Gość prośba do ludzi Napisano Lipiec 25, 2005 :-( źle mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Lipiec 25, 2005 ale kto mówi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prośba do ludzi Napisano Lipiec 26, 2005 ja mówię... :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Lipiec 26, 2005 Średnica krewetki to ok. 2 mm. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Lipiec 26, 2005 Średnica ekhm...\"kalmara\"? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Lipiec 27, 2005 ...nie mam żalu do nikogo... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja .... Napisano Lipiec 27, 2005 a ja mam do męża . świnia podły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Lipiec 29, 2005 Ospale rozpływam się w upale... Myśli nasuwają niekorzyści... Czuję, że potrzebuję nie-wiem-czego. Dlaczego?... Potrzeba urlopu od tego ukropu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Lipiec 29, 2005 Kopytko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pan Pogorzelski Napisano Lipiec 30, 2005 Nosi mnie, wqrwiony jestem całokształtnie, i w ogóle niestety chwilowo nastrój mój jest do odbytnicy :-( Przepraszam, dziękuję za brak uwagi, do widzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anestina 0 Napisano Lipiec 30, 2005 Bez namysłu robię wszystko, bez zamysłu życie me. To się wpiszę bez namysłu, [i wpisa tutaj sie] :D pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzu 0 Napisano Lipiec 30, 2005 zbyt duzo czasu poswiecam rozmyslaniu, a zbyt malo na dzialania ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czasami warto pomyśleć Napisano Lipiec 30, 2005 ale czy warto sie angarzować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Lipiec 30, 2005 Zaangażowałam się kiedyś, nie wyszło mi na zdrowie chyba* ale...niczego nie będzie żal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Sierpień 1, 2005 Zamysłu potrzeba z nieba. Namysłu momenty w odmęty oceanu pomysłów wpadły. Przepadły. I nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dikembe Mutombo... 0 Napisano Sierpień 1, 2005 Raz pewien zając z Warszawy niebieskiej napił się kawy Szedł tak świecąc niebiesko Wiatraczną, aż dotarł do TESCO gdzie kupił ostre przyprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Sierpień 1, 2005 Dikembe Mutombo z Poznania kiedyś dużo miał do gadania Mówił tydzień i trochę (a wszystko za darmochę!), po czym upadł jak trup - z niewyspania. :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Sierpień 1, 2005 Szarak nieboga na trupa się natknął przypraw swych użył i poszło już gładko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anestina 0 Napisano Sierpień 1, 2005 podaj mi swoja dłoń i ze mną chodź pójdziemy tam gdzie tęcza kończy się ja nie pozwolę Ci się bać znajdziemy miejsce dla siebie znajdziemy swój świat ty i ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agaciulka Napisano Sierpień 1, 2005 to juz jest koniec, ja juz nie moge wystepowac!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...Adagio... Napisano Sierpień 1, 2005 Mój "ex" znowu robi mnie w bambuko :( eh, życie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczynabezzębanaprzedzie 0 Napisano Sierpień 4, 2005 W końcu to tylko jeden ząb. Poza tym to niezła ze mnie dupa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Sierpień 7, 2005 A wpisze się! A co mi szkodzi! :-) Pozdrawiam Rzadkiego ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyimaginowana salsefia Napisano Sierpień 10, 2005 ech... co za dzień... jakie ciężkie emocje... :-( i bezradność do tego :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Sierpień 10, 2005 rozpadam się nieodwracalnie... :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i w górę i w dół Napisano Sierpień 10, 2005 i potem znowu w górę Tako rzeczę ja, i tak będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Sierpień 10, 2005 ech... błagam, niech mnie ktoś dobije... czyż nie dobija się zajęcy? :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Sierpień 10, 2005 nic juz nie powiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyimaginowana salsefia Napisano Sierpień 10, 2005 na takie osoby jak Ty trzeba chuchać i dmuchać. Ja chętnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wirtualna rukola Napisano Sierpień 10, 2005 ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach