Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PiOO

Włosy łonowe u mężczyzn tak/nie?

Polecane posty

Pytanie do Kobiet. Co myślicie o bujnym o owlosieniu lonowym waszych partnerow. Przeszkadza wam to a moze je lubicie. Prosze o powazne wypowiedzi. Pozdrawiam PiOO

Gość Bellis
Mi to w zupełności nie przeszkadza.Nie lubię u faceta ingerencji w naturę jeśli chodzi o owłosienie łonowe lub klatki.

Gość o nie zadnego golenia u faceto
poza twarza! bujne owlosienie jak najbardziej wskazane!

Nie wiem czemu w mniemaniu mezczyzn golenie pach jest ...pedalskie :O. Mi sie to osobiscie podoba...pod warunkiem ze nie rosna facetowi wlosy na klatce piersiowej... BO jak by to wygladalo ? Na klacie futerko a pod pachami łyso :D A wracajac do tematu....Hmmm powiedzmy ze nie bede sie wypowiadac o rzeczach o ktorych jeszcze nie za duzo wiem :P.

Gość Nieznajomy87
Hmm, ja obecnie mam tu i tam tych włosów troche i zastanawiam sie czy moja partnerka nie bedzie miala nic przeciwko ich występowaniu. Zastanawiam sie nad kupnem maszynki PHILIPS TT 2021 BODYGROOM do golenia wszystkich czesci ciala prócz twarzy. Co sądzicie o tym, lepiej mezczyzna wyglada z włosami w okolicach pachwin czy bez nich. Nurtuje mnie to pytanie , a nie wiem czy moge je zadac na chwile obecna swojej partnerce poniewaz pierwszego razu jeszcze nie bylo wiec nie znam jej reakcji.

Gość olcia.._.
mi sie podoba

mój facet skraca włosy łonowe i pod pachami maszynką (taką z regulowaną długością włosów) - wygląda to rewelacyjnie - zadbanie i nie pedalsko. moim zdaniem to jest najlepsza opcja :)

Gość jak najbardziej
NIE!

Gość nanananananana
Mi się podobają wygoleni mężczyźni, ale nie mogę namówić mojego partnera by zgolił, choćby dla spróbowania... :(

Gość tu nasz
moj goli okolice bikini :D pachy nogi klata-nie!!!!

a ja uwielbiam sweterek mojego mężczyzny na klacie oczywiście:) kwestia gustu, mnie to pociąga i nie wyobrażam sobie zeby miał to zgolić. Owłosienie łonowe hmmmmmm najlepiej by ich nie bylo. My sie golmy a skoro jest równouprawienie to to samo tyczy sie facetów:) A pod pachamy to najlepiej skracać chociażby miminalnie:)

Gość tu nasz
co w ogole ten temat robi na ciazy..................

Gość nanananananana
też mnie to zastanowiło... ciąża xD Oral byłby o niebo przyjemniejszy, gdyby facet się golił

Łoniakom mówię stanowczo NIE. W swoim i w partnera przypadku!!

Gość miało byc 2i pol roku -wywala
:D

Gość ja zdecydowanie bardziej wole
naturalne owlosienie i to nie tylko lonowe ;)

Gość łoniaczki
Ja mam 19 lat i mam łoniaki, nie mam dziewczyny narazie ale poprzednia nie narzekała ale nie rozmawialiśmy o tym, Kiedyś próbowałem skrócic maszynką i spadła mi kncówka i w efekcie ogoliłem je zupełnie, penis wydaje sie dłuższy. Goliłbym je ale przeszkadza mi kucie tych włosków nowo odrastających przy poruszaniu sie, Pytanie do tych którzy golą, was nie kolą te włoski?

Gość hehhehhehe
"penis wydaje sie dluzszy" to mnie rozwalilo :D Moj nie ma wyjscia, czy chce czy nie, goli wlosy lonowe bo tylko wtedy uprawiam z nim seks oralny, jest o wiele higieniczniej i zadna klaczyska nie wlaza do ust bleeeeee! Za to uwielbiam jego owlosienie na brzuszku i klacie, a pod pachami skraca maszynka.

Gość gruszkakula
W ogóle mi nie przeszkadza, wręcz ogoleni z owłosienia łonowego na łyso faceci nie podobają mi się. Jednak nie lubię jak jest tam nadmierny gąszcz, podoba mi się, jak facet dba o to, by były dość krótko przycięte. Co do klaty to mój mąż jest na niej bardzo skąpo owłosiony i to mi się podoba, nie bardzo lubię owłosioną klatę, ale też nie podoba mi się jej golenie. Co do pach - włosy tam są w porządku, byle facet dbał o higienę.

Gość Eloł
Ja sam gole łoniaki, mam tylko krótko przycieten te nad penisem a te na jajach gole do zera, jesto to po pierwsze wygodne i dużo lepiej wygląda

Gość nie ,mowie nie!
to jest ble...wlasnie czytam to wszystko z chlopakiem i mu prubuje przemowic do rozumu!!

Gość do plum..
no to jak ty robisz tego loda?jaja tez lizesz? Twoj ma wlosy na penisie?ze koniecznie musi byc wygolony?

Gość moj tez goli
ja gole to i on tez

Gość do plum..
to jakiego malego musi miec twoj maz penisa skoro dasz rade razem z jajami wlozyc do buzi:D az wstyd zapytac-a odbyty tez lizecie?

nie, odbytu nie liżę, chociaż mój mąż dla własnego komfortu pupę też depiluje :P. nie wiem co tym złego widzisz w robieniu loda, chyba nie masz o tym pojęcia skoro lizanie jajek cię dziwi, mojego m to kręci, a ty jak robisz loda:D?

Gość do plum..
normalnie:D ale jezorem mu nie jezdze po calym kroczu!