Gość kai dawaj sprawozdanie Napisano Czerwiec 14, 2009 jak sie czujecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmmmmmmmm Napisano Czerwiec 14, 2009 Jezusku ale mam doła :( jestem brzydka, samotna, nikt mnie nie kocha, jestem zyciowym nieudacznikiem i nudze sie strasznie dzisiaj :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sałatka z myszy 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 moze nie jestem brzydka i samotna, moze i mnie ktos kocha, ale nie moja umierajaca mama... i to jest przykrosc nad przykrosciami :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 sałatko - możesz się mylić... Przytulam mocno U nas wszystko jak najlepiej - Najmłodszy ślicznie przybiera na wadze, ja wręcz przeciwnie, ślicznie gubię kilogramy, jest OK :) dobrze się czuję w roli Matki Polki Wielodzietnej i na razie nie chce mi się myśleć o powrocie do pracy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sałatka z myszy 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 tak, tak, Kai [serce}, dlatego mam taka a nie inna stopke :) ale... to sa sprawy dawno rozliczone, chociaz odzywaja sie jak stare rany kombatantow MPW bylby skrotem nie do rozszyfrowania :D trzym sie cieplo i niech Ci... [potrzebne wpisac] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Lipiec 5, 2009 Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mężczyzna znany i lubiany Napisano Lipiec 28, 2009 Posucha tu jakaś ostatnio? Co się dzieje? Wszyscy mają zamysły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mężczyzna znany i lubiany Napisano Lipiec 28, 2009 zawodowo jem szczaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na zamysłach się kończy Napisano Wrzesień 25, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrawiam nieobecnych Napisano Październik 19, 2009 dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tylna Łapa Kota Felixa Napisano Październik 20, 2009 a ja pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość rzadki jak ssraczka Napisano Listopad 1, 2009 ...się pojawił - a tu antysraczka, czyli posucha :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czesc kai jak dzieciaki Napisano Listopad 14, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytanie nadal aktualne Napisano Grudzień 13, 2009 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świerszcz 0 Napisano Grudzień 13, 2009 jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość O- Napisano Styczeń 8, 2010 http://www.gangsters.pl/index.php?polec=5332 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Letnia Sukienka Zyty Napisano Luty 16, 2010 A co tam u Szaraka? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oooo topek podniesiony Napisano Luty 16, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odswiezam bez zamyslu Napisano Marzec 14, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elo elo :) Napisano Marzec 14, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co tam, co tam? Napisano Marzec 14, 2010 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4407671 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a kto odswiezyl? Napisano Marzec 14, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jovicku, nie da rady Napisano Kwiecień 23, 2010 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 przybijam i kto jest GUPI??:P O! jaka smietanka Towarzyska:P?? ide na grilla( a nie chce mi sie)...:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cycata jak dzieciaki Napisano Kwiecień 23, 2010 ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamienica pod respiratorem Napisano Kwiecień 23, 2010 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1922145&start=41430 dla slepoty-jovika :P a cycatej wieki nie widzialam/czytalam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 mało, ze ślepota to jeszcze skleroza- zapomniałam hasła do Palacza:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 K A M I E N I C A - kabaret dla zaawansowanych czyli topiku o machaniu ciąg dalszy" A ja szukam tego pierwszego= o machaniu w roli głównej:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aglk 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 a ja sie zakochalam w kims kogo niema ... haha zwariowalam chyba MASAKRA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach