Gość UK SUBS Napisano Kwiecień 7, 2005 Ale za duże napięcie uczuciowe. Jak w wenezuelskiej telenoweli. A ja nie wziąłem chusteczek :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazia 0 Napisano Kwiecień 7, 2005 Moge uzyczyc.Chusteczek mam pod dostatkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylwijana1 Napisano Kwiecień 7, 2005 A ta druga Sylwijana czemu nie wymyśli innego nicka? Nie wiem co ja piszęa co ten ktoś. Chociaż wyjście na ulicę ryzykownym jest zapewne. Z powodu braku chusteczek zmieniamy klimat na suchszejszy emocjonalnie i ze łzami nie mający za wiele wspólnego, jeśli łaska oczywiście i ochota ze strony reszty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lizać rowa Napisano Kwiecień 7, 2005 krowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylwijana1 Napisano Kwiecień 7, 2005 Oki, więc. Kaziu, słonko daj i mnie chusteczkę w takim razie. Łezkę obtrę, nicto, że ze śmiechu, smutasy, poeci, pracusie... Wszyscy żyją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Śledziona Ericha Honeckera Napisano Kwiecień 11, 2005 Nie mam powodów do niezadowolenia. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Kwiecień 11, 2005 Dochodzę do smutnych wniosków... Jestem chyba złym, niewrażliwym, egoistycznym człowiekiem... :-( I proszę nie komentować. Przepraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rasowy Książę z bajki 0 Napisano Kwiecień 11, 2005 Zdajesz Sobie sprawę z tego, że prosząc o niekomentowanie, prowokujesz komentarz? Jeśli jesteś zły, egoistyczny i niewrażliwy i możesz z tym żyć, to no problem. Jeśli nie możesz to się zmień albo zabij. Ja też bywam niewrażliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicniemówiący 0 Napisano Kwiecień 12, 2005 eeech... czlowiek moze sie mylic przez cale zycie, Sylwijanko... grunt by byl tego swiadom... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Kwiecień 12, 2005 ...i żeby wyciągał z tych błędów wnioski... I żeby starać się nie popełniać wciąż od nowa tych samych błędów... A jeśli się już sobie jakiś błąd uświadomiło - to żeby w nim i w niego nie brnąć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wpisuję się w dowolny sposób Napisano Kwiecień 13, 2005 mianowicie - eee... zapomniałam... :-( ale ze mnie głupia cipa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no a ja panie i panowie Napisano Kwiecień 13, 2005 z nudow sie wpisuje wpisem ktory nic nie znaczy ale wpisze sie to mi ulzy, no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Kwiecień 13, 2005 Poszukuje się pomysłu na zamysł. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Kwiecień 14, 2005 ...poszukiwany, poszukiwana... ...nadal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A mnie Napisano Kwiecień 14, 2005 przedwczoraj zostawił facet :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Kwiecień 15, 2005 Gdyby tak można było... Ale nie można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Kwiecień 16, 2005 Pytam córke: - Kogo lubisz najbardziej w klasie? - Nikogo. - Dlaczego, co im brak? - Nie mają poczucia humoru, no może za wyjątkiem Krystka, ale on jest świrnięty - ostatnie słowo wypowiedziała w taki tajemniczy sposób...a może mi sie wydawało...:-) Corka ma 10 lat. Opowiedziałam o tym bez zamysłu, chyba* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Kwiecień 25, 2005 Wyłączam się. Bez pomysłu. Bez zamysłu. Bez czegokolwiek. Wszystkiego dobrego wszystkim! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Kwiecień 26, 2005 Szarak...nie rób mi tak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ciekawe ale... Napisano Kwiecień 26, 2005 kiedy powie się człowiekowi "a teraz pomyśl sobie dowolny, absolutnie dowolny wyraz" - to zazwyczaj trwa to dosyć długo, chociaż przeciez wyrazów znamy dużo. Na przykład wyraz "przykład". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Kwiecień 26, 2005 a już myślałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KzSzP Napisano Kwiecień 26, 2005 Pocztówka z Dalekiego Haradu. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
micha 0 Napisano Kwiecień 26, 2005 Ciekawe, jak długo człowiek może znosic nienormalnośc..Aż sie przyzwyczai? Czy zwariuje? Albo rówież spadnie na dno...Hmm...dużo mozliwości przede mną... Nienawidzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość simaro Napisano Kwiecień 26, 2005 aż nie zapragnie ZMIANY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
micha 0 Napisano Kwiecień 26, 2005 Z serii \"W krainie baśni\" film pod tytułem \"Chcieć to móc\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość konkurencja... Napisano Kwiecień 28, 2005 ...rośnie: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1979981&id_f=1 :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Kwiecień 28, 2005 pchi... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyta 0 Napisano Kwiecień 28, 2005 Rośnie? Phi... Boli mnie gardło dziś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ubłocony akordeon Napisano Kwiecień 29, 2005 taki zachrypiały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hycel O Ujmującym Spojrzeniu Napisano Maj 3, 2005 Ciepło i burzowo. Nadchodzi ochłodzenie. Jest tuż-tuż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach