Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka79

Czy są wśród Was Kobietki, które chcą zostać Mamami cz.II

Polecane posty

Gość mysza29
miałąm powiedzieć zastanawiał

Gość estella
Chyba faceci sami nie wiedzą czego chcą! Ma żonę z temperamentem ;-) to doszukuje się podwójnego dna....

Hej Estella :) nie denerwuj się na męza, faceci czasem mowią coś zanim pomyślą :) takze popedzaj do seksualnie i niech nic nie gada :) Kasia

Gość estella
a może ten jego tekst dlatego mnie tak wnerwił, że obiecałam sobie, ze nic mu nie będę wspominała o fasolce, typu że bym chciała tak bardzo, że teraz są płodne dni itd itp A ten sam wypalił z tym tematem i to wtedy, kiedy mi dzidzia nawet przez myśl nie przeszła.No i co teraz robie? myślę o dzidzi!!!! ojej, jutro i pojutrez teoretycznie mój szczyt płodności :-) więc dziś odpoczynek od przytulanka, wyłącznie rozsądkowy ;-)

Dziewczyny czy wiecie,że Impersona juz urodziła!!!! przeczytałam o tym na topiku: termin w grudniu!!! Impersona serdeczne GRATULACJE z okazjiu narodzin synka!!!! Bądźcie zdrowi!!!!

aaaa jak się cieszę :) Impersona gratuluje, mam nadzieje że się dobrze oboje czujecie :) Kasia

Imperosona wczoraj (tzn. 2.01 przypomina soul:) o godzinie 21:15 urodzila synka.Kubus wazy 3100 i ma 54 cm.Z tego co wiem z mama i maluszkiem wszystko w porzadku - wypowiedź Salmy - str. 76

Imperosona wczoraj (tzn. 2.01 przypomina soul:) o godzinie 21:15 urodzila synka.Kubus wazy 3100 i ma 54 cm.Z tego co wiem z mama i maluszkiem wszystko w porzadku - wypowiedź Salmy - str. 76

Drobiazg Kasieńko:) A kiedy my ogłosimy radosne nowiny??? Wczoraj mówie do męża,że życie ogólnie jest ciężkie ( nie tylko finansowo) a jak urodzi się kruszynka to jak my damy radę? Zreszta mówię nawet zajście w ciąże nie jest łatwe. A on: Może już jesteś w ciąży, ja: nie sądzę, a on: Czemu nie? Może jesteś. I to mnie troszkę uspokoiło i mam wielką nadzieję,że w tym miesiącu nie przyjdzie małpica!

Dziewczynki co z Wami? Widzę,że jeszcze nie wróciłyście do siebie po świętach! A ja się nudze w pracy przeogromnie i wyczekuje 16. Pozdrawiam! Czy wiecie co w końcu wyszło Sylwii19? Miała robić badania na poziom hcg...

Gość mysza29
Wow!!!:):) super że Impersona już ma synka przy sobie strasznie mocno jej gratuluje :):) fajnie sie ciesze:) hm ciekawe kiedy my?

Witam wszystkie dziewczyny w nowym roku :) Chcialam Wam wszystkim zyczyc wszystkiego najlepszego w Nowym Roku (a czego to juz same dobrze wiecie ;))! Serdeczne gratulacje dla Impresony! Soul nie mam dzidzi i nie wiem czy sie cieszyc czy plakac. Chcialam tego dzidziusia, ale moze dobrze ze go jeszcze nie ma! Jestem teraz najszczesliwsza osoba pod sloncem zycie zaczelo mi sie ukladac i mam nadzieje ze tak juz zostanie :D !!!!!!!!!

Sylwus jak fajnie że juz jesteś. Serdeczne dzięki za życzenia Tobie również wszystkiego najlepszego!!!! Pochwal się co tam u Ciebie słychać? Jak spędziłaś Sylwestra?

Gość ja22
kobitki mam do was pytanko.Staram się o dzidzię od jakiegoś czasu.własnie jestem przed okresem i mam takie same objawy jak co miesiąc tzn,skurcze podbrzusza(a raczej macicy),z tym że w tym miesiącu starsznie bolą mnie sutki i są bardzo nabrzmiałe.Zawsze wiem że dostane okres właśne po tych skurczach.Chodzi imi mianowicie o to czy miałyście moze tak że byłyście pewne że dostaniecie okres a okazało się że jesteście w ciąży.Testu nie chcesz robić ....jeszcze.Jak wogóle czułyście sie przed tym jak okazało sie że jesteście w ciąży

Soul pewnie ze jestem! Ostatnio tu nie zagladalam bo nie mialam czasu :) Bylam troche zajeta! U mnie jak juz napisalam zaczyna sie wszystko ukladac :D i jestem bardzo szczesliwa! sylwestra spedzilam z moim sloneczkiem u mojej rodzinki ale to byl najleprzy sylwester jaki tylko mogl byc :D Nie wymarzylabym sobie nic lepszego :D A co u Ciebie?

Sylwia cieszę się twoim szczęściem! U mnie tez ok. Sylwestra spędziłam w domku ze znajomymi. Poza tym cały dzień mam dzis kłopoty z kafeterią. tez tak macie? Strasznie wolno chodzi! pozdrawiam!

Sylwia cieszę się twoim szczęściem! U mnie tez ok. Sylwestra spędziłam w domku ze znajomymi. Poza tym cały dzień mam dzis kłopoty z kafeterią. tez tak macie? Strasznie wolno chodzi! pozdrawiam!

Faktycznie kafeteria znowu bardzo zwolniła, nie miałam cierpliwości i nie wchodzilam :) Witam Sylwia :) ciesze się że zaczyna Ci się układać :) Kasia

Gość MEG33
WITAM w nowym roku , mam nadzieję że wszystkim nam tak jak Sylwi się ułóży , czuje się fatalnie śpię na stojąco i mam wrażenie że za chwilę przyjdzie @ ale nic mie nie boli , tak jak ostatno , strasznie wolno działa dziś forum !!! do pauli 23 czy masz już może wyniki prolaktyny bo ja niestety też mam wyciek z sutków taki maleńki ale ...

Gość Dioda
Czesc dziewczynki,dawno mnie nie bylo, bo nie mialam dostepu do komputerka:)Zycze Wam samej radosci w Nowym Roku:) Niestety,w tym miesiacu nici,przyszla @,ale nie trace nadziei:) Szkoda,ze nikt nie powiadomil nas tutaj na topikuo Impersonie:(Wszystkie zaciazone uciekaja i zakladaja nowe topiki,szkoda:( Pozdrowki Zaraz skopiuje tabelke i naniose poprawki;)

Gość Dioda
TABELA I NICK..........MIASTO......TERMIN.....KGNABYTE.....PLEC...OBBRZUSIA 35 tydzień.. Warszawa....1 Luty...........15............Zuzia......98 cm Monika24..........8.11......URODZIŁA .....ZUZIĘ.......................... trudi..........Dębica....24 marzec...........9..............?..........98 cm 1102............Opole.....11 marzec........6............Michał.......93cm dzidzius.....Warszawa .15 styczeń.......12.........Weronisia....90 cm Mała31 .......Słupsk .....19 kwiecień......6..............?.............?... Metka26.......Essen......12 marzec.......9........Alexander.....? cm Lusia.....Starachowice..20 styczen......13,5........Emilia.......100 cm Mateczka ....Poznań ....20 styczeń .... 12 ... ......Karol..........?... Katarinka29.Szczecin...15 marzec.......12...........Kubuś.........?.... Claptola.......Legnica....9 kwiecien......3,5..............?.........78 cm Milucha........Kraków....22 marzec.......4,5.........córcia........88cm Małgos27....Wrocław ... 7 kwiecień.......5...............?.........89 cm Rubina........Nowa Ruda.....7maj..........2................?...........?.. Agresor..........?...............?..............?...............?...........?...... Impersona...Wrocław...16 styczeń.......12..........Kubuś.......100cm joganna..... Lublin....... 15 luty.......... 10....... Gabrysia.... 102!cm Marcelinka...Kraków.....11 grudnia......14.............?...........99cm Tiamka........Brzeg........10 Lipca.........?..............?...........?...... MałaCzarna...Zabrze......24 lipca..........?...............?..........?...... Domi24......Warszawa....19 Lipca.........?.........bliźniaki........?...... Anielka25....Rybnik........18 Lipca........?................?..........?..... Adrianka-85..Zamość.......26 luty........11............Julia.......108cm Bugsy24......Szczecin......17 Lipca.......?..............?............? Lonia..........Kalisz...nie ma jeszcze ???.......Eryk lub Agata.... 68 cm Sylwiabonita.....?.............14 luty.......?...........Kameran........?.... Awe...............? ...............?...........?................?...............? Anna23..........?............7 sierpnia....?.................?..............? Dorka29........Łódż.........19 marzec....?.................?.............? TABELA II NICK............... 1DC.... DŁUGOŚĆ CYKLU.... może dzidzia, może @ Estella .............23.12....... 26.......................19.01 tu Kasia ...........21.12.........26..................... 16.01 Malinka79..........01.12........26-30...............26.12-30.12 Aga*................29.11.........28-32..................27.12 Mysza29...........25.12.........27-28..................22.01 Dioda..............31.12..........30-31.................30.01 Olala...............26.12..........29-33.................nie wiem Agusia*...........18.12............ 28...................15.01 Sylwia19..........23.12.............??...................raczej nie testuje Dorota27........19.12...........26-27.................sama nie wiem paulakp...........25.11..........28-29...................23.12 Malwa30..........22.12..........26- 30 .................17.01 - 21.01 17Lia.............15.11...........30-33..................14-17.12 Soul78............13.12...........28-31..................12.01-14.01 Paula23...........20.12..........28-29..................16-17.01.2005r meg33 ............08.11..........28-32 ................. ok 8.01 TABELA III Nick..................Imię....................Zodiak...........wiek soul78...............Kasia...................Skorpion.........26 estella...............Edyta..................Skorpion.........28 tu Kasia.............Kasia..................Strzelec..........24 mysza29............Bożena.................Lew..............29 Dorota27............Dorota.................Byk..............27,5 paulakp...............Paula...................Ryby ............26,5 Agusia*............Agnieszka................Bliżnięta.......23 malwa30...........Monika....................Panna............30 paula23.............Paulina.....................Waga............23 MEG33 ................marta ...................bliżniaki .........33 sylwia19..............Sylwia....................waga..............19 Domi24............Dominika..................baran............24,5 35 tydzień.........Kamila....................Strzelec...........19 Dioda.............Dominika..................Strzelec.............30 Aga*.............Agnieszka..................Skorpion..........26 Olala.............Aleksandra.................Ryby...............26 Impersona.........Elka........................baran.............20 Bozina............Bożena.....................Wodnik .....jeszcze 28. dana25............Danka......................Baran..............25

Gość malwa30
Hej dziewczyny, widzę, że z humorami to u Was różnie, u mnie też, do pracy trzeba było iść, buuuuuuuuu Do ja22 - moja kumpela miała tak jak Ty, ale @ nie dostała, tylko była w ciąży, a wszystko było jak przed @, więc była prawie pewna, że dostanie, różnie to jest, poczekaj do terminu, spokojnie, a potem sobie zrób test, nic innego Ci nie poradzę, nie nabieraj też nadziei po mojej wypowiedzi, możesz nie być w ciąży. Meg33- jedno Ci powiem kochanie, jak coś wycieka z piersi, to nie jest zdrowy objaw, mi wykryto na przykład guzka, bo zaczęło mi coś białego lecieć z sutka, do lekarza idź, niech powie. Sylwia19 - Bardzo się cieszę, że spełniają sie marzenia, naprawdę, wszystko się ułoży i tak jak mówiłam, fasolkowa kolejka nieprzewidywalna jest :) Estella - hihi, ja mojemu nigdy nie mówię, kiedy mam płodne dni i nic biedak nie wie, więc nie marudzi, ot, prosta recepta :) Mysza29 - Bardzo Ci współczuję z powodu wyjazdu męża, ja też bym tęskniła, ale racja, nawet nie wiesz, jak to szybko zleci, jak wszystko, bo przecież faktem jest, że on teraz będzie miał armię agresorów prawdziwych, hihi dana25 - ja się przyłączam do Twoich życzeń, zresztą to postanowione, rodzimy lub zachodzimy w 2005!!!!!!!!!! Aga* - Zdrówka, bo czego innego możesz teraz chcieć? a u mnie jakieś nudy, rany, nawet mi się tych płodnych dni nie chce wyliczać, jakoś mi to zobojętniało, zresztą przestałam w to wierzyć, ja chyba mam te płodne zupełnie kiedy indziej, nie tak książkowo, naprawdę, no nic, pozdrawiam i czekam na pozytywne wiadomości od Was dziewczyny, papa

Gość malwa30
Dioda, to smutne, naprawdę, ale tez daje nadzieję, bo kolejny miesiąc idzie, hihi Ciekawa jestem co u Malinki79, Aga* poprawek na tabelkę nie naniosła, co u paulikp? Kochanie bardzo chetnie bym pogadała sobie :), a 17Lia, kiedy była ostatnio? a meg33? miesiąc pomyliłaś czy nie testujesz? dziewczynki, odzywajcie się jak najwiecej, tak lubię czytać, to co piszecie.

Gość malwa30
Dioda, to smutne, naprawdę, ale tez daje nadzieję, bo kolejny miesiąc idzie na staranka, hihi Ciekawa jestem co u Malinki79, Aga* poprawek na tabelkę nie naniosła, co u paulikp? Kochanie bardzo chetnie bym pogadała sobie :), a 17Lia, kiedy była ostatnio? a meg33? miesiąc pomyliłaś czy nie testujesz? dziewczynki, odzywajcie się jak najwiecej, tak lubię czytać, to co piszecie.

Ja tez sie bardzo ciesze dziewczyny ze mi sie wszystko (jak narazie) uklada! Hihiiii smiac mi sie chcialo jak Marcin nazwal nas wszystkie OGRODNICZKAMI :D (bo sadzimy fasolki) !!! Dziekuje Bogu ze tak sie sprawy potoczyly jak sie potoczyly i moze na poczatku bylo troche cierpienia ale za to teraz jestem bardzo szczesliwa :D i mam nadzieje ze tak juz zostanie 😘

Gość malwa30
Hej sylwia19 bardzo sie cieszę, że Ci się poukładało, nie ma to jak znaleźć swoją drugą połowkę, a tak a propos fasolek i ogrodniczek, dobre, naprawdę mi się podoba, dowcipny ten Twój Marcin, tak jak mój, bo wszystkie Marciny to fajne chłopy są:)

Gość MEG33
więc moj wyciek to podobno normalna sprawa włg doktorów w takiej ilości nie szkodliwe , ale zastanawia mnie pare innych rzeczy i zaczynam się bać , śpię jak zabita nawet w sylwestra nie dotrwałąm do 12 tylko spałam a rano do 9 co u mnie się nie zdarza i tak jest od paru dni , chce mi się potwornie spać w dzień i pić , tylko pić mam suszę w ustach i zero dolegliwość @ to coprawda 27 dc , ale dziwnie się czuję , sama już nie palę od sierpnia i zapach papierosów tak bardzo mi nie przeszładzał a teraz okropieństwo , a jak dziś powiedziałam teściowej że zjadłabym kluski z serem to tak się zdziwiła i stwierdziła że przecież ja nie lubię klusek z serem , ale nic to czekam cierpliwie , przecież ja teraz mam jechać w góry :))