Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

camelia

LOGEST - dobry wybór?

Polecane posty

Gość brawinek
Poprzednio Logest produkował Schering a teraz Bayer. Biorąc opakowanie Bayera dostałam okresu w połowie cyklu a nie zapomniałam żadnej tabletki. Mój lekarz powiedział, że musiało dojść do jakiegoś wahnięcia, może maszyna nie podała hormonu do tabletki. W takiej sytuacji nie jest się chronionym. UWAŻAJCIE!!! Mój lekarz powiedział też, że jakaś tabletka (nazwy nie pamiętam) została wycofana w Szwajcarii bo było kilka zajść w ciążę.

Gość Gargula222
Mam pytanie. Dzisiaj został mi zapisany antybiotyk Augmentin. ZA 7 dni kończy mi się opakowanie Logestu i mam 7 dniową przerwę. Gdy rozpocznę nowe opakowanie Logestu jak długo antybiotyk bedzie jeszcze osłabiał działanie tab anty??

Gość Gargula222
Plamienia nie wystepują u każdej osoby wiec nie musisz się martwic. U mnie jeżeli występują to tylko z 3-5 dni.. i nie sa obfite. Może wystąpic jednak wydzielina koloru białego dosc gesta...

Gość o co chodzi ;-/
czesc dziewczyny, juz kiedys bylam na tym forum jak zaczynam brac logest. mam do was pytanie czy cos sie stanie jak przestalam brac z dnia na dzien pigulki ? niestety tak mi odwalalo po hormonach, ze postanowilam razem z moim chlopakiem je rzucic... prawdopodonie poranilam tez ciaze o ktorej nawet nie wiedzialam :-( chce zaczac stosowac plastry moze po nich bede normalan psychicznie , i zastanawia mnie jeszcze jedno jaka dluga przerwe ma zrobic ? moze ktoras z was miala podobne doswiadczenia to czekam na odpowiedz.

Gość melisa77
witam, odsprzedam 4 opakowania Logestu za cenę 100 zł + koszt przesyłki 8 zł czyli razem 108 zł. Koszt 1 opakow w aptece to 36 zł ( 4 op. 144zł). Tabletki zostały zakupione w zeszłym miesiącu, termin ważności do 2013, sprzedaję gdyż niestety nie moge ich brać a moja pani dr przepisała mi 6 opak, zużyłam 2 i muszę niestety zmienić tabletki a 4 opak zostały jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę o kontakt na maila gosienkap@poczta.onet.pl

Gość mloda9912
kupie pilnie logest bialystok prosze o kontakt moniaone19@wp.pl

Gość rena-chan
Witam, jestem w podbramkowej sytuacji, ponieważ mój lekarz wylądował na zwolnieniu. Kończą mi się tabletki, więc jeśli któraś z Was odstawiła Logest itp., oraz ma zbędne opakowanie proszę o kontakt rena-chan@o2.pl. Z góry bardzo ładnie dziękuję:)

Gość Gargula222
nawet jeśli twój lekarz jest na zwolnieniu inny lekarz ma prawo wystawic ci recepte. W twojej kartotece wpisane jest ze zazywasz takie tabletki i wystarczy sie z głoscic do przychodni. Ja tak przynajmniej miałam

Witam, sprzedam kilka listków Harmonetu (dokładny odpowiednik Logestu - można sprawdzić w internecie). Kontakt: olcia.k@o2.pl

Witam, sprzedam kilka listków Harmonetu (dokładny odpowiednik Logestu - można sprawdzić w internecie). Kontakt: olcia.k@o2.pl

Gość Magda3581
sprzedam logest 20 op. cena za sztukę 30zł cena za 10 sztuk - 500zł cena za 20 sztuk - 400zł

Gość aga9
Witam, chętnie odkupie logest lub recepty, gdyż musiałam wyjechać i jestem z dala od swojego ginekologa. GG 9525155

Gość aga9
Magdo3581, czy Twoje ogloszenie jest jeszcze aktualne? chetnie kupie tabletki . moje gg 9525155. Pozdrawiam.

Gość anitaapetita
Odsprzedam 5 op. logest! 35zł za opakowanie+ wysyłka. Zainteresowane Panie zapraszam: anitaapetita@wp.pl w temacie LOGEST

Gość m0tylekk
Witam serdecznie, Pani Magdo, czy Pani ogłoszenie nadal jest aktualne? Jeżeli tak, to prosze o kontakt : m0tylekk@o2.pl Pozdrawiam :)

Gość lilijka śmik
A u mnie Logest kosztuje 25 zł (Wrocław, sieć aptek Arnika albo Apteka+). Jak samopoczucie po tych pigułkach?

Gość borgore
witajcie dziewczyny :) przewertowałam prawie cały temat, ale zarazem mam małe pytanko od siebie :) okres dostałam dziś o 12 w nocy, a zarazem dziś o 18 chciałabym zażyć 1 tabletkę, czy mogę traktować ten dzień, jako pierwszy dzień okresu? a i druga sprawa, okres zazwyczaj trwa u mnie 5 dni, czy jak zacznę brać te pierwsze tabletki, to czy może on się wydłużyć np do tygodnia, albo i dłużej? czytałam na forum właśnie o takich przypadkach. nie bardzo uśmiecha mnie się męczyć tyle czasu z okresem, no ale co poradzić :)

Gość anitaapetita
Odsprzedam 5 op. logest! 35zł za opakowanie+ wysyłka. Zainteresowane Panie zapraszam: anitaapetita@wp.pl w temacie LOGEST

Gość anitaapetita

Gość Logi
Cześć. Czy temat jest nadal aktualny ;) Dzisiaj wzięłam pierwszą pigułkę Logestu i trochę się obawiam...

Gość MartwyElf
Hej! Ja biorę "Logest". Dziś będzie szósty dzień zawsze o 19:00 i właśnie dziś miałam mocne zawroty głowy, jak po narkozie. Teraz troszeczkę mnie głowa boli. Dlatego nie wiem czy brać dziś kolejną? Lekarz mi je zapisał na przybranie masy ciała i dla wzrostu piersi. Z tą masą ciała się zgodzę, jem za dwóch, ale piersi.. Jeszcze chude ^^ Proszę niech mi któraś z was doradzi czy brać dziś czy odstawić i jutro wziąść dwie? Pozdrawiam :) P.s: Wiem, że to chaotyczna wypowiedź, ale wybaczcie jakoś po tych tabletkach nie mam nastroju...

Gość Pilne!!!!!!
Witam. Po 2 opakowaniach logestu byłam zmuszona zrobić przerwę (nie z powodów zdrowotnych ale z powodu wyjazdu /po prostu wiedziałam, że przez 3 tyg nie będzie mi potrzebny.../). Teraz planuję zacząć brać 3. opakowanie ale nie jestem pewna czy znów powinnam wziąć pierwszą tabletkę pierwszego dnia okresu (tak jak przy pierwszym opakowaniu) czy może miesięczna przerwa wpływa na inny sposób zażywania tabletek? Czy któraś z Was miała kiedyś podobną sytuację? Bardzo proszę o odpowiedz!

Gość pockett
sprzedam logest.SMS---> 695512249

Witam. Sprzedam 2 opakowania LOGEST ( Femodette ) firmy Bayer ( Logest i Femodette są różnymi nazwami handlowymi tego samego leku ) z datą ważności do LIPCA 2013. 32 zł za opakowanie + koszty wysyłki. Piszcie na mail: hefalumpo@aim.com w temacie LOGEST.

hej. Mam pytanie. zaczełam własnie od 3 dni brac 2 opakowanie logestu i wyskoczyła mi wysypka. Czy to moze byc od logestu??

Gość Mirabelka12
Witam Posiadam na sprzedaż 10 op. Logestu Ważne do 05.2013r. Odbiór osobisty na terenie Warszawy lub przesyłka. Koszt to 15 zł za opakowanie. Kontakt: magda3581@wp.pl

Gość dorcia 5582
Witam Mam na sprzedaż 10op. leku Logest Ważne do 05.2013r. Cena to 17zł za 1 opakowanie. Możliwa wysyłka za pobraniem ( koszt ok. 15zł ). Kontakt: dorcia5582@wp.pl

Gość Margaret33859
Witam, mam do sprzedania 2 opakowanie femodette (logest), data ważności 2014r. Cena 25 zł za opakowanie. Odbiór osobisty w Warszawie do uzgodnienia. Kontakt: margaret_st@wp.pl

Gość Ewelinka:)
Hej Dziewczyny:)co do waszych pytan to moge troche napisac o swoich przezyciach:)pierwsze moje tabletki to byla Diana ktora bralam glownie na pozbycie sie tradziku na plecach:)przypasowala mi wiec bralam ja ogolnie ok 2 lat.gdy poszlam do lekarza prywatnie okazalo sie ze nie mozna brac tych tabl tyle i ogolnie sa one juz zakazane i przez to porobily mi sie torbiele na jajnikach;/od tamtej pory nie pasuja mi zadne tabletki...bralam cilest,kontracept plastry i nawet sprobowalam nowych krazkow...ale sa bardzo nie wygodne i czuje sie dyskomfort;/ przy kazdych tabletkach tylam libido spadalo do minimum;/teraz biore yasminelle i tez nie czuje sie dobrze;/ ciagle chce mi sie wymiotowac jestem zmeczona ale w ciazy nie jestem:)tak wiec lekarz stwierdzil gdy te tabletki odrzuci moj organizm nie moge przyjmowac zadnej antykoncepcji;/