Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinaa

objawy w pierwszym miesiącu ciąży?

Polecane posty

Gość malinaa

jakie są objawy w pierwszym miesiącu ciąży???... jak naklepiej sie zorientować czy moge być ..?...

Gość po raz setny
oprocz braku miesiaczki i lekko podwyzszonej temperatury - zadne

Gość wpisz sobie do
wyszukiwarki ciaza i czytaj

Gość Kayka
Jak to nie ma ??? Po 1. Nono stop chce się siku !!! Po 2. non stop chces sie spac !! Po 3. Czasami masz mdlosci :)))

Gość po raz setny
Obrzmiale piersi sa zwykle przed wystapieniem miesiaczki - wiec to zaden symptom. A jesli chodzi o punkty, ktore wypisala Kayka - to przeciez znacznie pozniejsze objawy niz w pierwszym miesiacu. Chyba ze u niej akurat tak wystapily. Mam 2 dzieci i oprocz braku miesiaczki w pierwszym miesiacu nie mialam takich symptomow

Gość Etkapetka
Po ilu dniach od zapłodnienia test powinien wykryć ciąże ?? Czy możliwe aby 2 tygodnie po zapłodnieniu jeszcze jej nie wykrył ??

Gość koniczyna
u mnie wszystkie objawy ciazy do momentu spodziewanej miesiaczki byly takie same jak przed miesiaczka a wiec bolesne piersi, obnizone samopoczucie drazliwosc i lekko bolesny brzuch dopiero dwa dni po terminie oczekiwanej miesiaczki zrobilam test i byl on dodatni :-) poszukaj sobie we wczesniejszych tematach naprawde dziewczyny duzo ciekawych rzeczy pisaly, ja sobie czytalam bo chcialam wiedziec czy jestem w ciazy czy nie a nie bylam pewna wiec probowalam dopasowac objawy

Gość Psikus Losu
Etkapetka! Niby test ma wykazac już w 6 dni po zapłodnieniu, ale powiem Ci, że ja zrobiłam sobie dwa testy w odstępie tygodniowym, pierwszy w 7 dni po dacie spodziewanej miesiączki, drugi w 14 dni i ŻADEN nie wykazywał ciąży, ale ja czułam, że tym razem te piersi mam ciut inaczej nabrzmiałe i brzuch mnie pobolewał jak nigdy, więc poszłam na krew i się okazało, że jestem właśnie w 3-4 tygodniu (wg mnie w 3) Pozdrawiam i nie liczcie na testy. Dla mnie to strata kasy.

Gość Kayka
Nie wiem jak jest z siusianiem u innym. Wiem tylko ze ja i moje dwie kolezanki lataly bez przerwy siusiu !!!

Gość kajucha
dziewczyny jak to jest z tymi objawami,my staramy sie od pol roku i nic,teraz dziwnie boli mnie brzuch jak nigdy wczesniej niby jak na miesiaczke a jednak inaczej,jutro rano robie test a jesli nic nie wykaze to ide na krew,pozdrowionka dla wszystkich przyszlych mam,moze i juz na mnie pora