Gość DZWOAN Napisano Grudzień 16, 2006 bim-bom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uouppppupupupupupupup Napisano Grudzień 16, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uouppppupupupupupupup Napisano Grudzień 16, 2006 Szaraczku- dżdżownice ci chodzą po kręgosłupie i łachoczą penisami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Grudzień 16, 2006 ...taki morał z tego mamy: nie rozbieraj kostki Mały :) boli mnie gardło i nie ma to nic wspólnego z ddżownicami, ani innymi takimi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to juz macie Napisano Grudzień 16, 2006 16 hihi a ja ciagle 15 uuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..cc..cc..cc..d Napisano Grudzień 16, 2006 No i co Rybką? Wypowiedziała pracę? Proszę Państwa! Jakie to emocjonujące jest! Jak trzyma w napięciu! Dalej! Karuzela czeka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość een Napisano Grudzień 16, 2006 Podoba mi się ten temat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Grudzień 16, 2006 Prezenty z okazji Świąt powinny być zakazane... :-( :-( :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakazy do niczego nie prowadzą Napisano Grudzień 17, 2006 a już na pewno do zamierzonego skutku. Tej oczywistej prawdy nie zna niejaki Roman Giertych, ale to mnie akurat nie dziwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Chyba się "złożę w ofierze" na Wigilijnym stole... :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rybka zwana karpiem Napisano Grudzień 17, 2006 Jak tak mam co roku :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość carpie diem Napisano Grudzień 17, 2006 my też tak mamy :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Mmmm...smakowity kąsek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Grudzień 18, 2006 A tak w ogóle, to kupiłam sobie majtki z pozytywką, o! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Grudzień 18, 2006 A co wygrywają? \"Panie Janie, rano wstań!\"? :D PS. Jakby ktoś był zainteresowany dodatkową rybą na świątecznym stole, proszę się nie krępować! Gatunek - dość nieokreślony. Obiecuję, że mam mało ości! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chętnie nafaszeruję Napisano Grudzień 18, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Czym, że zapytam z ciekawości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Eee, taki \"teasing\" na chwilę mnie nie interesuje. :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jezus moim Panem 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Przegrałem życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jezus moim Panem 0 Napisano Grudzień 20, 2006 I ten stan się utrzymuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Grudzień 21, 2006 NIgdy nie mów NIGDY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jezus moim Panem 0 Napisano Grudzień 21, 2006 No przecież nie piszę że nigdy nie przegrałem życia.. ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Grudzień 23, 2006 ...i żeby kiedyś było normalnie... ...choć i tak nie będzie... Mniej bólu. Dobrych Świąt! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marigold Flowers 0 Napisano Grudzień 23, 2006 Więc jednak numer 16. Ciekawe, ta liczba wraca do mnie jak bumerang zawsze przy okazji okołobożonarodzeniowych wyznań na Kaffe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jesiotr_o_wadze_1t 0 Napisano Grudzień 23, 2006 bylas 20-ta, Mary ... przynajmniej na tej stronce :) och, karpiki... karpiki ... jejku, Wesolych Swiat! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazia 0 Napisano Grudzień 23, 2006 Prezenty popakowane, choinka ubrana tylko, ja sie pytam, gdzie nastroj swiateczny??? Gdzie atmosfera??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Grudzień 24, 2006 Nastrój świąteczny to wymysł przemysłu około-świątecznego. Są już zapewnienia, że od przyszłego roku będzie pakowany w paczki po 100g i każdy będzie mógł kupić tyle, mu będzie trzeba. No chyba, ze wprowadzą reglamentację z powodu nadwyżki popytu nad podażą... Wszystkiego dobrego na Święta i nie tylko! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyznanie świąteczne Napisano Grudzień 24, 2006 [emotikonka przedstawiająca faceta w średnim wieku, który najpierw nadyma się jak nastolatek w reklamówce "Rexony" a następnie eksploduje z przeogromnym hukiem] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyznanie świąteczne Napisano Grudzień 24, 2006 I tyle. karpia nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coz mi pozostalo Napisano Grudzień 24, 2006 Az egykort körülkerített mezőváros határait árok- és sáncrendszer óvta, ezeket jól őrzött városkapuk törték meg. Csak ezeken keresztület lehetett a városba bejutni, mellettük vámszedőhelyeket, kocsmák és vendégfogadók várták az ide látogatóikat. Dedykuje te slowa Rybce Zwanej Wanda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach