Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka79

Czy są wśród Was Kobietki, które chcą zostać Mamami cz.II

Polecane posty

Bozina dziękuję CI za pamięć :) bardzo się ciesze że tyle osob pamiętało :) Kasia

Gość Bozina
cześć Asiu 74, u mnie ok, dzięki!! staram sie nie nakręcać na mojego drugiego dzidziusia, bo jak się okazało za pierwszym razem, za bardzo go chciałam, a zaszłam w ciążę dopiero wtedy, gdy okazało się nie możemy (słabe wyniki mojego męża). teraz wzięłam sie na sposób i myślę sobie, że lepiej niech to się stanie za 2 miesiące, bo w lipcu idziemy na wesele - i to by był 9 mies. (hihi taka zmyłka dla mojej podświadomości), myślę, że będę z mniejszym stresem czekała na @, ale jestem zakręcona!!!! ( poprzednio czekaliśmy 4 latab i teraz znowu się boję, że to się powtórzy....) a co u ciebie?? jak Mikołaj?

Nika - ok, ale Ciebie też trochę poniosło. Rozumiem Dorotę, ja nie każę matkom w ciąży się z tego nie cieszyć i o tym nie mówić, doskonale je rozumiem - sama bym się tak zachowywała. Ale nie będę kłamała , że mnie taki widok nie boli. Tak samo nie powiem Kobiecie , która jest szczęśliwa bo będzie mamą, że mnie jej widok dołuje. Tak cierpię tylko ja - po co ma być jej przykro. A że o swoich dołkach gadam tu - to chyba zrozumiałe? I broń Boże - nie naskakuje teraz na Ciebie - po prostu wyrażam swoje opinie.

Gość mysza29
ja też uważam że jeśli sie coś czuje to chyba własnie jest od tego to forum zeby sie wyżalić i czasem może pomarudzić więc raczej nic w tym złego?? a jak zaczniemy sie pouczać co wolno mówić a co nie to chyba sie tu pusto zrobi??

Bozina-świetny pomysł z tą zmyłką dla podświadomości. Spróbuję \"pogadać\" ze swoją - może uwierzy.hihi

Gość NIKA28
Poniosło mnie bo jestem impulsywna :) Po przeczytaniu waszych wcześniejszych rozmów (o kuzynce gówniarze) pomyślałam, że teraz dziewczyny będą się bały wpisywać do tabelki że są już w ciąży, żeby ktoś inny się nie denerwował... A to chyba nie jest celem tego topiku. Nie wiem, może ja jeszcze nie doszłam do tego etapu że mnie boli widok innej kobiety w ciąży, i tego nie rozumiem. Staram się zajść w ciąże i wiem że jestem trudnym przypadkiem. Moja siostra miała za wysoką prolaktynę a jednak się jej udało :) Wychodzę z założenia że kiedyś udać się musi i wam i mnie!

Gość Dorota27
No to sobie chyba wszytsko wyjasniłysmy i oki:) a ja sie musze teraz zabrać za robotę bo mam straszne tyyyyyłyyy :) Mimo, że przyszłam godzine szybciej do roboty, ale kumpela przyniosła pyszne pierniczki mniam i była kawka i pogaduchy a czas leci:)

Gość NIKA28
Ale póki co z tabelki się wypisuję. Może kiedyś założę topik "termin w ...." i się znowu spotkamy? Kto wie... TABELA I NICK..........MIASTO......TERMIN.....KGNABYTE.....PLEC...OBBRZUSIA 31 tydzień..Warszawa....1 Luty...........13............Zuzia......94 cm Monika24..........8.11......URODZIŁA .....ZUZIĘ.......................... trudi..........Dębica....24 marzec...........9..............?..........98 cm 1102............Opole.....11 marzec........6............Michał.......93cm dzidzius.....Warszawa .15 styczeń.......12.........Weronisia....90 cm Mała31 .......Słupsk .....19 kwiecień......3..............?.............?... Metka26.......Essen......12 marzec.......9........Alexander.....? cm Lusia.....Starachowice..20 styczen......13,5........Emilia.......100 cm Mateczka ....Poznań ....20 styczeń .... 12 ... ......Karol..........?... Katarinka29.Szczecin...15 marzec.......6,3..........Kubuś.........?.... Claptola.......Legnica....9 kwiecien......3,5..............?.........78 cm Milucha........Kraków....22 marzec.......4,5.........córcia........88cm Małgos27....Wrocław ... 7 kwiecień.......5...............?.........89 cm Rubina........Nowa Ruda.....7maj..........2................?...........?.. Agresor..........?...............?..............?...............?...........?...... Impersona...Wrocław...16 styczeń.......12..........Kubuś.......100cm joganna..... Lublin....... 15 luty.......... 10....... Gabrysia.... 102!cm Marcelinka...Kraków.....11 grudnia......14.............?...........99cm Tiamka........Brzeg........10 Lipca.........?..............?...........?...... MałaCzarna...Zabrze......24 lipca..........?...............?..........?...... Domi24......Warszawa....19 Lipca.........?...............?...........?.... Anielka25....Rybnik........18 Lipca........?................?..........?..... Adrianka-85..Zamość.......26 luty........11............Julia.......108cm Bugsy24......Szczecin......17 Lipca.......?..............?............? Tabela II NICK............... 1DC.... DŁUGOŚĆ CYKLU.... TEST CIĄŻOWY.... WYNIK Estella ............25.11....... 28.......................WIGILIA... ........ tu Kasia..........25.11........26- 28..................20-21.12............ Malinka79....... 05.11........29-30....................06.12 .............. Aśka74...........01.12........28-34.................. .28.12................. słoneczko77....02.11........25........................nie testuję........ Jagodka.........14-11........28........................nie testuję......... AgaJ..............29.11........28-32...... zaraz po B.Narodzeniu .... Mysza29........26.11........27-28....................WIGILIA............ Dioda............29.11........30-31...................zobaczymy!!!!........ Olala.............23.11........27-31............czekam do stycznia...... Agusia*........26.11........28-32.........................??................. Imolka...........08.11.........23-24....................??................... Sylwia19.........04.12.........28.....................sie okaze .......... meg33 ...........07.11.........28-30................ sama nie wiem ..... asienka..........02.12..........28-29............oby był pozytywny.... Dorota27........23.11..........26-27..............bede czekać

Przede wszystkim STO LAT I SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN DLA KASI I MALINKI!!! Teraz przejde do tematu...chociaz moze nie powinnam...popieram NIKE, choc moze nie tyle z jadem...(ja bym to bardziej nazwala zgryzliwa gorycza), a czyms innym...moze nie kazda to wyczuwa, ale w niektorych wypowiedziachj jest to widoczne... Jestem tu z wami spory kawalek czasu i niektore forumowiczki sa mi bardzo bliskie, ale kilka ostatnich dni nie wchodzilam, poniewaz kiedy czytam niektore wypowiedzi jednej z forumowiczek to mnie szlag trafia... a nie mam zamiaru sie denerwowac. Jest tu praktycznie ,,nowa\" i nie kazdej historie zna, ale wydaje jej sie ze jest najmadrzejsza. W dodatku nie zdaje sobie sprawy, ze swoimi slowami moze baaardzo kogos urazic. A to, ze ktos ma ta swoja upragniona fasolke, nie oznacza chyba ze jest juz wrogiem publicznym numer jeden... i trzeba komentowac jego ciaze po chamsku. Przepraszam i pozdrawiam reszte kochanych dziewczyn :)

Przede wszystkim STO LAT I SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN DLA KASI I MALINKI!!! Teraz przejde do tematu...chociaz moze nie powinnam...popieram NIKE, choc moze nie tyle z jadem...(ja bym to bardziej nazwala zgryzliwa gorycza), a czyms innym...moze nie kazda to wyczuwa, ale w niektorych wypowiedziachj jest to widoczne... Jestem tu z wami spory kawalek czasu i niektore forumowiczki sa mi bardzo bliskie, ale kilka ostatnich dni nie wchodzilam, poniewaz kiedy czytam niektore wypowiedzi jednej z forumowiczek to mnie szlag trafia... a nie mam zamiaru sie denerwowac. Jest tu praktycznie ,,nowa\" i nie kazdej historie zna, ale wydaje jej sie ze jest najmadrzejsza. W dodatku nie zdaje sobie sprawy, ze swoimi slowami moze baaardzo kogos urazic. A to, ze ktos ma ta swoja upragniona fasolke, nie oznacza chyba ze jest juz wrogiem publicznym numer jeden... i trzeba komentowac jego ciaze po chamsku. Przepraszam i pozdrawiam reszte kochanych dziewczyn :)

Gość mysza29
Dziewczyny proponuje zmienić temat bo robi sie coraz "ostrzej" a przecież zawsze było tak milutko. W tym całym ferworze rozmów ja też chce przeprosić jeśli kogoś uraziłam ale nie miałam zamiaru i nawet nie kojarze wiem tylko że miałam doła i chciałam sie wam poużalać, a teraz mi lepiej i to dzieki wam jak zwykle:):):) nie kłóćcie sie już prosze:):)

Impersona dziękuję za życzonka :) Ale Ty to masz sie nie denerwować bo Ci nie wolno ...jak Ci minął weekend?? Kasia

hehe Kasiu...wiec tak jak podejrzewalas...,,testowalam z mezem nowy komplecik\", ale nie caly czas :P W sobote przyjechala moja siostra, ale bardzo chciala isc na impreze ze znajomymi...wiec ja puscilam (ma 30 lat:P) Wrocila kompletnie pijana (co jej sie nie zdaza:p) a w niedziele musialam ja reanimowac pol dnia, bo miala poteznego kaca i bawilam sie w nianke :P pozniej pomyslalam ze czuje sie dobrze i...skusilam sie na spacer do leclerca...w ktorym zaslablam...no i juz wiem, ze do konca ciazy mam siedziec na dupie w domu :)

Jestem i tez proponuje zmienić temat:), napiecia juz rozładowane:) Jak wam dzionek mija? Mnie strasznie głowa boli, ale juz jest w miarę.:). To pewnie przez te ciśnienie:( Zapytam sie Was o coś ok? Tylko nie smiejcie sie ze mnie, bo czuje sie zadajac te pytanie jakbym z choinki spadła:P a wiec jak dokładnie wyliczyć dni płodne?

Gość dorota27
mam pytanko-czy to o tej "nowej" dotyczyło mojej osoby? bo poczułam sie nieco dziwnie:(

Impersona!!!! Wytrzymaj jeszcze troszkę, jeszcze sie nabiegasz:D przy dzidzi, ale teraz najwazniejsze to siedziec na pupie:) nono!

Dorota- nieeee!!! przepraszam, nie chcialam Ciebie, ani nikogo urazic i rzeczywiscie nie powinnam byla tego pisac, ale naprawde nie dawalo mi to spokoju... Juz luz...zmiana tematu:)

Dorota- nieeee!!! przepraszam, nie chcialam Ciebie, ani nikogo urazic i rzeczywiscie nie powinnam byla tego pisac, ale naprawde nie dawalo mi to spokoju... Juz luz...zmiana tematu:)

Gość Dorota27
ufffff jaka ulga, ja tez nie chciałam nikogo urazic i jak sobie pomyslałam ze ktos mnie tak odbiera to sie przestraszyłam:)

Impersona jesteś niepoważna, mąż powinien CI komplecik zabrać i koniec. Jak mogłaś iść do sklepu, ja rozumiem że głodna byłas, ale to moglas do mnie napisac to cos bym Ci kurierem podesłała hihihi Masz leżeć w łożku, no ewentualnie siedzieć i to wszystko.. Kasia

Gość mysza29
Agusia a ty masz troche zbliżony cykl do mojego a propos tego okresu płodności to wydaje mi sie że gdzies miedzy 11-15 dc to chyba najlepszy czas. a dzis sprawdzałam na gazecie wyb. to u mnie wypada ten dzień na 10.12 a to ta str. http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/0,55280,2089979.html

Gość mysza29
Impersona a może mnie miałaś na myśli?? takie mam wyrzuty sumienia napisz szczerze

Kasiu, ale mi lekarz pozwolil juz chodzic, naprawde :) Za jakies 3 tygodnie ponoc rodze:) Myszka...no wiesz!!! Jak mozesz...juz Ci mowilam cos na Twoj temat na tym forum :D Agusia- to nie jest smieszne :P Ja sama nadal nie rozumiem jak mi moj maz wciska, ze dzien w ktorym zaszlam w ciaze byl szczytem mojej plodnosci, a ja wyliczylam, ze wtedy bylismy najbardziej bezpieczni:)

Gość mysza29
to sie ciesze:)Impersona ty ze swoim zdrówkiem to serio musisz uważać już dużo ci nie zostało do stycznia:) normalnie se zemdlała w sklepie no szok!!! NIE WOLNO Z DOMU WYCHODZIĆ!!!taką karteczke sobie powieś na drzwiach:):):)pozdrawiam

Gość Dorota27
Mysza próbuję wejsc na podana przez Ciebie strone i coś sie nie udaje, może gdzies sie wdarł błąd

Gość Dioda
Ale tutaj sie dzisiaj zrobilo ostro!!!!!!!!!:D:D:D Witajcie dziewczynki:) Dzisiaj Mikołajki,wiec moze z tej okazji "na Mikolaja" jakies owocne przytulanka:) Ogladalam sobie w programie 1 " W labiryncie", pamietacie?? Ale to prymitywny serial w porownaniu z tymi wspolczesnymi:D:D(chociaz i te nie sa rewelacyjne:D:D:D)Dzisiaj bylo w serialu: "Andrzej alkoholik":D:D:D:D

Impersona to musiałas pomylić sie w rachuneczkach:P:Phihihi mysza29 dzieki wielkie:D:D poczytam sobie

Dioda- a mnie ten serial rozwala przez swoj klimat, nie ogladam go, ale jak niechcacy przelacze i widze tego aktora...tego ,,gargamela\" to mi sie tak blogo robi...za to niedawno kolezanka wlaczyla mi na wideo Dynastie...z tego to sie usmialam...zwlaszcza z takiego sztucznego turlania sie po podlodze Alexis z zona Bleake\'a :P