest na zwolnieniu do wtoru..!! innego nie ma... co robic!!??

Idz do prywatnego, ktory wypisze Ci recepte od reki .. tylko to bedzie kosztowac.. najlepiej idz do takiego gabinetu, ktory mimo wszystko ma umowe zNFZ, bo za recepte zapalcisz (przynajmniej ja placilam 20 zl) a w prywatnym bez umowy cena siega do 100 zl za sama recepte.