Gość tanasza Napisano Kwiecień 15, 2006 ja Was też lubie :D Nie było by mnie tu, gdyby było inaczej :D Dikembe pokaż te jaja ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moje jaja są różowe Napisano Kwiecień 15, 2006 więc chyba nie muszę ich dodatkowo barwić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Kwiecień 15, 2006 ...nie musisz, zdrowy jesteś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Kwiecień 15, 2006 A ja dziś zajmowałam się troskliwie 16 jajkami... Ale ciągle mi mało. Wszystkiego dobrego - i nadziei. :-) Ściskam ciepło, RzW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Kwiecień 19, 2006 co jest do cholery! tu sie pisze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Kwiecień 19, 2006 ...i stopki zmienia... ;-) Co nie, Tanka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Kwiecień 19, 2006 ...ale to wszystko i tak nic nie daje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Kwiecień 20, 2006 Daiquiri za mną dziś chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicniemówiący 0 Napisano Kwiecień 20, 2006 po raz pierwszy od 2 lat ... spieprzyli mi ogorkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Kwiecień 20, 2006 A za mną nic nie chodzi. Osamotnienie? :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Schizofrenik Eustachy Napisano Kwiecień 25, 2006 Za mną chodzą czescy tajniacy. Czuję to. :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Kwiecień 25, 2006 ja już za nikim nie chodzę ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fetish 0 Napisano Kwiecień 25, 2006 Jestem jebnieta - wydałam wszystko na szmaty i weekend zamiast ze znajomymi nad Balatonem spędze na swoim balkonie debilka .................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Kwiecień 25, 2006 Prowokacja czy nie? Oto jest pytanie. Ja wymiękam....jest jakiś samiec? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wybitny undergrundowy herszt Napisano Kwiecień 26, 2006 Żadna prowokacja :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Kwiecień 26, 2006 Jeśli ktoś mną nie potrząśnie, nie da w pysk i nie wybudzi... to nie wiem. Żal i żałość brudne i duże niczym po kwaśnym deszczu kałuże Ohyda powraca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wybitny undergrundowy herszt Napisano Kwiecień 26, 2006 Walę Cię w pysk, futrzaku [wali futrzaka w pysk] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Kwiecień 26, 2006 Szarak do raportu, natychmiast! Co piłeś, co jadłeś, co brałeś do buzi, gadaj!! ;-) [trzęsie Szarakiem należycie] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wybitny undergrundowy herszt Napisano Kwiecień 26, 2006 zwłaszcza - co brałeś do buzi ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Kwiecień 26, 2006 no! no! ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Kwiecień 26, 2006 Nic. Ale idę się nażreć psychotropów, żeby zasnąć i przespać noc do rana. Mam ochotę napisać dużo złych słów, ale tego nie zrobię, bo tylko zaśmiecą przestrzeń, nic nie wnosząc. Dobranoc. Dzięki za dobre chęci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wybitny undergrundowy herszt Napisano Kwiecień 26, 2006 Jedna na to rada - lektura: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3176930 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Kwiecień 26, 2006 Szarak nie słuchaj Go. Strata życia na te pierdoły. Zadzwoń, jak chcesz....nic nie może być gładkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arkanta Napisano Kwiecień 26, 2006 "Nigdy mnie nie kochal...- szepcze - podly klamca. -Skad wiesz?- pytam.- Ktos ci mowi, ze jest noc. Pokazuje ksiezyc. Po dwunastu godzinach nazwiesz go klamca?" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dość duży wentyl w gaciach Napisano Kwiecień 26, 2006 Istnieją na tym świecie rzeczy gładkie. Ale dziś chyba nie o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaaaahahahaaaaaaaaaa Napisano Kwiecień 26, 2006 "O czwartej rano, jak pożar budzi mnie ból Wstaję. czepiając sie ścian wchodzę do łazienki. wątpie w istnienie Boga, dobrych ludzi Ciebie. Dzwonie do zegarynki. jest" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arkanta Napisano Kwiecień 27, 2006 Czytam sobie instrukcje do gaśnic pianowych i proszkowych w ramach abonamentu Klubu Dużej Czcionki. Oczywiście podczas lektury w moim jelicie grubym zalega drewniany wałek do ciasta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blleeeeee Napisano Kwiecień 27, 2006 zjadlam w ciagu 10 min cala czekolade i teraz jest mi niedobrze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Kwiecień 27, 2006 skonam. kiedyś tak zrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Kwiecień 27, 2006 Freud miał rację, Tanka... Hmmm, marzą mi się od zawsze dwie rzeczy: spokój i normalność. To rzeczy, którym nigdy nie będzie dane być moim udziałem. Najwyraźniej. Żal wzrasta. Szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach