Żulietta 0 Napisano Listopad 29, 2006 Usmażyłam sobie móżdżek. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Listopad 29, 2006 Lutownicą? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Człowiek o Siedmiu Pośladkach 0 Napisano Listopad 29, 2006 Lokówką? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakaowe oczko 0 Napisano Listopad 29, 2006 Frytkownicą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Listopad 29, 2006 i będę musiała o tym opowiedzieć na terapii? ;) oj...oj...smutkowatość nadchodzi. Błaznuj błaźnie błazenade błazdenną? [do siebie samej] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakaowe oczko 0 Napisano Listopad 29, 2006 Gdyż przepastna ludzka psyche zawiera zakamarki o których nie śniło się kierowcom autobusów w Irlandii ani Irasiadowi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Listopad 29, 2006 O, niezgłębiona tajemnico cudu pierwszej miesiączki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danse macabre 0 Napisano Listopad 29, 2006 marność nad marnościami i wszystko marność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Listopad 30, 2006 O matko! :) Losie ty mój nieugięty, spać by wypadało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chory Kelner Napisano Listopad 30, 2006 Nieugięty to jest mój pyton :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość celnik z gubina Napisano Listopad 30, 2006 mam nadzieję, że ten gad nie został przemycony przez granicę w jakiejś torbie albo walizce? bo jeśli tak to uprzedzam, że jest to surowo karane pytony i w ogóle wszystkie węże są pod ochroną! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chory Kelner Napisano Listopad 30, 2006 Mój pyton jest ze mną od dnia narodzin - przyszliśmy na świat jednoczesnie, w kraju nad Wisłą. Rośliśmy razem i razem przechodziliśmy inicjację seksualną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
policjant szperacz 0 Napisano Listopad 30, 2006 No i cokolwiek nie zrobić, wszyscy jak bumerang wracają ku jednej gwieździe : seks. Idę po korzonki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość celnik z gubina Napisano Listopad 30, 2006 aha nie domyśliłem się , przepraszam - chodzi Tobie o penisa po prostu? eeee, to nuda kogo to interesuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chory Kelner 0 Napisano Listopad 30, 2006 Zaczerniłem się, ponieważ jako nowa nietuzinkowa osobowość kafe doznawałem podszywu co 16 sekund... Seks? Jaki seks? Penis służy mi do sikania i czasem do bujania - kiedy już całkiem nie mam co robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzidzia-piernik 0 Napisano Listopad 30, 2006 Nie mam żadnego talentu! Na świecie jest tylu utalentowanych ludzi, tylko ja jedna nie nadaję się do niczego, ani niczego już nie naprawię, bo za późno. Czy ktoś wie, jaki to ból? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazia 0 Napisano Grudzień 4, 2006 No i stalo sie. Znowu. Po co ja w ogole probuje? Nigdy mi sie nie uda. Nie ma szans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Opowiadasz bzdury, Kazimiero. Uda się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zła na wszystko Napisano Grudzień 4, 2006 wk........... mnie mój chłop najlepiej bym mu powiedziała żeby spier.......... i nigdy nie wracał nienawidze mężczyzn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazia 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Nie uda sie. Moze czas przestac w ogole o tym myslec? Przestac sie ludzic ze cos sie zmieni, i nastawic swoje zycie na inne tory??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Człowiek o Siedmiu Pośladkach 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Zawsze jest pewność, że wszystkim nam uda się przejść na Drugą Stronę Zwierciadła. Prędzej czy później. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Uda się. Tylko trzeba mniej chcieć. to trudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zła na wszystko Napisano Grudzień 4, 2006 o czym wy pier.............. nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazia 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Mniej juz nie mozna chciec. Niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upokorzony Waldek Napisano Grudzień 4, 2006 nienawidzę kobiet :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zła na wszystko Napisano Grudzień 4, 2006 ja mam mu kupwać papierosy piwo nie za moje ale jego kase ale jak to wogóle wygląda to juz mu dupe ciżko ruszyć żeby to kupić wkurza mnie to na maxa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zła na wszystko Napisano Grudzień 4, 2006 Kazia kobiety maja przerabane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zła na wszystko Napisano Grudzień 4, 2006 wolę się troche tu wyżalić i zaraz sobie pójdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazia 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Ano maja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość w dom - Żona w ciąże. Napisano Grudzień 5, 2006 A co to za ogólnonarodowy lament??? Uśmiechać się, WSZYSCY! Proszę! Proszę pokazać zęby w szerokim uśmiechu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach