Gość skrytosamobójca Napisano Grudzień 20, 2005 marzę o tym, aby jutro był już 2 stycznia... dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dikembe Mutombo... 0 Napisano Grudzień 21, 2005 Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eneduerabe Napisano Grudzień 21, 2005 Podatek od posiadania psów - unormowany w ustawie o podatkach lokalnych.Zgodnie z ustawą o dochodach jednostek samorządu terytorialnego,jest stałym dochodem gminy.Obowiązek podatkowy ciąży na osobach fizycznych posiadających psy. W ustawie okresla,że podatku od posiadania psów nie pobiera sie : 1) pod warunkiem wzajemności- od członków personelu przedstawicielstw dyplomatycznych i urzędów konsularnych oraz innych osób zrównanych z innymi na podstawie ustaw,umów lub zwyczajów miedzynarodowych,jezeli nie sa obywatelami polskimi i nie mają miejsca pobytu stałego na terytorium RP, 2) z tytułu posiadania psów bedących pomocą dla osób kalekich, 3) od osób w wieku powyżej 70 lat prowadzących samodzielnie gospodarstwo domowe - od jednego psa. 4) z tytułu posiadania psów utrzymywanych w celu pilnowania gospodarstw rolnych - po dwa na każde gospodarstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w poszukiwaniu Napisano Grudzień 21, 2005 ............................................................................................ /potrzebne wpisac/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kręgowce i ich kręgi Napisano Grudzień 21, 2005 chyba mają różną ilość ich, co nie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w poszukiwaniu... Napisano Grudzień 22, 2005 ...straconych okazji... :-0 (straconych lat jakoś mi mniej żal :-P ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Grudzień 22, 2005 ....w poszukiwaniu Żuli... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w poszukiwaniu Napisano Grudzień 22, 2005 mialo byc bez zamyslu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Grudzień 22, 2005 A to ja przepraszam :D Taka roztargniona jestem ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolek_KOREK 0 Napisano Grudzień 22, 2005 NIE UMIERAJ PINOKIO CHOC JESZCZE JEDNA NOC TRWAJ.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyle tylko powiem Napisano Grudzień 22, 2005 że dziwnie mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powiem jeszcze więcej Napisano Grudzień 22, 2005 pogorszyło mi się i czuję się jakbym przegrał życie. Wiem, że to chwilowe - tym niemniej przykro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla tych powyżej Napisano Grudzień 22, 2005 Uwierzcie, że nie jesteście sami na świecie. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tysia. Napisano Grudzień 22, 2005 ha he hi hu hy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Grudzień 22, 2005 Szkoda, że nikt nie chce zagrać o życie ze mną... A stawka mogłaby być podwójna... Ech Wszystkim - wszystkiego dobrego. Zawsze. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taksówkarz warszawski Napisano Grudzień 23, 2005 Pośród rozmytych mgłą obrazów wystaw sklepowych, psów i ludzi stały element krajobrazu te same dreszcze w sercu budzi Batman, Shrek, Fiona i Grek Zorba "odwal się chuju weź od Bronki!" Lecz ludzka dusza niczym torba z plastiku; w niej draże z Biedronki Spala mi miękki brzuch na biało upał kanaryjskiego żaru Śnię że wyginam śmiało ciało Niczym lemur z Madagaskaru Słowotok duszny - głośnym krzykiem Chaosu co się w głowie kłębi A cóż jest świat? Obciąg z połykiem cOOle wyssane aż do głębi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Grudzień 23, 2005 Bez namyslu, bez zamyslu.... Trzymajmy sie. Do konca swiat coraz blizej. PS. Ech, ta intuicja... Milej jazdy, taksowkarzu, i uwazaj na zakretach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skrytosamobójca Napisano Grudzień 23, 2005 A mnie znów serce pęka jak miska, co przed chwilą z lodówki górnej półki runęła z wielką siłą, w niej farsz zaś do pierogów przemieszał się z "potłukiem"... Może to znak, aby Święta szerokim mijać łukiem?... "(...) Lecz zaklinam, niech żywi nie tracą nadziei, (...) na śmierć idą po kolei (...) " itd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej święta Napisano Grudzień 24, 2005 gnój i mięta w cement zaklęta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicniemówiący 0 Napisano Grudzień 24, 2005 taksowkarz, Kai, trupek ->->-> no poprostu aj law ju kazdego z osobna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taksówkarz warszawski Napisano Grudzień 24, 2005 Świąteczna taryfa jak Teneryfa podwójna jak chujnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Choroba Jasna Napisano Grudzień 24, 2005 yyyy,co by tu napisac.... Jerzy nie wierzy,ze w wieży jez lezy.....:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BEZ ZAMYSŁU Napisano Grudzień 24, 2005 na maksa, onejroplastia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nienamyślajaca Napisano Grudzień 24, 2005 chlastu plastu,chlastu klastu nie mam rączek jedenastu za to dwie n óżki mam i je szeroko rozkładam...:P Jeeeej,,,,odwala mi....:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Grudzień 25, 2005 długo musisz się jeszcze uczyć maleńka :P Taksówkarz ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taksówkarz warszawski Napisano Grudzień 25, 2005 Powieś więcej tej zieleniny, bejbe... Będzie potrzebna ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Grudzień 25, 2005 [zagwizdała na palcach głośno, po czym dostawa zieleniny przybyła natychmiast, jak w kreskowce...] :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taksówkarz warszawski Napisano Grudzień 25, 2005 [wyłącza taksometr] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kochanie wróć do mnie...... Napisano Grudzień 25, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To ja zerwałam ale proszę wróć Napisano Grudzień 25, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach