Śliwka w Polonezie 513 Napisano 20 godzin temu 8 minut temu, Margherite napisał: Może tak Na pewno nie dewoci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 20 godzin temu 4 godziny temu, draże korsarze napisał: Ty serio piszesz i sie zastanawiasz? Jak nie macie 3 dziedzi i kredytu to po co tu dumać, niech spieprza w podskokach najedzony facet nie dojada w macu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 223 Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: najedzony facet nie dojada w macu Jak ktos preferuje stołowanie sie w maku to jakby krzyżyk na droge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Jak ktos preferuje stołowanie sie w maku to jakby krzyżyk na droge jakbys nigdy nie jadla.. kazdy uczciwy czlowiek lubi bigmaka z frytkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 223 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: jakbys nigdy nie jadla.. kazdy uczciwy czlowiek lubi bigmaka z frytkami Jadłam , zawsze z mocnym postanowieniem ze nigdy więcej takie wrażenia kulinarne na mnie zostawia mak ale coz rozni ludzie widocznie niektórych ciagnie do syfu i tez należy im na to pozwolić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 20 godzin temu 7 minut temu, draże korsarze napisał: Jadłam , zawsze z mocnym postanowieniem ze nigdy więcej takie wrażenia kulinarne na mnie zostawia mak ale coz rozni ludzie widocznie niektórych ciagnie do syfu i tez należy im na to pozwolić aha panienka tylko malze i slimaki... wyzsze sfery.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duk 0 Napisano 19 godzin temu Jest duże prawdopodobieństwo, że cię zdradził lub planował zdradzić. Bardzo szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 367 Napisano 19 godzin temu 5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: aha panienka tylko malze i slimaki... wyzsze sfery.. Lub sałatkę z owoców morza. Lubię to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 14 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Lub sałatkę z owoców morza. Lubię to łysa ale to drogie rzeczy są a ty groszem nie śmierdzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Lub sałatkę z owoców morza. Lubię to salatka z malzami w sosie prowansalskim lubie, są w sklepach w sloiku. drogie jak cholera, raz na pare lat kupie i zjem w piwnicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 367 Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: salatka z malzami w sosie prowansalskim lubie, są w sklepach w sloiku. drogie jak cholera, raz na pare lat kupie i zjem w piwnicy. W Hiszpanii jadam jak jesteśmy. Zawsze na śniadanie to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: W Hiszpanii jadam jak jesteśmy. Zawsze na śniadanie to jest kiedys przypadkiem odkrylem ten raryras u kolegi w lodowce.. tylko sprobowac chxialem te male brazowe zyjatka byly dziwne i poszlo wszystko na raz. albo oryginalny kawior w niebieskiej malej puszce jest swietny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 447 Napisano 19 godzin temu 40 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Może z wiekiem ludzie tracą idealistyczne i restrykcyjne podejście do seksu i podchodzą do tego bardziej na luzie. Nie, żebym próbowała tłumaczyć, sama nigdy tak nie miałam. Ale jest chyba dużo przykładów znanych ludzi którzy prowadzili otwarte domy. Kalina Jędrusik, Salvador Dali to tak na szybko z głowy. A biografii szaraczków jak my nikt raczej nie pisze i się o tym nie dowiesz. Tak w ogóle to jak się czyta o tym co działo się powiedzmy 100 lat temu, to mam wrażenie, że takich zachowań było więcej.  Kurde, a mnie się wydaje że jeśli ktoś zawsze miał luźny stosunek do erotyki i eksperymentów, to to jest to dla niego jakby naturalne. Ale jeśli ktoś, kto dotąd był stabilny ze tak sie wyrażę , nagle zaczyna szukać czegoś nowego to raczej znak ze coś jest nie tak. Co do artystów faktycznie, kiedyś swoboda obyczajowa była znacznie bardziej popularna i akceptowana niż dziś. Czytając biografie dawnych twórców często mam wrażenie, że romansował właściwie każdy z każdym, a choroby weneryczne były na porządku dziennym. wyspiański zmarł na kiłę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 367 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: kiedys przypadkiem odkrylem ten raryras u kolegi w lodowce.. tylko sprobowac chxialem te male brazowe zyjatka byly dziwne i poszlo wszystko na raz. albo oryginalny kawior w niebieskiej malej puszce jest swietny Aż się człowiek głodny zrobił i zatęsknił za latem i urlopem Ale zostało mi jeszcze 16 dni urlopu i chyba w styczniu do ciepłych krajów skocze wygrzać dópsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 14 Napisano 19 godzin temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: W Hiszpanii jadam jak jesteśmy. Zawsze na śniadanie to jest hiszpanie to ty w google maps widziałas najwyzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Aż się człowiek głodny zrobił i zatęsknił za latem i urlopem Ale zostało mi jeszcze 16 dni urlopu i chyba w styczniu do ciepłych krajów skocze wygrzać dópsko no i wyszlo szydlo z worka, za duzo jesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 14 Napisano 19 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Aż się człowiek głodny zrobił i zatęsknił za latem i urlopem Ale zostało mi jeszcze 16 dni urlopu i chyba w styczniu do ciepłych krajów skocze wygrzać dópsko Lepiej nie bo znowu będziesz musiała udawać że cie nie ma na kafe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 14 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: no i wyszlo szydlo z worka, za duzo jesz wpierrdala jak świnia a myślisz że skad ten podwojny podbrodek https://imgbox.com/fxmNCLqz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 367 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: no i wyszlo szydlo z worka, za duzo jesz Ale wygrzeje to na słońcu, po Nowym Roku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 396 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ale wygrzeje to na słońcu, po Nowym Roku Wątpie by słoninka się roztopiła na słońcu. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ale wygrzeje to na słońcu, po Nowym Roku wrzuc fotke zobacze czy to mozliwe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 367 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: wrzuc fotke zobacze czy to mozliwe.. Mam zapchany i zardzewiały komunikator Do Egiptu najlepiej jechać w styczniu I wcale nie jest drogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 447 Napisano 19 godzin temu 4 minuty temu, gnomee napisał: Lepiej nie bo znowu będziesz musiała udawać że cie nie ma na kafe To ci sie udało zwłaszcza ze chyba trafiłeś, bo madzia po powrocie z urlopu nie potrafiła powiedzieć gdzie była. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 367 Napisano 19 godzin temu 59 minut temu, Margherite napisał: Może tak W końcu ustaliłaś kim jest Śliwka w Majonezie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 14 Napisano 19 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, salix napisał: To ci sie udało zwłaszcza ze chyba trafiłeś, bo madzia po powrocie z urlopu nie potrafiła powiedzieć gdzie była. Pamiętam że ostatnio już nie mogła wytrzymać i na końcu pisała na kafe z "urlopu" Ale chyba z tydzień jej nie było Edytowano 19 godzin temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 19 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: W końcu ustaliłaś kim jest Śliwka w Majonezie? sliwka to śliwka.. innej nie ma na kafe. podlotka adoratorka widma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 367 Napisano 19 godzin temu 51 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: jakbys nigdy nie jadla.. kazdy uczciwy czlowiek lubi bigmaka z frytkami Wolę kebab w frytkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 19 godzin temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Mam zapchany i zardzewiały komunikator Do Egiptu najlepiej jechać w styczniu I wcale nie jest drogo. dobra dobra... to "dópsko" juz nie zniknie z internetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 367 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: dobra dobra... to "dópsko" juz nie zniknie z internetu No co ty nie powiesz Ale opalone czy blade? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: No co ty nie powiesz Ale opalone czy blade? bez znaczenia.. pisalas kiedys ze masz krągly tylek.. takze ten Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach