Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka79

Czy są wśród Was Kobietki, które chcą zostać Mamami cz.II

Polecane posty

Oczywiście Malinka chyba głodna się zrobiła hihihihi no ja mam nadzieje że dziewczyny niedługo się pokażą :) Kasia

Oczywiście Malinka chyba głodna się zrobiła hihihihi no ja mam nadzieje że dziewczyny niedługo się pokażą :) Kasia

Gość mysza29
wiecie jak mi sie nie chce dzis pracować?!! buuuuu chce do domu spaććć jakaś dziś jestem bez humoru śpiaca i zmierzła buuuuuuu

Gość mysza29
a w ogóle to mi sie nudziiiiiiii halo dziewczyny napiszcie coś :)

Gość mysza29
Impersona chyba nie sprzątasz??? nie wolno ci !!! Kasiu a co u ciebie?

Gość mysza29
he he drinka no może to by mnie na nogi postawiło bo naprawde mój mózg chyba nie pracuje, a jak jechałam do pracy przy wjeździe do bramy na parking czyms zahaczyłam ale nie wiem może lusterkiem?? bo nic nie widziałam, no mam nadzieję że auta nie uszodziłam

Gość mysza29
ale sie wkurzyłam!!! był tu u mnie taki znajomy z wcześniejszej mojej pracy i pyta mnie co słychać i czy coś sie zmieniło i pokazuje na mój brzuch!!! a ja mu że nic i on zaczyna mi tłunaczyć żebym o tym pomyślała bo wiek itd. itp. no i mu mówie że myśle i że ie staram a on głupi usmieszek!! co za baran wrrrrr Własnie takich sytuacji NIENAWIDZE!!!!!!!:(

Myszka- mialam posprzatac, kiedy akurat zadzwonil domofon... wstyd goscia w taki balagan wpuscic...jeszcze ja w szlafroku w owieczki:) ale powiedzial ze rozumie, ze przeciez mi nic nie wolno i sprzatac tez nie i ze jak Tomek przyjdzie to pewnie posprzata, wiec sobie darowalam:)

Myszka- mialam posprzatac, kiedy akurat zadzwonil domofon... wstyd goscia w taki balagan wpuscic...jeszcze ja w szlafroku w owieczki:) ale powiedzial ze rozumie, ze przeciez mi nic nie wolno i sprzatac tez nie i ze jak Tomek przyjdzie to pewnie posprzata, wiec sobie darowalam:)

Gość mysza29
Impersona :) no masz szczęście :) przecież od bałaganu jeszcze nikt nie umarł hi hi . A szlafroczek w owieczki :):):) fajnie na pewno wyglądasz:) ale z pewnościa pasuje do twojego stanu:):)

Mysza u mnie wszystko ok, sporo pracy mam ale jakos humorek mi dopisuje :) Ty widzę tez nie masz najgorszego :) a kolegą sie nie przejmuj, co on tam wie :) Impersona bo sie Twojemu mężowi poskarże że chcesz sprzątać i Ci sie dopiero dostanie :) Kasia

Gość mysza29
Kasiu powiem ci że nawet w tym miesiącu juz sie tak nie nakręcam zobacze po prostu czy bedzie @ czy nie i nie mam zamiaru szukać jakis objawów itp. jak to było ostatnio:):) Tylko takie sytuacje mnie nie raz dołują ale olewam gościa:)

Gość Dorota27
dziewuszki, mam 16 dzien cyklu dzisiaj i starsznie zaczęły mnie boleć piersi, nie chcę sie oczywiscie nakręcać, bo to chyba za szybko, ale wyobraźnia już mi zaczęła pracowac:) jak myslicie czy to może objaw?.....

Gość estella
Witajcie Drogie Kobietki po krótkiej przerwie! :-) ale tu się dużo dzieje!!! Spóźnione, ale bardzo serdeczne życzonka urodzinowe dla Malinki i Kasi - i wiecie, czego Wam najbardziej życzę!!!! :-) U mnie totalny luz, już się nie przejmuję, czy dzidzia będzie teraz czy później. Grunt, żeby była :-) Humor poprawiła mi moja ginekolog, którą wczoraj odwiedziłam. Powiedziała, żeby przestać się przejmować. Noramlnie ćwiczyć, chodzić do sauny...jak fasolka będzie chciała to i tak się zagnieździ. A przynajmniej nie będę zmieniała swojego trybu życia :-) Więc bez zaniepokojenia mogę śmigać na ćwiczenia :-) i to mi bardzo poprawia humor! Dodała też, że w sowjej karierze miała tylko jedną pacjentkę, która w pierwszym cyklu zaszła w ciążę i tego chciała. Ale dodała, że ta pacjentka miała 18 lat. A im się jest starszym tym trudniej. Ale i tak dodała, że absolutnie nie ma się czym przejmować, tylko częściej się przytulać. A te zmiany w regularności cyklu, mogą być spwodowane właśnie częstszym i bardzo regularnym współżyciem. Nie wiem, co mi pomogło, ale jaestem bardzo spokojna. Pełna optymizmu i nie oczekuję już tak zachłannie na CUD, który na pewno i tak się spełni!!!! Serdeczne pozdrowienia la wszystkich ciężarówek i starających się!!!

Myszko...bo takie rozmowy to trzeba jak najszybciej ucinac...z drugiej strony to ludzie sa durni niektorzy- a co go obchodzi twoj brzuch!

Gość estella
Dorotko, a może to owulacja w 16 dc. U mnie dziś 14 dc, a wczoraj ginekolog powiedziała, że owulacji jeszcze nie było (obserwacja szyjki), ale się zbliża i pewnie pojawi się około 15-16 dc

Gość dorota27
hmm może i tak, chociaz ja mam cykle 26-27 dni i raczej jestem juz po owulacji, ale oraganizm nie jesr regularny jak zegarek:)

Gość dorota27
trzeba czekac i normalnie żyć, dlatego jutro smigam na aerobik, co ma być to będzie:) :)

Gość mysza29
Kurde bele a u mnie dzis 13 dc. a małżonek zamiast ze mną to na szkoleniu, cholera może jutro jeszcze coś wskuramy, ale zreszta miałam nie przeżywać:) Impersona wiesz to taki palant był wiec go olewam już i tyle:) Estella masz b. fajne podejście do sprawy :)

No w końcu jest i Estella :) dziękuje za życzonka :) a co się stało że tyle nas nie odwiedzałaś?? CIesze się że masz takie podejście do sprawy :) ja tez sie juz jakiś czas temu wyluzowałam, co ma być to będzie :) Kasia

Gość estella
jak sobie przypomnę, co wyczyniałam w pierwszym miesiącu starań, to aż mi się śmiać chce. Dziecko to nie ciasto, które można upiec jak goście mają przyjść! Chociaż szkoda, że tak nie jest... ;-)

Gość smutny tygrysio
witam serdecznie forumowiczki, co zrobić by zatrzymać pracę...ostatnio poruszacie różne tematy ....

Gość TABELKI
TABELA I NICK..........MIASTO......TERMIN.....KGNABYTE.....PLEC...OBBRZUSIA 31 tydzień..Warszawa....1 Luty...........13,5..........Zuzia......95 cm Monika24..........8.11......URODZIŁA .....ZUZIĘ.......................... trudi..........Dębica....24 marzec...........9..............?..........98 cm 1102............Opole.....11 marzec........6............Michał.......93cm dzidzius.....Warszawa .15 styczeń.......12.........Weronisia....90 cm Mała31 .......Słupsk .....19 kwiecień......3..............?.............?... Metka26.......Essen......12 marzec.......9........Alexander.....? cm Lusia.....Starachowice..20 styczen......13,5........Emilia.......100 cm Mateczka ....Poznań ....20 styczeń .... 12 ... ......Karol..........?... Katarinka29.Szczecin...15 marzec.......6,3..........Kubuś.........?.... Claptola.......Legnica....9 kwiecien......3,5..............?.........78 cm Milucha........Kraków....22 marzec.......4,5.........córcia........88cm Małgos27....Wrocław ... 7 kwiecień.......5...............?.........89 cm Rubina........Nowa Ruda.....7maj..........2................?...........?.. Agresor..........?...............?..............?...............?...........?...... Impersona...Wrocław...16 styczeń.......12..........Kubuś.......100cm joganna..... Lublin....... 15 luty.......... 10....... Gabrysia.... 102!cm Marcelinka...Kraków.....11 grudnia......14.............?...........99cm Tiamka........Brzeg........10 Lipca.........?..............?...........?...... MałaCzarna...Zabrze......24 lipca..........?...............?..........?...... Domi24......Warszawa....19 Lipca.........?...............?...........?.... Anielka25....Rybnik........18 Lipca........?................?..........?..... Adrianka-85..Zamość.......26 luty........11............Julia.......108cm Bugsy24......Szczecin......17 Lipca.......?..............?............? Tabela II NICK............... 1DC.... DŁUGOŚĆ CYKLU.... TEST CIĄŻOWY.... WYNIK Estella ............25.11....... 26.......................WIGILIA... ........ tu Kasia..........25.11........26- 28..................20-21.12............ Malinka79....... 01.12........26-30.............NIE TESTUJĘ ......... słoneczko77....02.11........25........................nie testuję........ Jagodka.........14-11........28........................nie testuję......... Aga*..............29.11........28-32...... zaraz po B.Narodzeniu .... Mysza29........26.11........27-28....................WIGILIA............ Dioda............29.11........30-31...................zobaczymy!!!!........ Olala.............23.11........27-31............czekam do stycznia...... Agusia*........26.11........28-32.........................??................. Sylwia19.........04.12.........28.....................sie okaze .......... meg33 ...........07.11.........28-30................ sama nie wiem ..... asienka..........02.12..........28-29............oby był pozytywny.... Dorota27........23.11..........26-27..............bede czekać

Gość estella
a jakoś tak Kasiu, dałam sobie luzik. Ale coś mnie niesamowicie ciągnęło do Was :-))) Tygrysku, co zrobić aby nie stracić pracy? myślę, że nie do końca jest to zleżne od nas. Jak mają Cię zwolnić to i tak to zrobią, nawet jak będziesz "stawała na uszach" aby zatrzymać pracę :-(

Gość smutne tygrysio
dziękuję Estella, już "stałam na uszach" nadchodzą święta i jestpo prostu jest mi smutno

Gość estella
Kasiu, pisałać że łykasz wiesiołek. Zauważyłaś jakieś zwiększenie śluzu płodnego? Bo ja jak nie miałam, tak nie mam, a to już chyba najwższa pora. A słyszałyście o leku ziołowym Castagnus (albi podobnie) ginka kazała mi go kupić i barć. Podobno reguluje hormowny.

Gość estella
Tygrysiu, to tak ja ze straniem sie o dzidzię, chociaż bardzo chcesz i wyczyniasz różne rzeczy żeby była, to i tak czasem nie wychodzi. Takie życie i nasz los. Ale bądźmy dobrej myśli - fortuna kołoem się toczy !