stary śmierdziel cuchnący kozą 0 Napisano Luty 19, 2005 no to jest po prostu pospolita chujoza :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Luty 21, 2005 Strzeż się oryginalności, mój synu (B.V) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Klaus Mitfoch Napisano Luty 21, 2005 Strzeż się tych miejsc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hm... Napisano Luty 21, 2005 a nie Janerka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Luty 21, 2005 Strzesz sie mroku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Luty 22, 2005 ...korepetycje z nie-myślenia potrzebne od zaraz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cordula 0 Napisano Luty 22, 2005 natłok mysli i zamieszanie co zrobic ,po co ?? i na co??ehhhhhhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Andrzej Lepper Napisano Luty 22, 2005 Korepetycje. Zaledwie 20 zł/h. I bardzo skutecznie! :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Luty 23, 2005 Czy morski potwór może wyglądać jak przerośnięty Plastuś?... :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość morski potwór Napisano Luty 23, 2005 może (w morzu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Luty 23, 2005 ...a jednak... ...Czy to był sen proroczy? A może przejrzę na oczy? Tylko - co wtedy dostrzegę? Bestię czy piękną? - nie wiem... :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Luty 24, 2005 Dziś w nocy gonił mnie pociąg... Mam dość. Składam oficjalny protest. :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pan Konduktor Napisano Luty 24, 2005 A bilet miała, a? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
micha 0 Napisano Luty 24, 2005 ...sada mi je jasno, sada--kad je kasno...:-( Dlaczego słucham od rana przygnębiających piosenek? :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Luty 24, 2005 Bo to taki dzień, Micha. Możesz na przekór włączyć coś innego. :-) W sprawie pociągu - biletu nie było. To miał być swego rodzaju test sprawnościowy, który wyeliminuje słabsze jednostki. :-0 Na razie mi się udało. Ale kto wie, co będzie następnej nocy??? :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
micha 0 Napisano Luty 24, 2005 Możesz go przechytrzyc--nie uciekaj torami ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Luty 24, 2005 Ale to był bieg w poprzek torów... Trzeba było tak biec. Szczuli psami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niebieska w czasoprzestrzeni 0 Napisano Luty 24, 2005 witam pozdrawiam wszystkiego milego zycze zajrze tu pozniej... poki co zabieram sie z pracy zanim mnie znowu robota zarzuca... ja tu jeszcze wroce !! dopiero do polowy doczytalam :) buziaki i wyrazy sympatii przesylam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uf uf Napisano Luty 24, 2005 znalazlaaammmmmmm :)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurcze... Napisano Luty 25, 2005 a ja nienawidze swojego zycia i tego ze nie potrafie nic z nim zrobic :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Luty 25, 2005 Coraz lepiej. Dziś śniło mi się, że jestem w szkole i nie mogę znaleźć swojej klasy. Wszyscy na mnie patrzyli dziwnie. Jak na kogoś nie na miejscu. Dziwiło mnie to. Ale tylko do momentu, w którym przypomniało mi się, że... już od wielu lat do żadnej szkoły nie chodzę, tylko moje miejsce jest za biurkiem w pracy. Przebudzenie z potem na czole. :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takie rzeczy to mi się śnią Napisano Luty 25, 2005 średnio ze trzy razy na tydzień. Dzisiejszy sen - egzamin z chemii (nawet nie wiedziałam że mam taki przedmiot), najpierw - tradycyjnie - okazuje się że nie mam papieru i nikt naokoło nie ma zapasowej kartki żeby mi dać. Potem - czytam zadania egzaminacyjne i nawet nie rozumiem o co chodzi, o rozwiązaniu nie wspominając. Standard :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heheheehehehee Napisano Luty 25, 2005 chce juz na rente... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heheheehehehee Napisano Luty 25, 2005 chce juz na rente... :( do emerytury za daleko... ewentualnie zasnac i sie juz nie obudzic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Inspektor-Kontroler ZUS Napisano Luty 25, 2005 Ja Wam dam renty! Ja Wam dam! Cwaniaczki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eehhhhhhhhhhhh Napisano Luty 26, 2005 zycie...... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
micha 0 Napisano Luty 26, 2005 myslałam,że jak będę w tym wieku, to będę mądrzejsza....a głupiam dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zimmnnooo Napisano Luty 26, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzeczka Napisano Luty 27, 2005 oj zzzzzimno.... tęsknię już za letnim ciepełkiem! eh... tak poprażyć się troszeczkę na plaży! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Australo Pitek Napisano Luty 27, 2005 Pisze z Alice Springs. Nie chcę Was dołowac ale dzis mamy +36 ! :-) Ale z drugiej strony - lato wkrotce sie tu konczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach