micha 0 Napisano Maj 3, 2005 Piecze mnie kark...au au Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
micha 0 Napisano Maj 3, 2005 ...dobrze,ze go nie zginam :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spalony słońcem Napisano Maj 3, 2005 też mam problem po długim łikendzie. Ale się smarowałem pedalskimi kremikami, więc dramat jakby umiarkowany. Fajnie było, ale nie schudłem (browary leciały masowo). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczęśliwa do bólu Napisano Maj 3, 2005 mam tyle powodów do szczęścia, że nie wiem który wybrać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieszcześliwa Napisano Maj 4, 2005 tęsknię za chłopakiem który zostawił mnie 2,5 miesiąca temu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Maj 4, 2005 .............. budzą mnie sms\'y, które nigdy nie przychodzą... budzą mnie dzwonki, które do drzwi nie dzwonią... i nie wiem, czy bardziej boli to, co jest, czy to, czego nie ma uparcie... ............... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oschły Racjonalista Napisano Maj 4, 2005 SMS-ty których nie ma nie mogą budzić jak coś jest to jest - a jak nie ma to nie ma miłość to tylko reakcje chemiczne w mózgu! a ten Szarak to na pewno człowiek - zające nie umieją pisać na klawiaturze liczą sie tylko fakty i cyfry o, cyfry - to najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Maj 5, 2005 Znam Szaraka. To wiem. To nie jest człowiek. To ANIELICA :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emmissaaiiiaaa Napisano Maj 5, 2005 wpieprzam zajebiście smaczne paluszki lajkonika! a potem sexik z narzeczonym!!! i jak tu sie nie cieszyć!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emmissaaiiiaaa Napisano Maj 5, 2005 wpieprzam zajebiście smaczne paluszki lajkonika! a potem sexik z narzeczonym!!! i jak tu sie nie cieszyć!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szarak z anielskimi... Napisano Maj 6, 2005 ...skrzydłami? A może z anielskim włosem? Hmm... Tak czy siak - Tanka, no wiesz... [szarak nie wiedząc, gdzie słuchy podziać, uciekł za miedzę... i tyle go widzieli... ;-) ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Maj 7, 2005 Eeee....tam... :D wróci...wróci.... Szaraki ZAWSZE wracają :D no chyba, że nie...ale przykicają! Wróże z nitek ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Maj 12, 2005 no chyba, zeby....ale i! :D truś...truś...truś...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Maj 12, 2005 Dawno tu się nie wpisywałem. Czynię to niniejszym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magrat Garlick Napisano Maj 12, 2005 Przy myciu naczyń należy zachować odpowiednią kolejność. I tak: -sztućce, ponieważ nasze usta mają z nimi najbliższy kontakt -szklanki, kubeczki, filiżanki, kieliszki -talerze, talerzyki, miseczki -garnki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wklęsłe ciemiączko 0 Napisano Maj 12, 2005 Jak wklęsłość przemienić w wypukłość - oto pytanie me. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicniemówiący 0 Napisano Maj 12, 2005 trening czyni mistrza ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem totalnie wkurzona Napisano Maj 12, 2005 boli mnie głowa i nic mi się nie chce robić ! GDZIE- TO- SŁONECZKO ??????????/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
micha 0 Napisano Maj 12, 2005 echhhh....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
car 0 Napisano Maj 12, 2005 czy dzisiaj jest to święto niezapominajki?,jeśli tak to nie zapomnę o was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Maj 16, 2005 Hmmm.... Koniec rzeczy, bliski czy daleki... jednako kaleki... Upadłszy, powstaję... jednak pola oddaję... Kwitną bzy i kasztany... umysł potargany... ........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Maj 16, 2005 [umysł potargany...] :o Bardzo mi sie to spodobało. :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
micha 0 Napisano Maj 16, 2005 ...ja to w nim nawet kołtuny już mam :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dikembe Mutombo. Napisano Maj 21, 2005 Pozdro dla Szaraka. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Maj 21, 2005 D.M. ...na urlopie? taaa....:D Justi :-) CMOKI! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aizn Napisano Maj 22, 2005 niechaj będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niech sie wpiszę Napisano Maj 22, 2005 na ten topik ot tak sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Maj 23, 2005 ide pod prysznic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zając życzliwy Napisano Maj 23, 2005 tylko sie nie utop... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość addictive personality Napisano Maj 23, 2005 nałogi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach