Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PiOO

Włosy łonowe u mężczyzn tak/nie?

Polecane posty

Gość fdsgdhfh
moj nie goli i mi to odpowiada. Czasem tylko przytnie lonowe, zwlaszcza w lecie jak jest cieplo. Ja nie lubie wygolonych facetow. Z reszta jakby mial sie golic to by mu pol dnia zeszlo bo ma dosc bujne owlosienie...

Gość o zeszzzzzzzzzz k...waaaaaaaaa
ja wole jjak sie wydepiluje tam na dole.inne włosy np na torsie wprost uwielbiam

Gość knbkvfgnhmjnjhulg.
Mój Mąż po raz pierwszy w życiu kilka dni temu ogolił całkowicie włosy łonowe ! Po 10 latach bycia razem ! Zrobił to tak z ciekawości ! I oczywiście od razu wieczorem testowałam :D :D Bardzo fajne uczucie !!!! Taki delikatny, golutki hehehe

Gość a wiecie,ze to zboczone-
i smierdzi pedofilia:D lubicie ogolone peniski?nie przypomina wam to takich 13letnich chlopcow przypadkiem?albo jeszcze mlodszych. Moze waszych synkow wam mezowie przypominaja,co?przyznac sie tu,raz dwa:D

Gość knbkvfgnhmjnjhulg.
:D:D hahahahahahahahahah ale się uśmiałam ! O tak, jestem pedofilką bo podnieca mnie ogolone krocze mojego męża :D

Gość MayOne
Siemka. Zawedrowalem tutaj w sumie z nudy. Rzecz biorac, strasznie sie usmialem a zaraz dowiedzialem paru waznych rzeczy ^ ^ Moze nazwiecie mnie pedalkiem etc. Ja tam wole jak pod paszkami i na dole jak gladziutko. Przy sporcie jednak jest to bardziej komfortowe, nic sie nie poci etc. A ktos sie pytal czy odrastajace wloski bola, po ktoryms razie raczej juz nie zwracasz na to uwagi. I GOLENIE TAKICH MIEJSC TO PODSTAWA HIGIENY!! (moje zdanie) A klate i reszte ciala mam owlosiona strasznie. Stopy jak u Froda :D mi sie tam jednak podoba ;D Peace. Pozdrawiam!

Gość gość
A kogo to interesuje :P!!!! I po cholerę odświeżasz takie stare tematy i to jeszcze na dziale o dzieciach?

Gość gość
ja jestem jak najbardziej za ogolonym penisem, wydaje mi się ze moda sie zmienia i ludzie zaczynają na to patrzeć zupełnie inaczej

Gość gość
a to sa owlosione penisy??????

Gość gość
oczywiście ja jeszcze pól roku temu miałem na dole włosy a teraz zero włosów łonowych, na jądrach, pod penisem wszystko elegancko wydepilowane - uzywam do tego depilatora ponieważ mam na dłużej spokój

Gość gość
Hahaha... Jeszcze nie widziałam siurka, na którym byłyby kłaki. Wokół owszem, ale na siurku? A wracając do tematu, lubię kłaczki mojego męża. Jakby się ogłosił wokół siurka, to wyglądałby jak swój syn. Ble... Za to pachy mają być ogolone. I to jedyne miejsce, poza twarzą, gdzie facet powinien się bezwzględnie golić. No jeszcze ewentualnie rowek dla wygody, żeby się po sraniu kupa nie kleiła do kłaków i nie zbijała w rodzyny.

Gość gość
po sraniu to sie uzwa papieru toaletowego a nie goli dupe

Gość gość
do gość 2016.06.18 jak twój mąz goli rowek zamiast się podcierać to współczuje

Gość gość
Ja sobie gole włosy pod pachami i w kroku bo mi te włosy przeszkadzają oczywiście te w kroku nie gole do zera tylko trochę zostawiam która chce zobaczyć jakie mam ?

Gość gość
Ja u faceta lubie wydepilowanego fiutka. Taki gladki i przyjemny w dotyku. Lodzika o wiele przyjemniej sie robi