Gość węsząca sensację Napisano Sierpień 10, 2005 a co takiego się wydarzyło, futrzaku?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xenna fix Napisano Sierpień 10, 2005 usuwa zaparcia skutecznie a nie gwałtownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wahający się Napisano Sierpień 10, 2005 Mam ochotę wyskoczyć z balkonu. Niestety, to tylko czwarte piętro a na dole trawnik. W dodatku nie mam opłaconego ZUS'u :-( :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Sierpień 10, 2005 Nie skacz... Proszę... Ani teraz, ani nigdy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anestina 0 Napisano Sierpień 10, 2005 pozdrawiam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wahający się Napisano Sierpień 10, 2005 łan gud rizon? :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Sierpień 10, 2005 ja?... :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wpisuję się i pozdrawiam Napisano Sierpień 10, 2005 wszystkich forumowiczów;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wpisuję się i pozdrawiam Napisano Sierpień 10, 2005 wszystkich forumowiczów;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość osiedlowa tiwi Napisano Sierpień 10, 2005 mam totalnego lenia ochotę na coś do jedzenia uwolnić się chcę od myślenia i bezustannego martwienia fajny temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość osiedlowa tiwi Napisano Sierpień 10, 2005 mam totalnego lenia ochotę na coś do jedzenia uwolnić się chcę od myślenia i bezustannego martwienia fajny temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Sierpień 10, 2005 ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość następny dzień Napisano Sierpień 11, 2005 co dziś? i po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zenobio 0 Napisano Sierpień 11, 2005 bla bla blabla ale sobie pogadalem!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do szaraka Napisano Sierpień 11, 2005 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łojejujeju czarodzieju Napisano Sierpień 11, 2005 fajny dziś dzień nastał ! hey! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Sierpień 11, 2005 .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wahający się Napisano Sierpień 11, 2005 a może jednak... qrrrrrrrrrrw..... :-( :-( :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Sierpień 11, 2005 Hm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Sierpień 11, 2005 nie... proszę, o ile ta moja prośba w ogóle coś znaczy i może mieć na cokolwiek wpływ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w. s. Napisano Sierpień 11, 2005 ile można... krzywdzić innych ludzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Sierpień 11, 2005 gadają szyframi....niech się wygadają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Sierpień 11, 2005 ech, Tanka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Sierpień 12, 2005 ech, Szarak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoś ś ś Napisano Sierpień 15, 2005 ech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Sierpień 16, 2005 :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rasowy Książę z bajki 0 Napisano Sierpień 16, 2005 Co jest...?.. Szaraczku...?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Sierpień 16, 2005 za dużo... za mało... wszystko i nic się stało... :-( o(d)padam... w dół... i tak od nowa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość E311 Napisano Sierpień 16, 2005 To chyba pogoda, bo jak to wytłumaczyć, chba nie dlatego, zem beznadziejna. Wszystko do d.... A do tego naszczekałam komuś, kogo bardzo lubię i nie wiem czy się odezwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazia 0 Napisano Sierpień 16, 2005 Szarak dawno nikt za sluchem nie mizial? No to miziam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach