Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca20

Objawy ciąży - kto wie niech pisze

Polecane posty

Gość Pytająca20

Prosze napiszcie mi jakie są pierwsze objawy ciąży. Czy w pierwszym miesiącu ciązy mozna zauwazyc jakies objawy. Pytam o to bo spóżnia mi się okres już 6 dni i wszysycy w koło żartują sobie ze jestem napewno w ciązy a ja nie zauwazylam zadnych objawow na to wskazujacych. Co więcej straciłam przez ostatni miesiąc 3 kilogramy nie mam w ogole apetytu ( nie odchudzam sie ) a zawsze wydawalo mi sie ze ciąża wiąże sie z tym że kobieta ma "podwójny" apetyt . Czy powinnam zalozyc ze jestem w ciąży mimo ze schudłam przez ostatni czas , spoznia mi sie okres i nie mam w ogole apetytu? Prosze napiszcie to wazne dla mnie.

Gość no chyba tak
Nie chcę cię straszyc, albo wzbudzać euforii ale w pierwszym trymestrze można schudnąć. Zrób sobie test i będziesz wiedziała. A jak na widok ulubionego jedzonka zrobi się tobie niedobrze to już pewniak. Najbardziej tyje się w drugim trymastrze. (o ile dobrze pamiętam)

Gość Pytająca20
tu nie chodzi o to ze robi mi się nieodobrze na widok jedzenia jakiegokolwiek ja poprostu nie mam apetytu czuje że moglabym caly dzien byc o kromce chleba ale zjadam ten obiad żeby móc normalnie funcjonować. Znajomi mówią że moze to przez stres tak chudne i przez to też może się okres opozniac

niewiem jak to u ciebie... ja dowiedzialam sie ze jestem w ciazy w 6 tygodniu a zeby bylo smiesznie to dokladnie bylo to 1 czerwca!dzien dziecka! Tez najpierw spadlam na wadze,zadnych nudnosci,zachciewajek i takich podobnych rzeczy.. najpewniejszy jest test ciazowy albo wizyta u gina! pozdrawiam!