Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

camelia

LOGEST - dobry wybór?

Polecane posty

Gość slonko24
Bardzo chętnie kupię LOGEST!! kontakt email: misiaczekkkkk@o2.pl

Gość karina1232
Witam!!! Odsprzedam kontracept 2 opakowania, ważne do marca 2013. moje gg 5143125

Gość karina1232
przepraszam, wyżej podałam zły nr gg nr poprawny 5143247

Gość VIPPPP
Odsprzedam 3 op. logest! 33zł za opakowanie+ wysyłka.(10ZŁ PRIORYTET) Zainteresowane Panie zapraszam: MONIKAMUSS@INTERIA.PL

Gość m0tylekkkkkkkkkkkkkkk
Chętnie odkupię logest :) Prosze o kontakt na e-mail : m0tylekk@o2.pl :)

Gość jessi jess
kupie logest kontakt: ola_olga@o2.pl

Gość martek-86
Witam, Chętnie odkupię tabletki logest. Proszę o kontakt na adres: martol-86@wp.pl Pozdrawiam :)

Gość baa
Chętnie kupię logest alabama8@o2.pl pozdrawiam

Gość babajagna
Witam. Od 16 dni biorę Logest, jest to moje pierwsze opakowanie. Cały czas plamię, denerwuje mnie to, ale po poczytaniu forum wiem, że muszę uzbroić się w cierpliwość, że powinno minąć z drugim opakowaniem, zobaczymy. Poza tym zauważyłam, że częściej niż zwykle pobolewa mnie głowa i trochę obniżył mi się nastrój. Przez około 2 lata nie brałam żadnych tabletek anty, postanowiłam zrobić sobie przerwę. Wcześniej były to tabletki o wyższej zawartości hormonów, ale nie powodowały u mnie podobnych skutków, wszystko było ok. Podobne działania niepożądane miał u mnie yaz i zrezygnowałam z niego po 2 opakowaniach, bo plamienia nie ustawały i wpadłam w straszną deprechę, mam nadzieję, że Logest będzie inny. Dziwne, że tabletki o wyższej zawartości hormonów organizm tolerował lepiej niż te o niższej... a może to wina przerwy i tego, że organizm odzwyczaił się od dodatkowej dawki hormonów? W każdym razie jestem dobrej myśli i liczę na to, że za kilkanaście dni wszystko wróci do normy :)

Gość acha13
Mam do sprzedania 1 opakowanie Logest (Femodette), data ważności: 01.2014, cena: 30 pln, mail: acha13@wp.pl

Gość madziek16
a gdzie się podziala założycielka tego forum?? może by tak troszke świeżych opini o Logeście a nie tylko kupie/sprzedam;p

Gość madziek16
a i babajagna pisz co z Tobą dalej;)

Gość logest_sprz
Sprzedam LoGeST , onaa2011@o2.pl

Gość tttttooooooo
Sprzedam logest. monika_ryba1@o2.pl

Gość frazaaa
Hej dziewczyny, mam do odsprzedania dwa opakowania Logest. Do odebrania w Warszawie lub wysyłka; ) Pozdrawiam 793 28 28 46, fraza@o2.pl

hej ja biorę logest już 6 dzień - jak na razie jest ok - nic się nie dzieje tylko od czasu do czasu boli mnie prawa łydka chociaż nie wiem czy mogę to powiązać z logestem bo ostatnio trochę biegałam na wysokim obcasach no i zmiana pogody... mam nadzieję że tak zostanie bo po tych tabletkach jak na razie to mam ochotę na seks a nastrój mi się poprawił :) również już zauważyłam że biust mi się lekko wypełnił :) więc jak na razie same plusy :P piszcie dziewczyny jak u was z logestem :)

Gość handka
Witam, bardzo serdecznie. Odkupię Logest za rozsądną cenę. Proszę o kontakt marcikfarcik@wp.pl

Hej, mam pytanie. Zaczęłam przyjmować 3 opakowanie Logestu (pomiędzy 1 a 2 blisterem był miesiąc przerwy). Po zakończeniu 2 opakowania nastąpiła 7-dniwa przerwa. Następnie zaczęłam znowu je stosować ale po 2 dniach odbył się stosunek (z happy endem wewnątrz). I tu sie zwracam do was - czy jest duże prawdopodobieństwo zajścia w ciąze? Proszę o odpowiedź

Gość logest
sprzedam logest 3 opakowania. nowe. jkl280@wp.pl

Gość kasiunia2444
sprzedam 1 op. logest. cana 30 zł, odbiór osobisty w Ząbkach lub bezpłatna wysyłka kontakt:kasiunia2444@wp.pl

Gość sprzedamLOGEST
Mam do sprzedania 2 opakowania tabletek Logest (po 21 tabletek) - jedno za 20zł lub dwa w pakiecie za 30zł :) Musiałam odstawić branie tabletek, więc mam 2 zbędne opakowania, które były kupowane normalnie w aptece. Odbiór osobisty w Warszawie. Kontakt: wawiak@op.pl

Gość yfuyguh
szukam logestu pilne!! ma ktoś do odsprzedania? najlepiej trzy listki alabama8@o2.pl

Gość chetna
hejka! chetnie kupie logest w wiekszej ilosci gg:6118373

Kupię pilnie jedno opakowanie logestu, najchętniej Warszawa, prosze o info na adres owcami@gazeta.pl

Gość Alexissssss789
Witam ! Ja zażywam Logest już prawie dwa lata, i nie jest najgorzej. Piersi mi sie powiekszyły o prawie rozmiar, przytyłam góra 2 kg wiec nie wiele, libido się waha ale nie narzekam bo jakos drastycznie to wcale nie spadlo ;) Jedyny minus to taki ze mam tradzik ale tylko na czole, pozostala czesc twarzy gladka, i cera świetna. Troche to dziwne że tylko czoło no ale cóż, wszelkie toniki żele i kremy na cere nie pomagają więc to jest minus. Po za tym da sie żyć, u mnie w okolicy Logest kosztuje 26.99 (podkarpackie) pozdrawiam

Gość Alexissssss789
Witam ! Ja zażywam Logest już prawie dwa lata, i nie jest najgorzej. Piersi mi sie powiekszyły o prawie rozmiar, przytyłam góra 2 kg wiec nie wiele, libido się waha ale nie narzekam bo jakos drastycznie to wcale nie spadlo ;) Jedyny minus to taki ze mam tradzik ale tylko na czole, pozostala czesc twarzy gladka, i cera świetna. Troche to dziwne że tylko czoło no ale cóż, wszelkie toniki żele i kremy na cere nie pomagają więc to jest minus. Po za tym da sie żyć, u mnie w okolicy Logest kosztuje 26.99 (podkarpackie) pozdrawiam

Gość AAAASD
CHĘTNIE ODKUPIE LOGEST - NAWET KILKA OPAKOWAŃ PROSZĘ O SMS NA NR 505680752

Gość mikaczka12343232
odkupie jestem z dabrowy lub wysylka za pobraniem, najlepiej zeby ktos mial staly dostep i cene w miare, gg 1111151

Gość mikaczka12343232
poprawka gg 1111161